Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Dvasinis pasaulis Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Kaip pakelti nuotaiką, darbingumą  
   
avatar
Ingagaza

Pranešimai: 48

2007-11-08 10:11:18
Kaip pakelti nuotaiką, darbingumą
Žiūriu, bent jau mano nuotaika rytais visiškai skirtinga būna, net ir veikiant tiems patiems faktoriams. Man labai daug reiškia gera muzika, kurios klausausi per radiją rytais važiuodama į darbą mašina, skani kavutė darbe iš pat ryto (dabar nusipirkau su vyšnių aromatu :-P ) ir šokoladinis saldainukas arba glaistytas sūrelis.O kas jums padeda išsijudinti, pakelia nuotaiką, darbingumą ir t.t. ryte?Ir kaip po darbų atgaunat jėgas vakarais?Vakarinio recepto neturiu, pavargus, be jėgų būnu ir tiek, gal reikės kokio euterokoko pagert ar ženšenio :roll: , patarkit :D



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2007-11-08 11:11:36

As ryte visu pirma apsidirbu, nes jei tik islipus is lovos einu gerti kava ir sedziu prie kompo tai galima sakyti as nieko visa diena ir nebepadarysiu... Susitvarkau vaikus, namus, o tada tik atsisedu prie kavos puodelio. O darbingumas mano visa gyvenima buvo silpnokas... :lachtot: O dabar, po dvieju gimdymu, beveik jo nebeliko... :lachtot:



Cituoti
 
     
   
avatar
Ingagaza

Pranešimai: 48

2007-11-08 12:11:13

nu va, man taip pat po 3 gimdymų nieko nebesinori :motz: , vaikai neleidžia tik nei ilsėtis, nei sent :???: Šiandien svetainėje https://www.delfi.lt kaip tik straipsniukas neblogas apie tingėjimą, galima kai ką atsirinkti sau :/



Cituoti
 
     
   

zirzilia

Pranešimai: 3305

2007-11-08 13:11:46

Pritariu,kad pirmiausia reikia apsidirbti. Nors as pirmiausia kava geriu ir zinias paskaitau. O siaip tai labai gerai kai prisiverti pasportuoti nors 15 min per diena. Efektas tikra yra ,sanariukai ir smegenine tikrai geriau veikia. Tonizuoja zalia arbata su zenseniu ( sveriama perku). Tik negaliu labai daznai gerti ,nes kraujospudi man perdaug uzkelia. Muzika tai pas mane groja visa laika kiek namuose bunu. Nemegstu tylos. na o vakare mane labai gerai atpalaiduoja karstas vynas ir masazas. O jeigu dar plaukus paglosto vyras ,tai viskas galiu iskart uzmikt. Uztat jis man ir neglosto :roll:



Cituoti
 
     
   
avatar
Renatyte

Pranešimai: 9980

2010-01-21 09:01:42
Re: Kaip pakelti nuotaiką, darbingumą
Na va , patarimų kaip ir nėra :hilfe: Pas mane paskutiniu metu darbingumo nerasta :???: , atsikeliu , nuvedu vaiką į darželį, grįžusi pasidarau kavos ir atsisėdu TRUMPAM prie kompo :???: , o tas trumpam , gaunasi beveik visa diena :ops: Paskutiniu metu labai tinginys mane užvaldė :hilfe: :lachtot:
Mamukynas -Namai, Å¡eima, vaikai, laisvalaikis, moteris



Cituoti
 
     
   
avatar
Kregzdute

Pranešimai: 1130

2010-04-02 23:04:43
Re: Kaip pakelti nuotaiką, darbingumą
hm nežinau ar pataikysiu į temą, bet aš kai tingiu, kai nėra noro net indų plautis ar šiaip silpna, išgeriu stiprios kavos kartu su askofeno tablete, tai darbingumas iškart ateina :roll: :lachtot: :lachtot: man buvo slaugė patarusi :-P veikia ;) o šiaip visas šitas pastovus tingėjimas yra pervargimo požymis, tik kažin kaip reikai atrasti pailsėti ir palepinti save :???: :gott: Vat radau pastraipą Tvarka namie - tvarka vidiniame pasaulyje. Jei gyvename netvarkoje, nenorime tvarkytis, tai mūsų protas gali būti "apdulkėjęs", o vidinis pasaulis sujauktas. Virtuvė - moteriško (nepriklausomai nuo lyties) žmogaus principo atspindys: tai sugebėjimas rūpintis, švelnumas ir intuicija. Jei virtuvė patogi, praktiška ir tvarkinga, tai šeimininkaujančio jame moteriškasis pradas yra harmoningas.




Cituoti
 
     
   

krista753

Pranešimai: 61

2010-06-19 12:06:54
Re: Kaip pakelti nuotaiką, darbingumą
Man tai tranki muzika pakelia nuotaiką. Ar kai būnu pavargusi ar pikta visada įsijungiu ir garsiai klausau. Tikrai padeda.



Cituoti
 
     
   
avatar
Lorce

Pranešimai: 50

2010-06-19 19:06:57
Re: Kaip pakelti nuotaiką, darbingumą
Jai nera nei nuotaikos,nei darbingumo,niekas nepakelia :D gali ant galvos stovet,nieks nepades. Arba atsikeli is ryto ir jauti kad gali kalnus nuverst,arba velkies kaipsraige ir nieko nesigauna,per prievarta nieko nedarau.



Cituoti
 
     
   
avatar
Renatyte

Pranešimai: 9980

2010-07-03 21:07:05
Re: Kaip pakelti nuotaiką, darbingumą
Ir man taip pat , jei jau nerasta pas mane darbingumo , tai niekas jo ir nepakels ... o va nuotaiką tai kartais pakelia draugės :D
Mamukynas -Namai, Å¡eima, vaikai, laisvalaikis, moteris



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…