Dėkui Kastoniuke aunu,kad ir tau patinka receptėlis.O gėlytes tikrai dariau pati,lapeliai iš želė dadėjau tik želatinos,kad jie gautus truputį kietesni,o gėlytės iš saldainiukų masės kurios receptą man prirodė Domino
[quote="vaiduuse"'>Zitulka, skaniai atrodo Mes šiandien valgom jogurtinį tortą
gal receptuka
kad net nežinau, ką rašyt: 2 litrai JO jogurto, biskvitas (aš kepu kuris pakeliuose būna, lieka tik vandens įpilt), marinuoti abrikosai ar kitokie vaisiai, 100 g želatino. Čia jau toks didelis gaunas, nes pas mus žmonių būna daug
Želatiną išbrinkinu 200 g vandens, pašildau, kad ištirptų, tada atvėsusią supilu į jogurtą, pridedu vaisių (kokių tik turi), gabalais supjaustytą biskvitą (bet šįkart jis man iškilo į paviršių, gal kad dideli gabalai buvo ), viską išmaišau ir palieku sustingt Po 2-3 val. jau galima valgyt
tai tu biskvita supjaustai ir dedi i vidu ne ant jo pili visa ta jogurtine mase kaip idomiai reiks pabandyt vis paskaitau,kad tu darai
geriau neskaityk, nes kartais prisidarau.... Gal būtų geriau tą biskvitą perpjaut ir sluoksniuot, bet aš tingėjau žaist, tai gabaliukų pripjausčiau. Skanu buvo ir taip
ach,tai tu cia savo nuoziura taip darai
as tai va ir noriu tokio sluoksniuoto
matai, aš neturiu tortinės, kurioj galėčiau keptis biskvitą, nes niekaip nenusiperku, o ji gi brangi Biskvitų turėdama noro prisišaldau išsikepusi, o kai svečių laukiu, tada greit iš šaldiklio ir gaminu Dukros gimtadieniui tortas bus sluoksniuotas. Ir dar pastebėjau, kad skaniau, kai vaisiai būna konservuoti, o ne švieži