Dar vienas paprastas tortukas - medučio biskvitai, grietinėlės-varškės pertepimas. Puošta grietinėle ir šokoladu
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
atsimatuoju kepimo popieriaus juostą (ilgis aplinkk tortą, aukštis jau kokio norisi). Juodo šokolado plytelę ištirpinu ant garų vonelės, dedu į maišiuką (ar įmautę), aišku su prakirpta skylute. Ir paišau ant paruoštos juostos. Palieku apstingti (bet nesustingti), uždedu ant torto ir dedu į šaldytuvą kokioms 10-15min., po to tas popierius labai lengvai nusiima.
[quote=Vitlija'>aide, o kaip ta sokoladini tinkleli darei?
atsimatuoju kepimo popieriaus juostą (ilgis aplinkk tortą, aukctis jau kokio norisi). Juodo cokolado plytelę ictirpinu ant garų vonelės, dedu į maiciuką (ar įmautę), aicku su prakirpta skylute. Ir paicau ant paruoctos juostos. Palieku apstingti (bet nesustingti), uždedu ant torto ir dedu į caldytuvą kokioms 10-15min., po to tas popierius labai lengvai nusiima.
axa...labai graziai gaunasi...reikes isbandyti kada.
Tortas-knyga. Viena pusė medučio lakštai, pertepti karameliniu kremu, kita pusė grietinėlė su braškine varške ir želė gabaliukai. Dengta pastiliažu, džibai aisingo.
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
aš sėkmingai viską išsipjaustau iš medučio lakštų
Grietinėlės-rududu peretepimas labai lengvai pasidaro: indelyje grietinėlės (450ml.) ištirpiname indelį rududu. Palaikome per naktį šaldytuve, prieš pertepant išplakame. Skonis pasakiškas