Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Konsultuoja ortopedijos specialistai - laikinai neveikia Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Kūdikių klubų displazija. Kas tai?  
   
avatar
milili

Pranešimai: 62

2008-07-03 10:07:03

Sveikos mamytes,turime ir mes toki aproblema.Tik noriu papasokoti kaip as lankiausi pas gyd Jodiene.Susiradau per interneta ja,atsiliepimai buvo geri tai ir nuejau pas ja be siuntimo,mokejau pinigelius i kasa,o ji man moralus aiskino,kad ji neprivalo manes priimti su mazaja nes jai nuo to jokiu pinigu netenka :D Bet tai tik pradzia:) nuejau su echosk nuotrauka ir patvirtino,kad reikia freiko pagalveles,nesiojome menesi laiko,po to vel pas ja.Nuejau tai ji man vel morala,kad reikia nesioti 24 val per para,nu as viska suprantu ,kad cia tik del mazosios geroves,bet visa esme,kaip ji tai man aiskino,tiesiog buvo slykstu klausytis,dar po men vel pasirodem mes su kita nuotrauka,tai ji liepe ateiti ir parodys ji kaip reikia ta freiko pagalvele uzdeti,kai ji pradejo deti tai mazoji uzsiverke tai ,kad neiko nebuvo imanoma girdeti ka ji sako,ir dar taip grubiai elgiasi su vaiku,kad po to vizito niekam nerekomenduoju pas ja lankytis.Nemoka su mazais vaikais elgtis visiskai.Mano vyras vos ne vos neuzsireke ant jos.Gaila,kad tokie medikai dirba pas mus.Pirma karta teko su tokia nekopetetinga medike susitikti.Jei kam teko pas ja lankytis ,parasykite savo atsiliepimus.



Cituoti
 
     
   

Mingailė

Pranešimai: 48

2008-07-05 23:07:47

Jei ta daktare tokia pabaisa, antra karta neiciau. Vaikas gali verkti ir kompetetingo daktaro kabinete. Vaika atiduociau teciui, o pati dar paegzaminuociau tokia,, daktare", gal tikrai ka nors ne taip supratai, o paskui apkaltina, kad mama ziopla. Mums taip buvo pas ortopeda del stuburo juostos.Bet kai pradejau klausineti praktiskai, kaip tai turi buti daroma namie. Pasirodo, po tam tikro laiko jau pasikeite rekomendacijos ir t.t.



Cituoti
 
     
   
avatar
milili

Pranešimai: 62

2008-07-06 09:07:43

:roll: Nu visko gali but,kad ir as kazko nesupratau,betkai ibruko man siuntima i savopoliklinika,tipo test gyd pas savo gyd,tai aiskiai supratau,kad nori paciento atsikratyt :D Ir bendrai paemus,vaikas beabejo gali verkti ir kito gyd kabinete,bet kopetetingas gyd pasistenktu vaikuti nuraminti,kad galima butu normaliai apziureti.Tai manau visos mamytes man pritars.



Cituoti
 
     
   
avatar
aga

Pranešimai: 221

2008-10-14 11:10:28

Labukas :roll:paskiciau ka paraset ir nusigandau :schockiert: Mazyliui israse echoskopija.Pergyvenu,kad teks ir mums nesiot balneli :/ Cia mano pagrandukas :roll: su pirmuoju tokiu probemu nebuvo :???: :/



Cituoti
 
     
   

zirzilia

Pranešimai: 3305

2008-10-14 12:10:10

"aga"

Labukas :roll:paskiciau ka paraset ir nusigandau :schockiert: Mazyliui israse echoskopija.Pergyvenu,kad teks ir mums nesiot balneli :/ Cia mano pagrandukas :roll: su pirmuoju tokiu probemu nebuvo :???: :/
Nebutinai jau ir reiks to balnelio ,mums ir rekejo vaziuot tirtis ,ten nustate kad nereikia , o jau turejom ir siuntima balneliui isigyt :irre: .



Cituoti
 
     
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2008-10-14 14:10:42

nieko nepergyvent nelabi jo gali reikt, nesmano mazytei dabar ir pirma echokopija padare ir tik nieko nesake, o is karto visas nuotraukas supakavo ir kitur nusiunte, as jau supanikavau, kad vaika sodint i balna, o man nieko ir nesako, bet po menesio atejom vel dare echokopija, pasake, kad klubas pasivijo, ka buvo praleides ir nieko nereikia, jai tad buvo 4 menesiukai, o mes tad naudojom daugkartinius vystyklus, na kad tarp koju butu storiau, tada klubai tvirtai supakuoti, o drauge dukrytei tiesiog pala tarp koju dedavo itr tas padejo ir nereikejo nieko veliau

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2008-10-14 14:10:29

echo gerai, pažiūrės, pamatys, pasakys. tada tiksliai žinosit, o ne tik spėliosit. Nes tie išoriniai požymiai nebeik nieko nereiškia.



Cituoti
 
     
   
avatar
aga

Pranešimai: 221

2008-10-17 12:10:16

:roll: vakar padare echo,sake,kad nieko blogo nera-viskas normoj :D dabar belieka laukt 30d ka pasakys ortopede :???: aciu merginos uz palaikyma ;)



Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2008-10-17 17:10:59

jei jau echo nieko nematė, tai ką ortopedė pasakys. Nebent lieps plačiau vystyt.



Cituoti
 
     
   
avatar
aga

Pranešimai: 221

2008-11-02 13:11:54

Valio :D klubai musu tvarkoj :D Yra siek tiek padidejes raumenu tonusas :/ bet pades atpalaiduojantis masazas :^^:



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…