sunku pasakyt, nuo ko zmones apsinuodija. tiesiog kulinarai ten naudoja daug padazu, o kaip visi sako, kad juose ir slypi beda. o patys gydytojai teigia, kad tiesiog europieciu organizmas priprates prie europietisku bakteriju ir kitu vienalaščiu, o afrikoj jau gyvena kiti mikroorganizmai, bakterijos. vat ir kyla nesuderinamumas
Nusivežkit butelaitį ir kiekvieną kart prieš einant į restoraną įkalkit po 50 gr dezinfekcijai. Aš labai rimtai. Nes 4 dienas sėdėt ant puodo,gaila laiko
su buteliuku irgi ne visad gerai. mes vezemes net kelia ir pries kiekviena valgi ( 3-4 kartai per diena) vis ikaldavom. bet nepadejo, vistiek apsinuodijom.
eina sau ten tas maistas,aš irgi girdėjau,kad buteliuką reikia vežtis,bet va jei jis nepadės :shock: siaubas :shock:
va va dvynukai jaučiu bus Paryžiuje pradėti kitais metais o pagalvojau rimtai kaip norėčiau dvynkų,o ir vieną gimdymą sutaupyčiau visteik 3 vaikus planuojam
bet nentaip ir mes žadam daryti,imti pusryčius ir vakarienę,o pietausim dar nežinau kur bet nenorim imti kelionės,kurioje viskas įskaičiuota,nes nenorim prisirišti pietus valgyti viešbutyje,o be to norim šalį pamatyti,o ne vien viešbutyje sėdėti
vistiek verta vaziuoti i EGIPTA. ten labai idomu. o del maisto.... gal ir viskas OK bus, mes taip pat tik viesbutyje ir kruiziniame laive valgem, bet blogavom
Ten maistas yra geras.Supuvusio juk nieks nepaduoda.Tiesiog mūsų organizmas yra priprates prie vienokio maisto,o ten gaminamas kitoks.Ir prieskoniai ir pati maisto gaminimo specifika juk kitokia.Klimato staigus pasikeitimas,viskas susideda į vieną...Bet butelaitį vežkitės būtinai.
Dar noriu Liepa pasakyti,dėl pietų nesukit galvos,nebus ten laiko pietauti. Atsikelsit,papusryčiausit ir į pliažą. Pleže jei labai išalksi galėsi užsisakyti kokią picukę. Apie 17 eisit į kambarį,kol nusimaudysit,susitvarkysit ir 19 vakarienė.O po jos miestą.
visos dekoracijos valgomos tas rudas krokodilas- sokoladinis tortas, gulbes- pyragaiciai su grietinele, visokios geles- is darzoviu. tiesiog ten taip puose maista. nieko nebuvo nevalgomo