Mama - tai angelas žemėje (nežinomas autorius)

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Antrieji patiekalai. Mėsa. Žuvis. Garnyrai. Dalintis

Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Jūros gėrybės  
   

zirzilia

Pranešimai: 3305

2008-04-22 18:04:31
Jūros gėrybės
Gal zinot receptuku ir pacios gaminat ka nors su krevetem ar kitom juros gerybem .



Cituoti
 
     
   
avatar
upe

Pranešimai: 11274

2008-04-22 19:04:57

Tai čia tipo ir visokiu mišrainiu galima rašyt su krevetėm,ar čia tik kokie mandrus patiekalai turi but a... :???: :roll:



Cituoti
 
     
   

zirzilia

Pranešimai: 3305

2008-04-22 19:04:59

"upe"

Tai čia tipo ir visokiu mišrainiu galima rašyt su krevetėm,ar čia tik kokie mandrus patiekalai turi but a... :???: :roll:
Viska ka gamini ta rasyk ;) Siaip tai salotu kokiu receptuku noriu ;)



Cituoti
 
     
   
avatar
spensera

Pranešimai: 1773

2008-07-01 19:07:03

as dievinu juros gerybe...dazniausiai jas valgau vienas, kaip deserta :lachtot: bet su krevetem valgiau lb skania pica svedijoj.ieskojau jos siauliuose bet neradau :???: visas picerijas ismaisiau.reiks kada uzsisakyt telefonu ir paprasyt, kad asmeniskai padarytu pagal mano receptura.ten dejosi su tarka tarkuotas kumpis, pievagrybiai, suris, daug kreveciu.tik kumpis kazkoks nemusiskis.picerijose smotais ji supjausto, o cia turi buti smulkiai tarkuotas ir padengtas juo visas padas.



Cituoti
 
     
   
avatar
kastoniuke

Pranešimai: 18420

2008-07-01 20:07:43

o man ju gali ir nebuti ;)
Kai vaikai užmiega .... Raizgynė



Cituoti
 
     
   
avatar
Vituliuks

Pranešimai: 3210

2008-10-28 20:10:09

mano receptukas su krevetėmis(kas mėgsta avokadus): 200 g virtų lukštentų krevečių,1 avokado, 100 g konservuotų ananasų, 4 valg. šaukštų natūralaus jogurto, krapukų, petražolių papuošimui. Avokadą perpjaunu per pusę, pašalinu kauliuką, minkštimą išskobiu aštriu peiliu, žodžiu, kad gautųsi avokado puselių dubenėliai. Krevetes susmulkinu gabaliukais. Išskobtą avokado minkštimą taip pat smulkiai supjaustau, sudedu konservuotus ananasus ir krevetes. Pasūdau, užpilu jogurtu ir sumaišau. Gautą masę sudedu į avokadų "dubenėlius", puošiu smulkintais žalumynais.



Cituoti
 
     
   
avatar
lija28

Pranešimai: 5112

2009-05-28 10:05:23

as tai gaminu ryziu krabu misraine, arba kepu krevetes pavoliotas dziuveseliuose.perku isvirtas nelukstentas ar lukstentas krevetes, tada isplaku kiausini, biski pasudau, pavolioju jame krevetes, paskui jas i dziuveselius ir kepus ikaitintam aliejuje su biskiuku sviestuko.



Cituoti
 
     
   

oliusik_oliusik

Pranešimai: 68

2010-11-02 13:11:34
Re:

"vidux"

[quote="Valll"'>Aš labai mėgstu kalmarų mišrainę:
kiek kartu pirkau kalmarus ir bandziau ka nors su jais daryti,tiek jie budavo kieti,o tau jie buna minksti :irre: is tikruju kalmarus jei pervirei ( virei daugiau nei 3 min) galima paskui tusinti apie 40-50min ir jie vel suminksteja



Cituoti
 
     
   

takulberis

Pranešimai: 64

2011-02-13 20:02:46

esu valgius keptu kalmaru ziedu,, labai skanu kazi kaip butu galima namuose pasigaminti



Cituoti
 
     
   

agnetuke*

Pranešimai: 21

2011-04-27 22:04:27

takulberis

esu valgius keptu kalmaru ziedu,, labai skanu kazi kaip butu galima namuose pasigaminti
laba, http://www.ragauk.lt/receptas/spageti-su-keptais-kalmaru-ziedais-14084 gal kazko panasaus ieskojai? Sitas tikrai skanus pati daznai gaminu savo seimynai:)




Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą