Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Nuomonių parkas Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

Puslapiai 1 2
    Kiek aplinkiniai tolerantiški nėštukėms ir mažamečių mamoms  
   

bombate

Pranešimai: 1914

2008-12-29 00:12:02

"Zitulka"

Baik tu Kastoniuke tokias nesamones galvot :motz: jei jau tu bloga tai kaip pavadint tokią kur visai vaikais nesirūpina :schockiert: Nei tu bloga nei ką, juk speceliai tų vaikų netampai kasdien pasivaikščiot po parduotuves.Reikia tai reikia,o sirgt serga visi vaikai ;) Vat jei tu juos po kabakus ir klubus tampytumeis tai tada kitaip apie tave galvočiau :irre: O dabar nesiparink ;)
:rate10: pasisakymas as tai asmeniskai nematau nieko blogo su mazuteliais i prekybcentri: 1 grynas oras (vis geriau nei vien tik namie sedet) pereit per lauka tai reikia 2 mama mankstinasi 3 mama nesedi uzsidarius viena namuose 4 mamos zino, kada gali/negali vaikeliuka imt su savim (negaletu - neimtu) 5 vaikelis stimuliuojamas (spalvos, garsai ir kt) 6 grudinama imunine sistema "pasivaikscioti" mamos su maziukais i prekybcentrius eina, kai ne piko valandos - zmoniu daug maziau, nei po darbo pvz. pas mus gal net geriau i prekybcentri, nei parka, nes reikalui prispyrus ir WC, ir sauskelniu keitimo kambarys, ir vaiku maitinimo kambarys prie vietos

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2008-12-29 18:12:02

"ingutea"

na tai as nesneku apie vaikus kurie jau eina i darzeli ar i mokykla as sakau apie kudikiukus kaip mano,man tiesiog nesinori vaiko stresuot nuo to prekbcentriu surmulio beje maziuku ir imunitetas silpnesnis nei darzelinuku,mes kasdien tik i parkeli.ir nebutina cia mane uzsipulti as juk sakau cia tik mano nuomone.
as ir nekalbu apie darzelinukus, tik sakau pas mane namie yra mazule ir vyresni vaikai kurie eina i darzeli ir visokio brudo parnesa, be to su maze i parduotuve eit man patiktu as ja pasikalbinu kai ji uzdeda ant virsau vezimo masineneje keduteje, bet labiausiai man nepatinka kaip parduotuveje pradeda prie jos list svetimi zmones ir kalbint, o kitiems dar naglumo uztenka pvz kai stovi prie kasos ja uz rankyciu ar zanduku paciupinet :x , visu pirma tai as neduaviau jokio leidmo ir is kur as zinau ka jis preis tai ciupinejo, uztenka, kad ir pinigus, o jei dar suo masinoj tai visai gerai

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Zitulka

Pranešimai: 8311

2008-12-30 11:12:16

"ingutea"

p.s.kiekviena mama zino kas geriausia jos vaikui.
Bet ne kiekviena rašo,kad už tokį dalyką kaip apsipirkimą su vaiku reikia į nosį užvažiuoti ;) Šita tavo frazė man buvo biški per daug kategoriška ;)



Cituoti
 
     
   

bombate

Pranešimai: 1914

2008-12-30 11:12:27

"ingutea"

nesupyk tik bet as i tavo pateiktus punktus atsakysiu savo nuomone. 1.koks dar grynas oras jei kol per gatve nueini i parduotuve vaikas masinu ismetamosiom dujom kvepuoja? 2.oj kokia mankstele kol visus parkelio takelius apeini o dar oras grynas. 3.tam kad pasizmonet nereikia parduotuviu,ten kur as vaikstau desimtys kitu mamyciu vezimus stumdo,o ir mociutes suoliukus nusedusios. 4.kai negaliu tai i lauka ir neimu,o kai galiu tai stengiuos eit ten kur oras grynesnis. 5.stimuliuoja ne spalvingos prekiu pakuotes ir zmoniu surmulys o knygeliu skaitymas,zaisliukai ir manksteles. 6.imunine sistema grudinama bunant gryname saltame ore,maudantis o ne tarp ciaudejanciu pirkeju. Ar piko ar ne piko valandos bet kur valanda parduotuvej o kur lauke?manau skirtumas yra. Kam isejus su vaiku i lauka vc,sauskelniu keitimo ir maitinimo kambarys?juk nevaikstai parke puse dienos,pamaitinai,pakeitei pampersa ir pirmyn,nemanau kad per pora valandu vaikas isalks. tai va nesupyk,juk visos turim savo nuomone tai as tik issakiau savaja, p.s.kiekviena mama zino kas geriausia jos vaikui.
i parduotuve gali eiti per parkeli, kaip sako prijatnoje s polieznom ir bus valandele grynam ore, jei i suns kaka neilipai o tai parkeli pas tave bobutes neciaudo ir nekosti ir ju bacilos oru nesklinda :???: imunine sistema reikia grudinti vaika stimuliuoja viskas ir knygeles ir pakuotes, o labiausiai naujos patirtys. jau senokai atgyventa nuomone, kad kudikiai turi buti paliekami ramybeje ir tik miegui o mamom wc nereikia :???: mamom su keliais vaikais nei wc nereikia, nei sauskelniu keist :???: as manau, kad tu kalbi tik is savo pacios varpines, bet yra gi seimu gyvenanciu kitaip. Tu pateikei nuomone, as pateisiu tris gyvenimiskus pavyzdzius: 1. mama namie priziuri 3 meti ir naujagymius dvynukus. Kadangi vyras kariskis, jis daznai dirba savaitem arba misijose po kelis menesius, seima daug keliauja ir kraustosi is vienos vietos i kita, siuo metu iki jos tevu tik 45 min. kelio masina. tai ji su vaikeliais graziai ir nukeliauja iki prekybcentrio ar net i miesta, o gal jai laukti vyro ar kaip, kad galetu nueiti pieno nusipirkt :???: ar siap apsipirkti, juk ir vaikam reikia rubu, ne vien pavalgyti, aisku tevai dazni sveciai, bet gi nekvies kas karta, kai duona pasibaigia. 2. mama namuose priziuri 3 iki triju metu pametinukus, maziausiam 3 men. Vyras tolimuju reisu vairuotojas: kartais nebuna namie 2 dienas, dazniausiai grizta velai (apie 21 val.). tai jai laukti vyro, kad galetu islekt i apsipirkt? po 21 val. prabuvus visa diena su tiek vaiku as stebiuosi, kaip ji iki lovos nueina. O gal vyrui po tokios darbo dienos pasiulyti vaziuoti seimyna apiprekinti? aukle tokiu metu nelabai sutiktu kas buti. 3. vienisa mama beveik pametinukai: vyriausiai truputi virs 3m. jauniausias - kudikis. Ji po gimdymo nusprende palikti vaiku teva savo ir vaiku labui, kadangi jie buvo svieziai persikrauste i nauja miesta - pradeti nauja gyvenima, nei artimuju, nei draugu - tai ko jai laukti, kas jai pades tai gal tom trim mamom i nosi uz tai, kad taip sauniai susitvarko su seimynom :???:

Paveikslelis




Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 2
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…