Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Kūdikio priežiūrą lengvinantys daiktai Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

Puslapiai 1 ... 8 9
    Kokį vežimėlį pasirinkti?  
   
avatar
Julyte30

Pranešimai: 4

2019-03-18 10:03:58

Nors vaikutis pakeliui  i pasauli jau ne pirmas, bet vis va iskyla klausimu visokiu Tongue Out patarkit mamos koki vezima pirkti naujagimiui, kuris gims vasara, bet kad butu ir sedima dalis ir kad joje nebutu salta rudeni ar ziema, kad butu neprapuciamas vejo, su apsaugom ir panasiai?






Cituoti
 
     
   
avatar
Eglučiukas

Pranešimai: 2

2019-03-19 10:03:51

As dabar irgi galvoju kaip tik, prisidedu prie paiesku {#} pradejau dairytis, tai sudomino tutis vezimai http://www.tutis.lt/ tik nezinau ar naujo ar deveto ziurinetis, matau, kad jau yra nebegaminamu modeliu, tai gal geriau ilgai nesvarstyt ir pirkti nauja? Vis delto juos atnaujina daznai ir vis tobulina. Atrodo is isvaizdos tai ziauriai graziai jie man.






Cituoti
 
     
   
avatar
Sonačiukas

Pranešimai: 4

2019-03-19 10:03:19

Mano sesuo dabar isigijo tutis aero modeliuka, tai sake geriausias jos metu pirkinys :D sake labai patogu tiek mieste vazinetis, tiek i gamta isvaziuoti visokiais keliais, nera griozdas, kaip tik labai kompaktiskas ir su minksta vaziuokle. Kas geriausia kad net ir prietemoj matosi vezimas nes yra sviesa atspindinciu medziagu, tai is tikro labai saugu. Aisku pridetos visos detales, mamos tase, apsaugeles papildomos nuo vejo, zodziu tikrai sake labai dziaugiasi, as ir galvoju savo mazytei toki pirkti kai gims {#}






Cituoti
 
     
   
avatar
BeautifulLadyBug

Pranešimai: 3

2019-04-08 16:04:41

Jeigu ieškote vežimo, kuriame žiemą nebūtų šalta, o vasarą karšta, tai vienareikšmiškai reikia tokio lopšio, kuris palaiko termo funkciją. Tokiame lopšyje jokie vėjai nebaisūs ir nereikia be reikalo vaiko prirengti per daug. Tokius lopšius dabar turi aero tutis vežimai. Aš nesenai įsigijau tutis viva life modelį, nes žiūrėjau kiek daugiau į priekį ir norėjau gauti vos ne naujausią modelį apskritai, man svarbu ir stilius vežimo ir saugumas. Viva life šiuo metu atnaujintas lopšys, jame kūdikiui visiškai saugu važiuoti, nebaisios jokios duobės, nesijaučia kratymo ir t.t patiko ir tai, kad buvo galima pasirinkti vežimą iš gausios spalvų paletės. Jei esat iš kauno galit nulėkt pažiūrėti vežimų gyvai ir nuspręsti bus lengviau. Raudondvario plente yra gamykla ir parduotuvė, iki balandžio 14 vyksta senų modelių išpardavimas, tai gausite naują vežimą 3in1 kaip už dėvėto kainą.Cool



:roll: :roll: :roll:



Cituoti
 
     
   

vingardiumleviossa

Pranešimai: 1

2019-04-10 19:04:10

Labai dziaugiuosi isigijusi Aero Tutis. Sunku buvo rinktis, atrode visi grazus, visi turi dideliu pliusu, bet manau, bet manau, kad didziausias pliusas yra tame, kad i vezimelio komplekta ieina 13 deliu ir patikekit manim, kartais tos smulkmenos gali taip uzkelti kaina, kad trys vezimai iseitu, o cia va - viskas viename ir galvos nebeskauda.






Cituoti
 
     
   

bondgirl

Pranešimai: 1

2019-04-10 19:04:48

Aero tikrai labai geri vezimukai. Antra vaika jame auginu. Tikrai ir zvyra ir smeli ir vandeni perejom, nieko jis nebijo. Vaikas puikiai nuo dregmes apsaugotas. Lopsys siltas ir tikrai erdvus. Teko skaityti komentaru, kad vezimas brangus. Bet juk tiek daug pinigu juo sutaupoma, be to tai labai protinga investicija jei galvojate ir apie antraji vaikeli.






Cituoti
 
     
   

makumba

Pranešimai: 1

2019-04-10 20:04:48

Prisidedu prie Aero Tutis komandos. Tiesiog negaliu atsidziaugti naujuoju pirkiniu. Isigijome Aero Tutis kuri sukure Kuzmickaite. Tas drugelis toks svelnus, aksominis, dar ir sage gavau prie jo bei sertifikata, kad tai limited edition vezimelis. Be galo nudziugino tokia dovanele.






Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 ... 8 9
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą