Mama - tai angelas žemėje (nežinomas autorius)

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Saldumynai, desertai Dalintis

Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Sausainių receptai  
   
avatar
Zitulka

Pranešimai: 8311

2008-12-09 14:12:23

į orkaitę tai nedidelį metalinį bliuduką su vandeniu ikišu ir tiek =)



Cituoti
 
     
   
avatar
spensera

Pranešimai: 1773

2008-12-09 14:12:04

o tai gerai, ka paaiskinai zioplei.reiks pabandyt issikept.lb norejau recepto meduoliu.ziek, o kur siauliuos radai tu prieskoniu?as ieskojau prekybos centruose, tai niekur neradau :???: turgaui sakau gal kokiam yra, kur sveriamus pardavinej :???:



Cituoti
 
     
   
avatar
Zitulka

Pranešimai: 8311

2008-12-09 14:12:24

Tai palauk kol Domino parašys kaip jai gavosi,gal praeis noras šį receptą naudoti ;) O prieskonius aš pati susimaišau tinkamus,bet manau,kad ten turėtu būt pirkti.



Cituoti
 
     
   
avatar
spensera

Pranešimai: 1773

2008-12-09 14:12:35

nu nu pasakyk is ko tu maisai tuos prieskonius as ir galiu susimaisyt :hilfe: gerai gausis, pamatysi.nesunkus tas receptas zitule, gal turi kuciuku skaniu recepta.man visad tai per kieti, tai per minksti gaunas.vidurio nera :hilfe:



Cituoti
 
     
   
avatar
domino

Pranešimai: 4932

2008-12-09 14:12:29

nu zinokit meduoliukai :2thumbs: tik as nei kardamono,nei muskato riesuto neturejau,dejau tik cinamono ir gvazdikeliu siap tai cia didziausi nuopelnai kepejai :kg: receptas tai paprastas,bet va,kepeja :roll: :lachtot: (juokauju Zitulka ;) )



Cituoti
 
     
   
avatar
Zitulka

Pranešimai: 8311

2008-12-09 14:12:41

Na aš labai mėgstu cinamoną kaip prieskonį tai jo daugiau imu,paskui labai nedaug kvepiančių pipirų,truputį imbiero,gvaizdikėlių maltų(jei neturiu malto tik sveikus tai pati juos sutraiškau),truputuką vanilino. Tikrai geras kūčiukų receptas deja papuolė į ta krūvą kuriuos vieną juodą gyvenimo dieną sudeginau :/ Tai dabar makaluoju iš tešlos bandelėm pridėjus aguonų.O tu juois prieš kepdama pakildai kaip bandeles?



Cituoti
 
     
   
avatar
Zitulka

Pranešimai: 8311

2008-12-09 14:12:34

Tai džiaugiuos,kad pavyko meduoliukai :gott: tai aišku visi nuopelnai kepėjai ;) :D Tiksliai,Domino priminė,kad Spensera dar muskato biški įtarkuoju į prieskonių mišinuką.



Cituoti
 
     
   
avatar
spensera

Pranešimai: 1773

2008-12-09 14:12:35

aga,pakildau siek tiek



Cituoti
 
     
   
avatar
Zitulka

Pranešimai: 8311

2008-12-09 14:12:55

Na tada gal kita mamytė turės gerą kūčiukų receptuką ir man jis praverstu



Cituoti
 
     
   
avatar
domino

Pranešimai: 4932

2008-12-10 09:12:56

va siandien ryte valgiau,tai man ju pavirsius sustinges labai :???: gal kad as nedejau kepdama vandens i orkaite :???: zinau,kad visi sviestiniai kepiniai "padziuna",bet as minkstu noriu :/ skonis tai labai geras,ir vakar kai iskepiau tai minksti buvo,o ryte siandien jau kietoki :/ sviesto daugiau nei rasei nedejau,bet dejau ta,kur kepimui skirtas,gal toks negeras?pasakyt,ponia kepeja,ka primaklinau ne taip? :gott:



Cituoti
 
     
   
avatar
Zitulka

Pranešimai: 8311

2008-12-10 13:12:07

Na juk kiekvienas kepinys apdžiūna,nežinau ar taip išlaikysi juos minkštus kaip nori,ar jie jau visai plytos kietumo paliko?O tu juos suvyniojai į kokį sviestinį popierių ar plėvelę maistinę :???: Aš dėdavau tikro sviesto,isikepdavau juos net prieš kelias dienas ir atšaldžius susuku į kokį popiergalį ir padedu vėsiai kamaroj,nebūna jie minkšti,bet įkast galima :roll:



Cituoti
 
     
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2008-12-11 11:12:38

"Ledinuke"

[quote="Lora"'>pabandyk paprastas, bet mano vaikams labai patinka :)

(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
ar kas nors dar kepe siuos sausainius? nu blemba kepiau du k ir abu k s...gavosi.Kaip tau Lora jie iseina tai neisivaizduoju?Ir miltu dejau... :wallbash: ar cia receptas gaidys ar kepeja vista :???: Va paziurekit i mano

(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
na zinok as juos senokai kepiau, bet gerai gavosi, dabar kaledom gal vel reiks pabandyt, zinok priklauso nuo produktu kita salis ir produktai skiriasi, as jau ant keiu pyragu isitikinau, LT kepiau viskas tvarkoj, o cia jie man neisiena, kol atsirinkau ko per daug ior ko per mazai,daznai reikia miltu daugiau, jei netingi pabandyk, bet dabar kokius pyragus tai as stengiuos ieskot vokisku receptu, kad pagal produktus atitiktu

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
domino

Pranešimai: 4932

2008-12-12 10:12:05

"Zitulka"

Na juk kiekvienas kepinys apdžiūna,nežinau ar taip išlaikysi juos minkštus kaip nori,ar jie jau visai plytos kietumo paliko?O tu juos suvyniojai į kokį sviestinį popierių ar plėvelę maistinę :???: Aš dėdavau tikro sviesto,isikepdavau juos net prieš kelias dienas ir atšaldžius susuku į kokį popiergalį ir padedu vėsiai kamaroj,nebūna jie minkšti,bet įkast galima :roll:
nu nesigavo kaip plyta :lachtot: niekur as ju nesukau,i lekste sudejom ir palikau per nakti ;) matai,Kaledoms as noriu juos su tuo glajumi papuost,tai sakau,jei sukietes labai,neskanu gal bus :???: bet skonis tai tikrai labai geras :2thumbs:



Cituoti
 
     
   
avatar
Zitulka

Pranešimai: 8311

2008-12-12 10:12:08

Temoj Eglutės,Valll parašė meduolikų receptą,tai gali jį pabandyti,bet abejojiu,kad ir jie minkšti bus kažkiek pastovėję :???: Nedžiūna ir negenda tik kai visokių dirbtinių š...pridėta būna =) Bet tokių meduolių ir nenorėčiau :D



Cituoti
 
     
   
avatar
domino

Pranešimai: 4932

2008-12-12 11:12:39

tai jau taip,ziurek,kai buna koks pyragas taip ispustas,kad ojojoj,graziai atrodo,bet skonis :/ zodziu,nieko as cia neismastysiu,kepsiu tokius pat,dar i orkaite vandens ikisiu,o paskui kita dien glajumpagrazinsiu ir tiek ;)



Cituoti
 
     
   
avatar
Zitulka

Pranešimai: 8311

2008-12-12 11:12:44

Tai kai pravės sudėk į koki inda ir nors su maišeliu uždenk,mažiau apdžiūs ir papuoštus gali pridengti.Aš va isikepdavau blynus medučiui prieš Kalėdas,puse sunaudoju tortui o kitus susuku į plėvelę ir padedu tai naujiem metam vėl tortui būdavo,nesusendavo.Aišku nebūdavo minkšti,bet meduoliniai gaminiai tuo ir geri,kad ilgokai laikosi nepasenę =)



Cituoti
 
     
   
avatar
kastoniuke

Pranešimai: 18420

2008-12-12 11:12:56

neseniai skaiciau kad meduolius butent pradet reikia kepti pries menesi laiko ;)
Kai vaikai užmiega .... Raizgynė



Cituoti
 
     
   
avatar
domino

Pranešimai: 4932

2008-12-13 10:12:13

"Zitulka"

Tai kai pravės sudėk į koki inda ir nors su maišeliu uždenk,mažiau apdžiūs ir papuoštus gali pridengti.Aš va isikepdavau blynus medučiui prieš Kalėdas,puse sunaudoju tortui o kitus susuku į plėvelę ir padedu tai naujiem metam vėl tortui būdavo,nesusendavo.Aišku nebūdavo minkšti,bet meduoliniai gaminiai tuo ir geri,kad ilgokai laikosi nepasenę =)
gal miela Ponia galetu isduoti meducio torto kepimo ir padarymo paslapti? :gott: siemet noriu pasidaryt Kaledoms,turiu toki recepciuka,bet gal tavo kitoks?ir jei nesunku-parasyk kokiu"gudrybiu"darai(na,kur nera receptuose parasytu,bet isbandyta,ir del to geriau gaunasi ;) )



Cituoti
 
     
   
avatar
lija28

Pranešimai: 5112

2009-05-07 11:05:06

siulau pabandyti situos sausainiukus,tikrai pavyks ir be to labai skanus,o uztruksit tikrai neilgai.Mano seimai tai labai patiko. Sausainiai su džemo lašeliu 20-iai sausainukų reikės: 70 g minkšto sviesto, 70 g cukraus, 1 kiaušinio, a. š. vanilės ekstrakto, 170 g miltų, 1 a. š. kepimo miltelių, žiupsnelio druskos, pasirinkto džemo. Sviestą ir cukrų išsukite iki vientisos masės. Įmuškite kiaušinį, įpilkite vanilės ekstrakto ir išplakite. Supilkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei druska ir išminkykite. Tešlą padalinkite į 20 dalių, iš jų suformuokite rutuliuką, pirštu įspauskite centre duobutę, į kurią įdėkite džemo. Kepkite 8-12 min. iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.



Cituoti
 
     
   
avatar
kari

Pranešimai: 5557

2009-05-19 14:05:46

tokius sausainukus kepu jau kelinta karta. tik teslos labai mazai gaunasi, o tuo paciu ir sausainuku, todel as ipilu apie 50 g pieno ir atitinkamai daugiau miltu. vietoje dzemo dedu pasirinkta uogiene. stai vakar kepiau su juoduju serbentu uogiene, super gavosi,per vakara dvieju skardu sausainiu ir neliko :lachtot: :D

Paveikslelis

Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 ... 2 3 4 5 6
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą