Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Konsultuoja psichologės Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Nemiga naktimis  
   

jonenaite

Pranešimai: 1

2009-08-24 11:08:16
Nemiga naktimis
Laba diena,norejau paklausti,mano mazyliui jau metukai,bet jis vis dar keliasi 3 kartus nakti,gerti pienelio,ar tai normalu?Ir dar vienas klausimelis,jis daznai pabunda nakti,paimu anr ranku verkia,pasiguldau salia saves verkia,atsisedusi laikau glebyje verkia,kas tai galetu buti,kodel jis taip elgiasi,kas ji neramina?Aciu uz astskymus.



Cituoti
 
     
   
avatar
Psichologės

Pranešimai: 16

2009-08-28 00:08:30

Paprastai vieneriu metu vaikai ismiega visa nakti. Jei patalpoje per sausas oras, per siltai uzklotas ar aprengtas vaikelis gali buti istroskes. Tuomet uztenka tik atsigerti vandenuko ar vaikiskos arbatos. Jei vaikas tikrai geria piena ir isgeria per nakti tris kartus po 150 - 200 ml, jis yra alkanas. Vertetu pagalvoti, kaip pakeisti dienotvarke, kad vaikas pakankamai pasisotintu dienos metu. Kitas dalykas - neramus miegas, prabudimai ir verkimas. Tai gali buti susije (jei nera kokiu negalavimu) su tuo, ka vaikas isgyvena dienos metu. Tai gali buti ir nenuoseklus draudimai (kai mama vaikui daug ka leidzia iki tol, kol pati nepavargsta arba kiekviena karta abejoja leisti, pavyzdziui, kraustyti stalcius , metyti batus ar ne), ir per dildelis kiekis ispudziu, ir priziurincio asmens bloga savijauta ar negebejimas suprasti, ko vaikas nori iki tol, kol jis neverkia. Kas is tiesu neramina jusu vaikeli, galite numanyti tik jus pati. Ypac jei sio iprocio anksciau nebuvo. Jeigu sis iprotis (keltis nakti keleta kartu valgyti) buvo ir anksciau, verta pagalvoti apie kaloringesni maista dienos metu. Neperasete ar vaikutis geria pienuka is buteliuko ar is kruties. Jei is kruties - daznai tai susije su iprociu tokiu budu nusiraminti. Tuomet tai rodytu, kad kitu nusiraminimo budu vaikas dar neismoko. Tam reikia laiko, nuoseklumo ir, zinoma, kantrybes.



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą