Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Gimtadieniai Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Tėčio 50-metis  
   
avatar
baldakine

Pranešimai: 841

2010-06-08 10:06:52
Tėčio 50-metis
Taigi merginos arteja tevelio 50-metis,rugsejo menesi,ir iskilo dilema,ka dovanoti???Gal jus turit kokiu ideju :???: seip per gimtadienius dovanodavau visokias smulkmenas pvz.alaus bokala,barzdaskute,laikrodi,kvepalus,losjonus po skutimosi ir panasiai.bet tokiai progai norisi kazko ipatingo :roll: galvojau apie foto knyga,ar filmuka su tecio nuotraukom nuo vaikystes iki siu dienu,na mokykla,armija,vestuves,vaikai,anukas ir t.t. bet zinau kad tokios dovanos neivertins,tiesiog nesupras,kas cia per dovana-nuotraukos.tetis didelis saldumynu megejas,kaip jis sako ,,neskaniu saldainiu nera' :D tai viena is dovanu bus saldainiu medelis,o ka daugiau?gal jus turit kokiu ideju,ka dovanojot savo teveliams tokia proga?juk amziaus vidurys buna tik karta gyvenime :roll:



Cituoti
 
     
   
avatar
Grikute

Pranešimai: 320

2010-06-14 00:06:50
Re: Tėčio 50-metis
Man labai gražu foto knyga ar filmukas. Manau, kad tetis tikrai liks patenkintas. Be to, tai daiktas, kuris tures isliekamaja verte, tai liks prisiminimui veliau anukams, proanukams. Labai grazu. O del dovanu, tai manau, kad reikia dovanoti kazka praktiskai, tiesiog ko jiems gal but reikia siuo metu. Mes tokiomis progomis dovanojom Merkio vilnone anklode, kad visada butu silta, barzdaskute, masazu cikla, mikrobangu krosnele, gera keptuve. Galima dar butu poilsi prie juros ar kokioje sanatorijoje. As tai vis svajoju, kad tevai isvaziuotu i kokia nors kelione, i uzsieni, nes niekada nera buve. Manau, kad dar bus proga tai padaryti. Kai kurios dovanos tikrai nepigios, bet jei yra galimybe kaip sako " susimesti", tai tikrai manau geriau viena gera dovana, nei kruva nereikalingu smulkmenu.

Paveikslelis
100 darbų ir digiscrapbooking http://100darbu.blogspot.com/



Cituoti
 
     
   
avatar
baldakine

Pranešimai: 841

2010-06-14 17:06:07
Re: Tėčio 50-metis
Na matai Grikute mano tevukas kaimo zmogelis,ir i kokius masazus,spa ir panasiai nevaziuos,puikiai ji pazystu.kas liecia poilsine kelione,prie juros gali pabut ir pas mane atvykes,o kur i tolesnius krastus :???: man vienai per brangu,o brolis bedarbis :wallbash: tad ir galvoju kaip cia pasitaupius kad ir nereikalingos smulkmenos nepadovanot,ir kad pati i bankrota nepulciau.svarstem ana diena su vyru,rugsejis dar pakankamai siltas menuo,tai darysim baliu lauke,saslykai ir t.t.na jei orai paves tai kraustysimes vidun.gavau tecio pusbroliu adresus su kuriais jau simta metu nesimate,bet tikrai zinau kad pasiilgo tik pats kviest nenori,neva zmonem toli bus vaziuot,tai sakiau juos pakviesiu,bus staigmena.tetis toks sentimentalus,bet ir megstantis prikolus zmogus,tai vis delto darysim foto knyga,ir dar ka nors linksmo,ko gero ieskosiu kas nupiestu sarza is nuotraukos,dar drauge pasiule ideja,padovanot kelio zenkla,su perbrauktu 50 ir apacioj parasyta ,,visu apribojimu pabaiga' sake uosviui dovanojo,tai jau juoko ir laimes buvo,na bus matyt dar klaiko truputi turiu,gal dar kokiu ideju pasirankiosiu ;)



Cituoti
 
     
   
avatar
Grikute

Pranešimai: 320

2010-06-14 20:06:14
Re: Tėčio 50-metis
DAr zinai, kokia man mintis kilo. Tiesiog nufilmuokite tecio draugu, giminaiciu sveikinimus ir jam padovanokite DVD. Tiesiog jei nera galimybes visu pakviesti, bet visiems yra galimybe ji pasveikinti tokia proga. Manau, kad siais laikais,ne tik ne visi turi is ko balius daryti, bet ir i balius vaikscioti. As buvau savo vyrui padarius tokia staigmena Kaledu proga, kai jis dirbo uzsienyje. Tai labai smagu buvo. Tetis pagrojo su akordeonu, sako zenteli, siunciu tau muzikinis sveikinima, pusbrolis anekdota papasakojo, net sena mano mociute jam linkejimus perdave. Zodziu toks video tikrai nerealus. Nieko nemontavau papildomai, tiesiog viska irasiau ir issiunciau. Tai va ;)

Paveikslelis
100 darbų ir digiscrapbooking http://100darbu.blogspot.com/



Cituoti
 
     
   
avatar
siepike

Pranešimai: 6439

2010-06-14 23:06:00
Re: Tėčio 50-metis
Grikute kokia nuostabi idėja ;)

Paveikslelis

Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis



Cituoti

 
     
   
avatar
baldakine

Pranešimai: 841

2010-09-21 13:09:34
Re: Tėčio 50-metis
niu va viskas suplanuota beliko sestadienio sulaukt,pakvieciau tris tecio pusbrolius su antrom pusem kuriu seniai nemate apie 7metus,bus staigmena,orai baisus,tai saslyku balius atkrito,kad namie nebutu daug bardako kaime sale uzsakiau,ten ir zidinys yra,ir seip tokia jauki.bus 32 zmones,artimiausi giminaiciai ir geriausi tecio draugai.patys dovanosim saldainiu medi( drauges mama padarys) nes teciui neskaniu saldainiu nera :D ir fotoaparata nes seniai nori bet pinigu gaili. tetis kiaule pasipjove,tai kad man nereiktu keliom dienom anksciau atvaziuot,maista suruos mama,nors su teciu issiskyre ir uz kito istekejo bet draugiskai bendrauja,tai atvaziuos truputi anksciau ir viska suruos.scenarijaus neruosiau,manau daug smagiau kai viskas vyksta ekspromtu.isleidau ne per daugiausiai,sale uzsakyt kaime daug nekainuoja,saldainiu medeli drauges mama uz savikaina padarys,maistas kaime nekainuos praktiskai nes kiaulaite papjauta,visa kita is savo darzo,sodo,aisku ten ko dar truks tai mociute (tecio mama)sake supirks,gerimu pas mus iprasta kad kazkiek buna savu ir sveciai ateidami visad su buteliu eina :D foto aparata paemem lizingu nes susitaupius uzteko tik pradini inasa padaryt tai puse sumos inesiau kad maziau moket liktu, na o zaidimu,akciju-atrakciju manau vietoj prisimastysim :D torta brolis uzsake nes pagaliau darba susirado :gott: ir dar gavau ranku darbo kede-sosta tai teciui ispuosim kad kaip karalius sedetu per baliu(paskolino drauges uosvis,kuris dovanu gavo).nieko ipatingo nesumasciau,bet juk svarbiausia dovana kad salia bus visi artimiausi zmones. ir zinau dar kad darboviete baliu planuoja,tai ten jau bendradarbiai susirinks sveikint,irgi uzsakytas plotas(tiksliau jie ten savo susirinkimu salej darys).tik kita diena.tai jau atsibaliavos tevukas nes ten bendradarbiu koks 20vyru sueis,pirtele kiek zinau suplanave,o jau kur tiek vyru kruvoj tai oj jo joj :lachtot:



Cituoti
 
     
   
avatar
lorjuod

Pranešimai: 11456

2010-09-22 22:09:22
Re: Tėčio 50-metis
Manau, bus smagu :2thumbs:

Paveikslelis

Paveikslelis.. Pati didžiausia kvailystė gyvenime- diena iš dienos darant tą patį tikėtis permainų.



Cituoti
 
     
   
avatar
baldakine

Pranešimai: 841

2010-09-27 08:09:09
Re: Tėčio 50-metis

"lorjuod"

Manau, bus smagu :2thumbs:
aciu,smagu ir buvo :D tik kadangi as su mazyliu,o dar po keliones kaiman privargo tai apie 23val namo parsiradau maza migdyt,o like baliauninkai apie 3val parsliukino,tai vyriokas per savaitgali du balius atleikes siandien vos gyvas darban ispedino :lachtot:



Cituoti
 
     
   
avatar
Grikute

Pranešimai: 320

2011-07-18 10:07:48

Pasidalinsiu idejomis. Vakar pasveikinau savo anyta su 60-uoju gimtadieniu. 1. Uzsakiau sveikinima i vietini laikrasti (griebiantis uz sirdies tekstas ;) ir foto) 2. Dar idejau ta pati sveikinima i miesto internetini puslapi. 3. Uzsakiau moline puodyne medui su uzrasu 60 gimtadienio medus , aisku pripylem sviezio medaus. 4. Uzkabinom medali. 5. Padovanojom 60 dideliu raudonu roziu. Graziu svenciu ir mielu dovanu !


Paveikslelis
100 darbų ir digiscrapbooking http://100darbu.blogspot.com/



Cituoti
 
     
   
avatar
lorjuod

Pranešimai: 11456

2011-07-21 09:07:19

Å aunios idÄ—jos

(PaveikslÄ—liai matomi tik registruotiems lankytojams)



Paveikslelis

Paveikslelis.. Pati didžiausia kvailystė gyvenime- diena iš dienos darant tą patį tikėtis permainų.



Cituoti
 
     
   

elia33

Pranešimai: 60

2012-05-18 01:05:15

Gerai sugalvota :)






Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…