Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Gimdymas Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Ar verta tartis su gydytoja dėl jos dalyvavimo gimdyme?  
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2008-04-21 08:04:21

"jurgituks3"

[quote="Isila"'>tai va, sprendžiant iš visko, padėka yra labai svarbi. Bet vėlgi - ant kokio gydytojo užsirausi. va draugė gimdė, tai nors gydytojui sumokėjo prieš, nieko nedarė. Skaė tarpdury pastovėjo ir tiek, viskuom akušerė rūpinosi. Tai va - ir mokėk, kad nori.
O man pries gimdyma buvo sunku ikisti pinigus tiek daktarui,tiek akuserei,tiek anestezologui :schockiert: Dar taip nebuvau maciusi ir girdejusi :irre: Sake jokiu kalbu apie pinigus,pirmiausiai reik pagimdyti :schockiert: Visi puikiai atliko savo darba,po to ir padekojom savo nuoziura ;) O daktaras dar pasake"nereikia vaikai,jauni esat,reiks jums dar tu pinigu",bet ikisom siaip ne taip. ;) Uztai po to visa savaite mus lanke apziuret,kaip laikomes. ;) pas ką gimdei?



Cituoti
 
     
   
avatar
jurgituks3

Pranešimai: 1506

2008-04-21 10:04:31

"Isila"

[quote="jurgituks3"'>

"Isila"

tai va, sprendžiant iš visko, padėka yra labai svarbi. Bet vėlgi - ant kokio gydytojo užsirausi. va draugė gimdė, tai nors gydytojui sumokėjo prieš, nieko nedarė. Skaė tarpdury pastovėjo ir tiek, viskuom akušerė rūpinosi. Tai va - ir mokėk, kad nori.
O man pries gimdyma buvo sunku ikisti pinigus tiek daktarui,tiek akuserei,tiek anestezologui :schockiert: Dar taip nebuvau maciusi ir girdejusi :irre: Sake jokiu kalbu apie pinigus,pirmiausiai reik pagimdyti :schockiert: Visi puikiai atliko savo darba,po to ir padekojom savo nuoziura ;) O daktaras dar pasake"nereikia vaikai,jauni esat,reiks jums dar tu pinigu",bet ikisom siaip ne taip. ;) Uztai po to visa savaite mus lanke apziuret,kaip laikomes. ;)
pas ką gimdei? Pas gydytoja K.Kalvinska ;)

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Zazaiza

Pranešimai: 2897

2008-10-30 18:10:47

Iki paskutines minutes dvejojau ar tartis.. :???: ..bet nusprendziau kad kaip bus taip ir bingo.. papuole geras specialistas :-P manau tai loterija.. arba pasiseks arba ne.. bet faktas tas kad niekas uz tawe nepagimdys.. :/



Cituoti
 
     
   
avatar
siepike

Pranešimai: 6439

2009-07-11 01:07:04

o man tai įdomia gavos, aš kai gimdžiau kaip tik budėjo mano gydytoja, kuri mane 9 mėn. stebėjo, tai man pasisekė, i rkaip tik mano geriausios draugės mama akušerė budėjo tai pas ją ir pagimdžiau savo mažutę :D Daktarei vyra davė 50 lt ir pabučiavo :) o davė, nes jinai man tikrai padėjo ;) o draugės mamai irgi atitinkamai atsidėkojom, kai jau grįžom į namus iš ligoninės, nes kaimynai dar priedo esam, tai visas baliukas gavos :lachtot: o sesutėm, kai išrašė tą dieną tai saldainių ir šampano nunešėm nuo Andrėjos :^^: o vat lialiukų gydytoja tai gera pas mus kuri rytais vizituoja, pačia pirmą dieną kai vizitavo, atėjo ir iškart pradėjo vardinti minusus mano mergytei, tipo koją suka, dar ten kažkas, dar kažkas ir išnešė šildyt, tai bauvau perspėta jei jai neduosiu pinigėliu tai neišleis manęs namo ir ras visokių ligų :schockiert: ir sako jai reikia pinigėliu sladainia jai netinka ir dar pasako, jei saldainių duodi, kad jie į storumą tipo jai saldainių nereik jai pinigų reikia :schockiert: nu ką tai įdėjau į kišenę 20 lt, tai jūs neįsivaizduojat kaip jos veidas nušvito, tai iškart mano mergytei jau ir kojos nebesuka, ir veidukas pagražėjo, nu žodžiu buvau apakus :schockiert: ir namo tada iškart išrašė :motz:

Paveikslelis

Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis



Cituoti

 
     
   

oliusik_oliusik

Pranešimai: 68

2010-08-19 01:08:30
Re: Ar verta tartis su gydytoja dėl jos dalyvavimo gimdyme?
nu nieko sau.... prisiskaiciau.... as asmeniskai nieko niekam nedaviau, nei gimdymo metu nei po... ir pagimdziau sveika vaikeli, nesikankinau ir t.t. o to labiausiai priziurinciai daktarei...



Cituoti
 
     
   

Oraxa

Pranešimai: 56

2011-07-25 14:07:53

Iš draugių patirties galiu pasakyti,kad ne, nes net trys per paskutinius 3 metus susitariusios vis tiek gimdė pas kitus gyd., nes su kuriais tarėsi, negalėjo atvykti (sirgo, konferencijos) ar buvo išvykę.




Cituoti
 
     
   

ramun

Pranešimai: 2

2011-08-04 00:08:41

tariausi, manau labai padejo :-P




Cituoti
 
     
   
avatar
Tylingoto

Pranešimai: 64

2011-09-27 12:09:38

Gimdziau Mazylio gimdymo namuose Kaune. su nieko nesitariau ir net nesiruosiau tartis. tam kad man labiau pasisypsotu nezadu moketi poros simtu litu.


Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Tylingoto

Pranešimai: 64

2011-09-27 12:09:41

p.s. man buvo planine cezario pjuvio operacija ir labai gerai ja atliko tuo metu budintis daktaras (pavardes nepaklausiau :lachtot: )


Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 2 3 4
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…