Bandžiau dirbti su baltu šokoladu..., viska sugadinau ir išmečiau. Kaip ištirpinti ji geriau mikrobangų kr. ar puode? Gal dėti kokio vandens ar sviesto? Jo reikia lb dauk, norint kažka ispiesti su švirkstu?
A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel ">">
Uzvirinkite vanens ir nuomkite nuo ugnies, susmulkinta sokolada pastatome virs puodo su vandeniu ir taip tirpiname, siek tiek pamaisius . Jokiu budu netirpinti sokolada virs verdancio vandens - jis isvirs. Bet jei jau taip nutiko, idekit siek tiek sviesto ar vandens,tai gali isgelbeti sokolada
Mikrobangei sokolada tirpiname tik, jei paskui ji naudosime kaip ingridienta kituose gaminiuose.
sveikos kulinarikes norejau jusu paklausti,norint tortuka padengti pastilazu butinai reikia aptept sviestiniu kremu torta?ar yra dar ir koks kitos kremukas?niekada dar nebandziau dengti pastilazu,bet lb knieti isbandytitaciau syki esu bandzius torta aptept sviestiniu kremu tiesa dejau tik sviesta ir cukraus pudra nes tik toki receptuka sviestinio kremo buvau radustai buvo fuiiiiiiiiiiiiiiiarba as jo lb daug pritepiaubet va lb noriu pasigamint tortuka ir apdeng pastilazu ir sakau gal kokiais patarimais pasidalinsit
sveikos kulinarikes norejau jusu paklausti,norint tortuka padengti pastilazu butinai reikia aptept sviestiniu kremu torta?ar yra dar ir koks kitos kremukas?niekada dar nebandziau dengti pastilazu,bet lb knieti isbandytitaciau syki esu bandzius torta aptept sviestiniu kremu tiesa dejau tik sviesta ir cukraus pudra nes tik toki receptuka sviestinio kremo buvau radustai buvo fuiiiiiiiiiiiiiiiarba as jo lb daug pritepiaubet va lb noriu pasigamint tortuka ir apdeng pastilazu ir sakau gal kokiais patarimais pasidalinsit
taip butina - as naudoju sviestini krema su sguscionke ir apelsininiu kvepikliu, galima dar vaniles milteliu dadet man tortui iseina 200 gr. sviesto ir 6 dideli saukstai sutirstinto pieno...jei reikia detalesnio receptuko, paieskosiu