Cukiniją ir moliūgą supjautyti stambiais kubeliais. Citrinas – smulkiais kubeliais. Viską apipilti cukrumi ir įberti cinamono. Išmaišyti ir laikyti mažiausiai 10 val. (galima per naktį). Virti ant silpnos ugnies 25 min. Sudėti į iškaitintus stiklainius. Skonis tikrai primena ananasus Skanaus!
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
Reikia: perlinių kruopų, morkos, moliūgo, 500 g mėsos, truputis druskos, pipirų, aliejaus, vandens.
Kruopas nuplaukite šiltu vandeniu ir užmerkite nakčiai. Mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais, įdėkite druskos, pipirų, išmaišykite ir apkepinkite aliejuje. Moliūgą supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite stambia trintuve. Į indą, kuriame troškinsite, sluoksniais sudėkite mėsą, morkas, moliūgą ir kruopas. Įpilkite vandens, kad kruopas apsemtų 2-3 cm. Troškinkite orkaitėje apie 45-60 min.
Skanaus!
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)