|
|
Kebabai |
|
|
Spinduliuke26
Pranešimai: 1963
2007-08-14 16:08:45
|
...
man kebabai irgi labai patiko...bet kaip teko biškį ten padirbt tai nuo tos dienos jų nevalgau... Pirma labai atsibodo tas kvapas, kaip pusė dienos reikėdavo jį uostyt, o antrą, ten niekada niekas neplauna daržovių... jas tik siek tiek apipila vandeniu ir viskas
|
|
|
|
|
|
Spinduliuke26
Pranešimai: 1963
2007-08-14 16:08:01
|
o del skanumo tai girdėjau kad labai skanūs prie politechnikumo, jeigu ką tai čia kaune kazkur kaip suprantu prie klinikų
|
|
|
|
|
|
ESTELA
Pranešimai: 707
2007-08-14 18:08:37
|
"Spinduliuke26"o del skanumo tai girdėjau kad labai skanūs prie politechnikumo, jeigu ką tai čia kaune kazkur kaip suprantu prie klinikų
Taip tu visiskai teisi kiek man teko ragauti kebabu prie Politechnikumo jie patys skaniausi
|
|
|
|
|
|
Spinduliuke26
Pranešimai: 1963
2007-08-16 11:08:54
|
"ESTELA"[quote="Spinduliuke26"'>o del skanumo tai girdėjau kad labai skanūs prie politechnikumo, jeigu ką tai čia kaune kazkur kaip suprantu prie klinikų
Taip tu visiskai teisi kiek man teko ragauti kebabu prie Politechnikumo jie patys skaniausi
šiaip pačiai iš ten ragayt neteko. Žinau kad prieš kokius 3 metus labai skanūs dar buvo Anūkėlyje, savanorių pr.
|
|
|
|
|
|
Lora
Pranešimai: 7282
2007-08-16 12:08:35
|
na man dabar kiek teko LT Kaune matyt tas vietas kur daro kebebus ir koks mesos sviezumas tai valgyciau nebent kai numirt greiciau noreciau, nes ten bakteriju tiesiog knizda, tikrai jie ta likusia mesa darbui pasibaiguis neismeta, ka turetu daryt, o deda kita diena ir vel kepa, na pasibaisejau as
|
|
|
|
|
|
Spinduliuke26
Pranešimai: 1963
2007-08-16 13:08:36
|
...
tu teisi... tą likusią mėsą sunaudoja kitai dienai
|
|
|
|
|
|
zirzilia
Pranešimai: 3305
2007-08-16 13:08:05
|
Na manau jau nenoriu kebabu,po jusu komentaru . Nors kaune masinu turguj vienam kioske jie labai skanus
|
|
|
|
|
|
Spinduliuke26
Pranešimai: 1963
2007-08-16 13:08:05
|
...
dar žiemos metu tai gal aš neatsisakyčiau kokio vieno, bet vasarą... nu nežinau kaip reiktų prisiverst, tokie karščiai, ta mėsa pašviksta, musės visokios puola... fu, ir dar kartą fu...
|
|
|
|
|
|
Lora
Pranešimai: 7282
2007-08-16 19:08:32
|
jei as jum viska parasyciau kaip ta mesa gaminama ir kai ji kepa kas ten vyksta abejoju, ar kuri valgytumet, na gal po kokiu 3-4 menesiu, kai jau truputi pasimirstu, as kai viska suzinojau, tai mane vos ne pykint buvo pradejo praeinan pro juos, bet su laiku ju skonis mane paveike tai jau praejus puseju metu abu su vyru vel nusipirkom, bet dabar mes perkam tik vistienos, nes ten taip labai daug nieko nepridirbsi, kaip su aviena ar jautiena ir tai mes perkam tik is dvieju vietu kur tikrai daug klientu ir vissada sviezia
|
|
|
|
|
|
zirzilia
Pranešimai: 3305
2007-08-18 07:08:04
|
Na tikrai ne idealiausios salygos ju gaminimui,bet vistiek zmones perka. O mes irgi vistienos visada perkam. nors dabar vilniuj dar nepirke,nes nezinom kur jie skanus
|
|
|
|
|
|
kastoniuke
Pranešimai: 18420
2007-08-18 10:08:32
|
Re: ...
"Spinduliuke26"man kebabai irgi labai patiko...bet kaip teko biškį ten padirbt tai nuo tos dienos jų nevalgau... Pirma labai atsibodo tas kvapas, kaip pusė dienos reikėdavo jį uostyt, o antrą, ten niekada niekas neplauna daržovių... jas tik siek tiek apipila vandeniu ir viskaskur plaus tas darzoves kai nera normalios kanalizacijos dar gerai kad nors perlieja vandeniu Kai vaikai užmiega ....
RaizgynÄ—
|
|
|
|
|
|