Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Ech, tie vyrai... Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

Puslapiai 1 2
    Laukiuosi nuo vedusio vyro...  
   

Auksine

Pranešimai: 4

2006-10-10 17:10:36
Laukiuosi nuo vedusio vyro...
Zinau, kad visos mane pasmerksite, bet laukiu vaiko nuo vedusio vyro. Nesu naivi, zinau, kad jis seimos nepaliks, nes skyrybos, turto dalybos... Tam jis nesiryzta. Bet ir man reikia galvoti apie savo vaiko ateiti. Ka daryti, kaip uzsitikrinti bent minimalu islaikyma?



Cituoti
 
     
   

kadisi

Pranešimai: 2943

2006-10-10 19:10:07

Sunku, ką dabar šiuo klausimu patarti, na, jei dirbi tai jau gerai, o jei ne, tai bus sunkiau. Na kiek laiko tavo nėštumas?(gal dar įsidarbint spėtum). Beje, o ar tas vyriškis žino šią naujieną?Jei taip, tai gal numano, kad tau padėti reiks, bent materialiai. Susitarkit su juo, jei jis tikras vyras ir ir atsakomybę šiokią tokią turi priimti. Gal aktyviau įsijungs kitos forumo dalyvės, ir tave palaikys, tikrai, nieks net neketina tavęs smerkti :wink:



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2006-10-10 20:10:48

Na, negaliu taves teisti ar smerkti, nemanau, kad turiu tokia teise, tuo labiau nezinau visu smulkmenu ir t.t. Ziurint, kokia tavo situacija ir santykiai su tuo vyriskiu. Ar buvo tik seksas, jokiu jausmu? Jei jausmai visdelto yra, tai tikiu, kad jis neturetu nusisukti, o jei ne, tai jis privalo prisiimti atsakomybe paremti tave materialiai. Juk vaiko viena pati negalejai pradeti... :o



Cituoti
 
     
   
avatar
kastoniuke

Pranešimai: 18420

2006-10-11 16:10:51

Taip jau gyvenime buna, tikrai nesmerkiu, bet palaikau Tave, nes ryzaisi issaugoti ta brangia gyvybe ar ne? Manau jis turetu tau padeti bent pinigeliais, o jai dar nedirbi? :cry: Laikykis :)
Kai vaikai užmiega .... Raizgynė



Cituoti
 
     
   
avatar
Renata

Pranešimai: 2059

2006-10-11 22:10:15

"Aukse"

Zinau, kad visos mane pasmerksite, bet laukiu vaiko nuo vedusio vyro. Nesu naivi, zinau, kad jis seimos nepaliks, nes skyrybos, turto dalybos... Tam jis nesiryzta. Bet ir man reikia galvoti apie savo vaiko ateiti. Ka daryti, kaip uzsitikrinti bent minimalu islaikyma?
O tu vaikelio norėjai nuo šito vyro,ar čia netyčiukas,kuris galėjo būti nuo bet kurio kito vyro? Nesupyk dėl klausimo. Jei tai iš meilės pradėtas vaikelis,tai net nepergyvenk vyras tau padės viskuo. O jei ne,tai nenoriu net speliot. Nežinau situacijos.Kaip bebūtų,turėsi vaikelį - pamatysi kiek džiaugsmo,prasmės gyventi jis tau suteiks.Laikykis.



Cituoti
 
     
   

kadisi

Pranešimai: 2943

2006-10-12 09:10:28

Aukse, susirinko tuzinas klausimų, jei juos atsakytum, žinotumėm kuria linkme tau patarti ar bent palaikyti



Cituoti
 
     
   
avatar
ESTELA

Pranešimai: 707

2006-10-18 23:10:49

Sveikos , na jus galite ir pykti ir visa kita ,bet as niekada nestosiu tokiu motereliu pusen. Taip ji saunuole, kad nenutrauke nestumo , nes toks dalykas irgi yra nepateisinamas. Bet negi nera nevedusiu vyru :?: ar sie vaisiai saldesni :?: Manau neveltui yra sakoma KUR DU YRA TRECIAS NEBEREIKALINGAS :!: Neuzpyk temos autore, bet gyvenimas yra ziaurus ir uz kiekviena klaida turime atsiimti su kaupu taip jau yra, ir nieko cia nepakeisi.... Tau kaip # meiluzei # galiu pasakyti suardzius seima laiminga nebusi.... O kaip zmogui palinkesiu kuo dideliausios sekmes , kantrybes , laimingu akimirku auginant vaikeli , kurio tu laukiesi SEMES TAU :!: :!: :!: P.S cia tik mano nuomone :!:



Cituoti
 
     
   

Anonymous

Pranešimai: 2620

2006-11-01 14:11:34

as palaikau estela. ko tikejaisi kad issiskirs ir busi laiminga. nepik bet ant svetimos nelaimes laimes nebus. gi esi nemazas vaikas kiek tau metu 16 :?: gi privaleja saugotis. o dabar as isivaizdoju taip. jis aisku tau pades gi yra vyras, kitaip ir buti negali :!: ir teismas bus tavo pusei :!: . bet paziurekim ir i jo dabartine seima. na as tai po tokio bajario tikrai issiskirciau. venu zodziu kruva nelaimingu zmoniu, visi verke. tikras serialas. man butu idomu suzinoti ka sako tavo mama :?: ar tai kolkas tik tavo paslaptis :?: as galvoju tau dabar turi padeti tik mama. pakalbek su ja ko greiciau. sekmes tau bet as ne tavo pusei.



Cituoti
 
     
   

Auksine

Pranešimai: 4

2006-11-02 10:11:30

As ir nesitikejau, kad visos bus mano puseje. Tiesiog buvo nevilties minute, tai ir parasiau. Man viskas gerai, darba as turiu, nebloga. Ir su busimo vaiko tevu susitariau, kad finansuos ir gimdyma, ir auginima. Ir jo seimos skirti as nesiruosiu. O kam man uz jo teketi. Man patinka mano laisve. O daugelio jusu naivumas kelia sypsena. Jus net neisivaizduojate, kiek vyru neistikimi savo zmonoms arba apie tai svajoja. Siulau padaryti ekspermenta. Nueikite i https://www.draugas.lt ir suveskite savo brangiausiuju vardus bei gimimo metus, galiu lazinti, kad bent puse surasite ten savo angelelius. Ten beje as suradau ir vedusi savo vaiko teva... Ju ten milijonai ir dauguma v e d e... Kol ju zmoneles augina vaikucius ir naiviai tikisi, kad ju vyriukai yra angeliskos dorybes, ne vienas is ju bent jau svajoja apie kitas galimybes...



Cituoti
 
     
   

kadisi

Pranešimai: 2943

2006-11-02 11:11:28

Saviškio ten neradau :lol: :lol: Džiaugiuosi, kad turi pagrindą po kojom, ir supranti, kokioje padėtyje esi. Nesi jau naivi mergaitė, tai žinai, kas yra kas...



Cituoti
 
     
   

Anonymous

Pranešimai: 2620

2006-11-02 19:11:23

"Aukse"

As ir nesitikejau, kad visos bus mano puseje.(...)Kol ju zmoneles augina vaikucius ir naiviai tikisi, kad ju vyriukai yra angeliskos dorybes, ne vienas is ju bent jau svajoja apie kitas galimybes...
na tu tai tikra lietuve. tave nervina kad mes laimingos? kad mano vyro ten nera galiu garantoti. o del tavo laisves leisk suabejoti :!: jei ji tau butu brangi vaiko nuo vedusio nebutum uzsitaisius :!: tu irgi nori buti mylima, tureti vaikui teva ir taip toliau....... o kas liecia vaikuciu tai tu irgi auginsi tik viena. dabar del sepsenos. ar zinai ka reiske buti venisa mama :?: man atrodo kad sipsena dar ilgai nepuos tavo veido :!: ir dar. tai kad tu radai "draugas lt." savo sugulova tai parodo kad jis tesiok MACO ir tu irgi nebuvai nepakartojama. gi paeskos tesiasi..........



Cituoti
 
     
   
avatar
Renata

Pranešimai: 2059

2006-11-02 21:11:11

Gal Auksei "paskutinis šansas", laikas spaužia, vyro kaip nėr taip nėr, o vaikelio juk norisi.. O dėl to,kad jai reikia laisvės, tai tuo netykiu. Sakyt galima viena, bet širdy tikrai norisi gražios, laimingos šeimos.



Cituoti
 
     
   
avatar
ESTELA

Pranešimai: 707

2006-11-08 22:11:56

"Aukse"

As ir nesitikejau, kad visos bus mano puseje. (...)Kol ju zmoneles augina vaikucius ir naiviai tikisi, kad ju vyriukai yra angeliskos dorybes, ne vienas is ju bent jau svajoja apie kitas galimybes...
Sveikute , manau cia ne musu naivumas , o tavo kvailumas kelia sypsena... Deja draugas.lt mano vyro ten taip pat nera!!!!! Tikiuosi savo laisve spejai pasidziaugt? SEKMES tau gyvenime!



Cituoti
 
     
   

Anonymous

Pranešimai: 2620

2006-11-08 22:11:20

cia gerai parasei :D



Cituoti
 
     
   
avatar
ESTELA

Pranešimai: 707

2006-12-05 11:12:42

Aukse dingo butu idomu suzinoti kaip jai sekasi :)



Cituoti
 
     
   

kadisi

Pranešimai: 2943

2006-12-05 12:12:28

Tikrai būtų įdomu,kaip ten jai viskas susiklostė :roll:



Cituoti
 
     
   

vaidaz511

Pranešimai: 140

2006-12-05 14:12:57

:lol: :lol: :lol: idomu kokiu tikslu rasei cia ir klausei patarimo taves niekas nesmerke ir nieko nepasake blogo. Koks tikslas rasyti tokius svaigalus darugas .lt ir t.t, o jus ziurite turbut ar tikrai yra ar ne, taip ir pasiekiamas suabejojimas zmogum. "Kol ju zmoneles augina vaikucius ir naiviai tikisi, kad ju vyriukai yra angeliskos dorybes, ne vienas is ju bent jau svajoja apie kitas galimybes..." kas tau nabagele sake kad mes vargses, manau kad tu busi didesne vargse uz mus visas sudejus :lol:



Cituoti
 
     
   
avatar
vaivuškė

Pranešimai: 200

2006-12-05 16:12:04

"ESTELA"

Sveikos , na jus galite ir pykti ir visa kita ,bet as niekada nestosiu tokiu motereliu pusen. Taip ji saunuole, kad nenutrauke nestumo , nes toks dalykas irgi yra nepateisinamas. Bet negi nera nevedusiu vyru :?: ...
:D Zinok velniai griebtu ,nu bet nera tu vyru ,visi normalus arba vede arba gejai 8) dabar jei jau i tema , siulau bet kokiu atveju kreiptis del elimentu ,vaika turi padet islaikyt del seimos griovimo ,stiprios tvirtos seimos jokios meiluzes nesugriaus ,vyras pats atsakingas uz tai ir jei jau privirino koseles lai prisiima atsakomybe nu bet ziuriu visgi pasitikrinot ar kartais vyro nera tame draugas lt , ech ...tas moteriskas smalsumas :roll:



Cituoti
 
     
   
avatar
Renata

Pranešimai: 2059

2006-12-05 17:12:46

Ką mes žinom,gal jai to vyro visai nereikia. Gal ji net nesiruošia griauti šeimą? Gal tik vaikelio ji norėjo. Kam pulti žmogų.



Cituoti
 
     
   
avatar
ESTELA

Pranešimai: 707

2006-12-05 21:12:06

Niekas jos nepuola , tik kiekviena isako savo nuomone, manau tokia teise turime visos cia ar ne :!: :?:



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 2
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…