si karta kepiam bulves iviniotas i folija zarijose ir valgem su svestu ir druska. skanu buvo.
Kas megstat suri uzsirasykit nebloga receptuka:
reikes: Balto surio( geriau tiktu su knynais .pvz. dzuku suris); petrazoliu; krapu; cesnaku pora skylteliu; aliejaus t; drauskos.
Petrazoles, krapus, cesnakus, druska sumaisom su truputi aliejaus ir istepam suri. Su folija apviniojam. Palaukt apie 30min kol pasimarinuos ir belieka tik iskept .Kepam 10-15min kol pasidarys mikstesnis. Reikia pora kart vartyti.
Geriausias uzkandis laukiant saslyku
viusokiu geltonu suriu ir suriu su pelesiu tai tikrai daug, o va tu tokiu lietuvisku varskes suriu ir nera, matyt cia jie nemegejai tokiu, nors siaip vokieciai labai valgo visus kitokius surius, gal del to, kad vyno labai daug isgeria
nakai pas mus Vokietijoj tas nelabai iprasta, tai mes patys perkam ir darom, o be to mano vyras mesininkas, tai jis negarantuotas, kad kur jau su prieskoniais mesa paruosta yra pirmo sviezumo
is tikruju tai maciau laida, kur sena mesa parduoda kaip sviezia butent su prieskoniais aisku pries tai pakeiciant galiojimo data namie tai lengva paziuret, bet kai perki juk buna supakuota tai nepaziuresi juk Kai vaikai užmiega ....
RaizgynÄ—
kad tu ir namie parsinesus nieko nepastebesi, nes prieskoniuose paprika ir cesnakas visus blogus kvapus užmuša ir gali pastebėt tik tada jei tavo organizmas jautresnis ir nekaip sureguos į seną mėsą
Mes kepam labai ivairiai, priklauso nuo nuotaikos: kartais salykus, kartais mesytes ar zuvies kepsnius, kai tingiu pries piknika ka nors marinuoti, puikiai apsieiname ir su desrelemis.