Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Vaikas eina į darželį Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Ką manote apie krikščioniškas ugdymo įstaigas ,dienos centru  
   

juurga

Pranešimai: 18

2007-08-21 15:08:51
Ką manote apie krikščioniškas ugdymo įstaigas ,dienos centru
:roll: NORECIAU PASIDOMETI,KA TEVELIAi MANO APIE KRIKSCIONISKAS(PVZ,PARAPIJU)VAIKU UGDYMO ISTAIGAS(PARAPIJU DIENOS CENTRUS,ATEITININKU GRUPELES,KATALIKISKUS DARZELIUS,PAN).MANO VIENAS GIMINAITIS LANKE KAUNO KATALIKISKA DARZELI PRIES 4 METUS,TAI IR VAIKU IR TEVAMS LABAI PATIKO(LANKE TIESA,TIK PRIESMOKYKLINE GRUPE). :handy: YRA DRAUGU,KURIUŲ VAIKUCIAI LANKO VAIKU DIENOS CENTRUS(CENTRAI-NEMOKAMI)VISI-PATENKINTI-TIESA,TUOS CENTRSU LANKO NE VIEN PADORIU SEIMU VAIKAI,BET IR MOKYKLOSE IR DARZELIUOSE -TAS PATS.



Cituoti
 
     
   

bombate

Pranešimai: 1914

2007-09-07 23:09:06

Gal ir pervelai rasau, bet geriau velaiu nei niekada. As pati esu dirbusi katalikiskame vaiku dienos centre, viskas yra taip pat, kaip ir iprastuose dienos centruose, mokyklose ir kitose istaigose, tik gali buti itraukta ivairiu maldeliu pradedant diena, pietus ir pan. (priklausomai nuo vaiku amziaus). Kaikurios katalikiskos mokyklos primygtinai kviecia mokinius ir tevelius i misias (bet tai gerai, kad tas "primygtinai" baigia isnykti, bet tai atsirado kitas zodis MOTYVUOJA). Nu ir dar priklauso nuo dirbanciu zmoniu, jei bus dauguma vienuoliu - tai bus labai rami atmosfera, mokyklose - daugiau drausmes, dienos centruose - zmones dirba is pasaukimo, dazniausiai savanoriai, jiems nera mokama uz daraba, bet jie ateina su gera sirdim ir troskimu buti ir daryti kazka gera, o ne del didesnes algos. Nu cia tik reziume, jei dar bus kokiu klausimu, galiu duoti ir telefono numeriu pasiteiravimui

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
ievast

Pranešimai: 7

2008-04-29 10:04:44

Mes taip pat uzraseme savo vaika i Kauno katalikiskaji darzeli :) Aisku ten ir lankeme ji, i savaite viena diena ateidavo, kokiam pusvalandukui, vienuole i grupe. Ir tik tiek. Sakyciau vistiek mes esame katalika ir kad vaikas suzinos nuo mazens apie Dieva tai manyciau tik i gera :) O siaip ir atmosfera sitam darzelyje, labai puiki.



Cituoti
 
     
   

ruske

Pranešimai: 26

2009-05-07 07:05:11

mes gyvenam Marijampolėj, čia žinau ir yra katalikiškas darželis, būtų smagu išgirsti nuomonę apie jį, gal kam teko susidurt?



Cituoti
 
     
   
avatar
kari

Pranešimai: 5557

2012-08-02 12:08:11

as pati nevesciau i tokias ugdymo istaigas, bet jeigu seimos religingos - kodel gi ne


Paveikslelis

Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą