Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Mano gimdymo istorija 2008 m. Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Ilga tačiau laimingiausia mųsu diena :)  
   

vyndre

Pranešimai: 8

2008-01-06 01:01:11
Ilga tačiau laimingiausia mųsu diena :)
Buvo ankstyvas pavasaris kai as su savo didžiuliu pilvuku ir vyru puškuodavau i Mažylio gimdymo namus pas savo dakatre ir vis tikedavomes isgirsti kad jau... greitai... neuzilgo... gimdysiu nors dar daug laiko bet as jau pavargau, visa istinusi su aukštu kraujospudžiu,nosis kaip bulvė vos bepaeinu,o batu uzsideti jau seniai nebegaliu. Taciau tas vienas treciadienis kai as nueinu pas daktare ir isgirstu kad jau vienas centimetras atsiveres gimdos kaklelis,ir gaunu pasiulima kad jau penktadieni man gali kirpti vandenis ir skatinti gimdyma,net nesudvejojusi sutinku... Tas kelias likusias dieneles musu namuose tik ir buvo kalbama apie tai kaip gims musu mazyle.Pagaliau isausus tam lemtingajam rytui atsikeliam su vyru sedam i masina ir riedam i gimdymo namus lyg i didziausia svente net negalvodami kas ten musu laukia... Vandenu prakirpimas laaabai skausmingas,vyras baltas kaip popierius, o daktare stebejosi mano kantrumu. Taciau ji mane perspeja kad negarantuoja kad as pati pagimdysiu taciau as uzsispyrusi kad tikrai pagimdysiu pati,valandos eina...skausmai vis stipreja... o atsidarymas kaip 3cm taip 3cm ateina kitas daktaras vel siulo operuoti NE grieztai atasisakau dar kelios valandos ir mano didvyriskumas senka jau prasau epiduro gal kas geriau bus?Ne jokios eigos...Taciau mazyles sirdute kantri ji laukia,tonusai geri...Laselines lasa o eigos jokios... Staiga pradedu jausti spaudima i apcia akusere pakviecia daktarus ir Gerb.gyd.Goberis sako: dabar mes jums padesime...Didelis sujudimas ir as jau operacinei,mane kalbina puiki anesteziologe kurios, net pavardes nzn ir esu labai jai dekinga, mane krecia drebulys ir ji mane pamigdo,prabundu nuo vyro buciniu,asaros kaip pupos rieda is laimes...daktarai visko klausineja manes taciau manl abiausiai istrigo mano daktares zodziai -Nors jus jauna taciau esate gera mama,ir jus labai grazi seima...as dar labiau apsipilu asaromis... net dabar berasant eina siurpuliukai. Stai tokia mano musu mergaites Vytes gimimo istorija. p.s Mes laaabai dar karta norime padekoti savo daktarei Gyd.Aušrai Janavičienei uz padejima ateiti i ši pasauli musu dukrelei. Ši daktare yra neparastai mielas,siltas ir nuosirdus zmogus vien tik jos apkabinimas ir pabuciavimas isleidimo diena man labai daug ka reiskia...!



Cituoti
 
     
   
avatar
Zazaiza

Pranešimai: 2897

2009-01-03 10:01:02

Grazu :roll: o dar tokiu gydytoju yra? :schockiert: Vau.. nu tikrai siais laikais mazai tokiu.. dauguma ziuri kiek idesi.. :???:



Cituoti
 
     
   
avatar
sani

Pranešimai: 3628

2009-01-03 11:01:52

Miela, tik man vandenu prakirpimas neskausmingas buvo nieko nejutau tik silta pasidare.

Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…