Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Auklėjimas, lavinimas ir bendravimo su vaikais subtilybės Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Meile gyvunams  
   

zirzilia

Pranešimai: 3305

2008-01-22 14:01:42
Meile gyvunams
Mano dukra visikais nebijo svetimu sunu ,kaciu . Pamato gatvej ir jau ji eitu glostyt. Nekarta yra isigandus suns. Juk nevisi jie tokie draugiski ,kai ji paklbina,bet vistiek pamato suni ir jau kalbina. Aiskinu as jai kad neglima lyst prie svetimo suns ,kad gali ikast ir pan . Bet jai visai vienodai. Kaip jusu vaikai elgiasi,ar myli gyvunelius ,ar ju nebijo?



Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2008-01-22 16:01:55

Tai gerai, kad tik kalbina, maniškis tai nori apkabinti, bučiuotis lenda... ko norėt, kai namie du šunys. va, nusivedėm į šunų parodą... Susitiko vieną šunį tai 20 min su juo draugavo :wallbash: Jis visai nebijo svetimų šunų. ir ne tik šunų, bet ir šiaip visų gyvūnų, drąsiai eina, pirštą kišą, kalbiną, bučkio reikalauja. Aš prie svetimų šunų šiaip neleidžiu, klausiu šeimininko, bet vis tiek atsargiai. Svetimas šuo, ne savas, negali žinot, kas jam šaus į galvą.



Cituoti
 
     
   
avatar
lija28

Pranešimai: 5112

2009-09-05 21:09:56

Maniškis ir labai myli gyvūnėlius, mes tai laikom du šunis, katinas yra, dar ir sirijos žiurkėnus laikom, tai jam patinka, net tik žaisti su gyvūnėliais, bet ir juos pamaitinti, kai valau narvelius peliukams, visad man padeda.



Cituoti
 
     
   
avatar
jokub77

Pranešimai: 19

2009-09-06 10:09:50

Mano didysis labai bijojo šunu, po to kazkaip paaugus uzsinorejo šuniuko. Dabar jau 2,5 metu kaip laikome vokieciu aviganių kalytę, tai geriausi draugai pasidarė :heart: Kai laukiausi mazosios labai bijojau kaip šuo sureaguos į naująjį šeimos narį, bet žinot kai mažoji pravirkdavo vis pauostydavo ir atsiguldavo šalia lovytės. Dabar jaučiasi kaip mama vis ateina pasižiūri, saugo :cuinlove:



Cituoti
 
     
   
avatar
Virgin

Pranešimai: 155

2010-01-30 22:01:19
Re: Meile gyvunams
Mano Ugnė draugauja ir su musėmis :D Gyvenam vienkiemyje,turim tris šunis, dabar tik vieną katę,nes visos beveik ant kelio nukertamos automobilių.Mergytė be jokių baimių eina pas šunis,vistiek saugoju,kad neužgautų,kad ir savi,bet gi negali žinot,kas jo smegenėlėse.Gali užgaut,visai to nenorėdami.Galvoju,gal įtaisyt kokį triušiuką,ar kitą švelniakailį kambary.Net rankelės dreba,kaip ji nori paglostyt,pabendraut.Į mane mano mažoji gyvūnų mylėtoja :D :D :D



Cituoti
 
     
   
avatar
siepike

Pranešimai: 6439

2010-05-26 00:05:11
Re: Meile gyvunams
Maniškė bijo šunų labai ir katinų, jei kas gauruotas tai pradea zyzėti, o jei artintis pradeda ar loti tai paleidžia gerklę, o jei pas draugę nuvažiuojam kur turi šunį, tai neįmanoma pabūti normaliai, jis vis nepatenkinta, nors ir žiūri ir atrodo norėtų paimti, bet tik prieina arčiau viskas =)

Paveikslelis

Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis



Cituoti

 
     
   
avatar
Renatyte

Pranešimai: 9980

2010-05-26 11:05:21
Re: Meile gyvunams
Mano padaužiukas tai laaaabai myli kates ir šunis .. Kai tik pamato , tuoj rodo man ... :D Tik ant mažo šuniuko sako kad ten katytė ir jo neperginčysi :lachtot:
Mamukynas -Namai, Å¡eima, vaikai, laisvalaikis, moteris



Cituoti
 
     
   

bombate

Pranešimai: 1914

2010-05-27 06:05:10
Re: Meile gyvunams
maniskis tai labai myli visus pukuotukus, visus kaimynu kates ir sunis kalbina :D Vienu kaimynu suo daznai su vaikais pas mus i kiema atbega tada maniskiui laimes, o jei suo prigula, tada ir manisksis salia prigula ir isikniauba :lachtot: Pas vyro teta 2 sunes vienas maziukas, kitas man iki klubu pasitinkant jie visada labai loja, maniskiui tik juokas ima ir jis loja atgal, su tuo didesniu zaidzia slepyniu/gaudyniu

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
baldakine

Pranešimai: 841

2010-05-27 10:05:13
Re: Meile gyvunams
mes kate turim,tai vaikis begalo ja myli,diena jie maziau bendrauja nes ta miega dazniausiai kur ilindus,bet link vakaro tai siaubas,laksto abu,gaudo vienas kita,kate uz kampo tupi ir jau ruosiasi pulti,tik vaikis pralekia ,ta kad soks is pasalu,o jau juoko maziukui,ir miega visad vaikui gale koju,nesioja jis ja,myluoja,prigula salia,padeda galvyte ant kates,trinasi glaustosi,yra ir idreskus,tai kai i veiduka ikabino,nuo vyro lupt gavo,pora valandu is po lovos neislindo,tai nuo to karto graziai zaidzia ir nedreskia. geriausia drauge suni turi,nedidukas,beveislis,tai kai nueinam pastoviai uz ausu patampo,lauke ta suni gaudo,o prie svetimu gyvunu kazkaip nelenda,gal kad nepazysta :???: ai dar balandziai patinka,parke juos gaudo,laksto ir juokias :D



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…