Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Vaikas eina į darželį Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Vaikų darželiai  
   
avatar
ESTELA

Pranešimai: 707

2008-04-18 10:04:52
Vaikų darželiai
Sveikos mamos, niekada nesusimąsčiau apie vaiku darželių darbo strategija, kol nereikejo vaiko vesti į darželi apie juos aišku ir nesidomėjau , bet labai idomu butu isgirsti i kokius darželius vedate savo atžalas ir visi pliusai ir minusai .. Pavyzdžiui as kaip nuejau i viena darzeli man net nesuteike galimybes parasyti prasymo ir vos neisvare is kabineto :irre:



Cituoti
 
     
   

zirzilia

Pranešimai: 3305

2008-04-18 18:04:02

Turi tie darzeliai daug pliusu ir daug minusu . Vaikams reikia bendrauti su bendraamziais ir tai yra gerai ,kartu jie keiciasi savo ligom ,visom bacilom :wallbash: . Cia didelis minusas . O darzeliu direktores dabar labai isnagleje ,kai atsikelem i vilniu pabendravau su labai daug vedeju ,tai maloniai prieme vos keletas . Kitos net neisiaskine aplinkybiu aprekia ,kur as buvau kad anksciau neuzrasiau savo vaiko ,juk tokios eiles . Viena isiklausineju kokiam as name gyvenu ,naujam ar senam ,kur dirbam su vyru . Dar vienas egzempliorius buvo ,kai paskmabinau pasiklaust ar jau sudaryti sarasai vaikuciu ,tai apstauge ,kad klausk apie savo vaika ,o nesidomek apie visus. O dabar kur lanko dukra darzeli ,tai direktore labai labai maloni moteris .



Cituoti
 
     
   
avatar
sani

Pranešimai: 3628

2008-08-08 09:08:37

Pasidalinkit mamytes kaip rytais atsisveikinat su savo pipirais darzelyje. Maniskis jau kuris laikas labai verkia issiskiriant, jau iseinant is namu pradeda zirzst kad nenori i darzeli. Seniau budavo viskas normaliai rudeni bus 2 metai kaip darzeli lankom. Na visko budavo ir pazirzimu ir asaryciu, bet dazniausiai nueidavo lengvai i grupe. Tiesa musu viena aukletoja yra 62 metu ji praktiskai neuzsijima su vaikais tik sedi kaip kiausis nepajudinama, bet ji nuo pat pirmos atejomo i darzeli dienos buvo. Nesuprantu kas darosi. Nuo rugsejo iskels mus i vyresniu vaiku grupe gal bus geriau. :???:

Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
jolanta777

Pranešimai: 178

2008-08-08 09:08:52

as sunu vedu i ta pati darzeli,kuri lankiau as.net aukletoja ta pati pasitaike :D,tai papopina kartais ji,bet ir siaip jam patinka,anadien parejes pasake,kad isimylejo :lachtot: ,siaip mokymu ir uzimtumu vaiko nesiskundziu,tik minusas didelis,kad ismoksta bjauriu zodziu.direktoreirgi irgi maloni maloni



Cituoti
 
     
   
avatar
kastoniuke

Pranešimai: 18420

2008-08-08 09:08:49

na musu direktore gan maloni, ir aukletojos nieko, aisku jeigu jos nesikeistu kas diena vis po kita, nu bet seimininke ten tai vietoj nezinau ko, viska tipo zino o aukletojos tyli, mane tas uzknisa, todel jauciu kad reiks ieskot kito darzelio :???:
Kai vaikai užmiega .... Raizgynė



Cituoti
 
     
   
avatar
sani

Pranešimai: 3628

2008-08-08 09:08:23

Va maniskis su kaimynu vaiku i tapacia grupe eidavo pries pora men ji iskele i didesniu grupe tai vaikas be proble lekia i darzeli nors nenoredavo. Nurengt nespeja kai jau tas verziasi begt i grupe. Viena vakara turejau ir kaimynu vaikuti ir savaji parsivest. Pirma pasiemiau Luka ir zygiuoju pas saviski Lukas kaip oziukas ysispyre tarp duru ir neina saukia nenoriu. Na bet pasiemem airona iseinam is darzelio, Lukas sako as nenoriu i sita grupe eiti. Vadinasi kazka tai reiskia. Jei vaikas pasako kad cia nenori nori i naujaja grupe.

Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   

zirzilia

Pranešimai: 3305

2008-08-08 09:08:27

Mes dabar atostogaujam ,tai zyzia kasdiena kada as ja i darzeli isvesiu . O anksciau buvo visko ir nenoredavo ir su dziaugsmu eidavo .Kai pereina is lopselio i darzeli buna sunkumu ,mums tai daugiau ligu prasidejo ,nes didesnes grupes ir gal jau maziau priziuri juos . Na bet cia gal nevisiems :???: Atsisveikinant niekad nesislapstydavau ,visada aiskinau kad pabus ,as ateisiu ,buckis ,ate ir einu . Oi kiek asareliu budavo pradzioj ,baisu net prisimint :wallbash:



Cituoti
 
     
   
avatar
jolanta777

Pranešimai: 178

2008-08-08 10:08:18

"kastoniuke"

na musu direktore gan maloni, ir aukletojos nieko, aisku jeigu jos nesikeistu kas diena vis po kita, nu bet seimininke ten tai vietoj nezinau ko, viska tipo zino o aukletojos tyli, mane tas uzknisa, todel jauciu kad reiks ieskot kito darzelio :???:
pas maniski,tai dvi aukletojos yra,viena diena viena iki pietu,kita nuo pietu.kita diena atvirksciai.ir aukletojos turetu iki mokyklos tos pacios but,o jei sugalvos keist,tai sakem teveliai surinksim parasus,kad paliktu tas pacias ir eisim pas direktore.o teveliu nuomones ir prasymu ji kazkaip paiso :Do seimininkute tik aukletojom padeda,kad tistusi ne i savo reikalus nei maciau,nei girdejau



Cituoti
 
     
   

zirzilia

Pranešimai: 3305

2008-08-08 10:08:49

"jolanta777"

[quote="kastoniuke"'>na musu direktore gan maloni, ir aukletojos nieko, aisku jeigu jos nesikeistu kas diena vis po kita, nu bet seimininke ten tai vietoj nezinau ko, viska tipo zino o aukletojos tyli, mane tas uzknisa, todel jauciu kad reiks ieskot kito darzelio :???:
pas maniski,tai dvi aukletojos yra,viena diena viena iki pietu,kita nuo pietu.kita diena atvirksciai.ir aukletojos turetu iki mokyklos tos pacios but,o jei sugalvos keist,tai sakem teveliai surinksim parasus,kad paliktu tas pacias ir eisim pas direktore.o teveliu nuomones ir prasymu ji kazkaip paiso :D Tai darzelij jau ir nekeicia aukletoju ,tik vasara jos keiciasi ,nes atostogauja :wallbash:



Cituoti
 
     
   
avatar
jolanta777

Pranešimai: 178

2008-08-08 10:08:47

pas mus keicia,bet mes busim grieztai pries.nekeicia pas mus tik nuo 5metu grupei,nes jiem pries mokykline grupe



Cituoti
 
     
   
avatar
sani

Pranešimai: 3628

2008-08-08 14:08:43

O mes visi tevai laukiam kada perkels i vyresneliu grupe kad pasikeistu aukletoja.

Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
jekaterina.s

Pranešimai: 205

2008-08-19 16:08:27

na nezinau kaip kitos mamytes, o as patenkinta savo darzeliu i kuri vaika vedu, tiesa dabar vasaros metu ejom i budinti tai :schockiert: , laukiu nesulaukiu grizimo i pastovu darzeli, vaikas eina su daina ir sypsena veide. O serga visi vaikuciai, retas kuris ne :roll:



Cituoti
 
     
   
avatar
kari

Pranešimai: 5557

2008-09-19 13:09:13

labai patenkinta ir as darzeliu, tiesa, ji lankome tik dvi savaites. vaikus uzrasiau i ji vos metuku laiko, o rimtai duris darzelio pravereme tik nuo teju. labai geros dvi besikeiciancios aukletojos, seimininkele. ir direktore sava moteriske, tik dedasi labai griezta. pirmas dienas vaikai su dziaugsmu ejo, man pamojuodavo patys, kad tik greiciau iseiciau. o po to buvo keliu dienu sunkus atsisveikinimai. bet as labai tam nepasiduodavau, kaip maciau mamos klupi apsikabinusios vaikus koki pusvalandi. o as pasakau vaikams - Ate, vaikuciai, apie penkta valanda ateisiu pasiimti. o dabar eikite pamojuokite man pro langa - ir asarodami patys nybega prie langu. o jau mojuodami -sypsosi

Paveikslelis

Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
mimyte

Pranešimai: 53

2008-10-06 14:10:58
.
Sunus jau menesi laiko keliauja i darzeli, bet tenka palikti susigraudinusi, nors dideliu asaru jau nebera, o buvo gal kokias pora savaiciu, apsiverkdavo ir kai ateidavau pasiimti.Is karto tik uz rankos ir einam namo.....Nors aukletojos kai klausiau ar ilgai jis buna susigraudines, ar verkia, tai sake nera su juo problemu, galima greitai susitarti.As pati tai patenkinta darzeliu, eina jie ir sokti ir dainuoti, eina i sale sportuoti(dar sunus lopselio grupeje yra).Grupeje visi vaikai tik tu paciu gimimo metu, keli dveju metuku gimtadienius sves neuzilgo, bet vistiek manau cia nera didelio skirtumo.Va tik aukletojoms beda pareiti su maziais is lauko, nes sake jiem s taip atrodo:jei isejo i lauka, tai i grupe nebeis, nes jau laikas namucio :D o maniskiui, tai kai buna saleje, ten ne darzelis, aukletoja pasakojo, kei ten jam atsibosta, tai pasiima uz rankos ir sako:"einam i darzeli" Tik kai jau pareina namo, tai buna ziauriai piktas ir irzlus, nes kiek suprantu miego buna per mazai, nes kiti vaikuciai pabude pradeda verkti, o darzelio sesele grieztai liepia aukletojoms vaikui liept isguleti iki trecios val loveleje, na tai tas verkiantis taip ir prikelia kitus...Va tas dalykas man nepatinka, suprantu kad mokosi vaikai ir disciplinos, taciau mano supratimu maziams per daug greitai keliami griezti reikalavimai:isguleti loveleje, negalima jokiu zinduku, buteliuku.Stai kokie reikalavimai.



Cituoti
 
     
   

zirzilia

Pranešimai: 3305

2008-10-09 13:10:59

http://www.delfi.lt/news/daily/Health/a ... d=18818065 Nu blin kas darosi darzeliuose :wallbash: salmonelioze :wallbash:



Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2008-10-10 10:10:42

per žinias sakė :schockiert:



Cituoti
 
     
   
avatar
sani

Pranešimai: 3628

2008-10-10 11:10:58

Pas mus darzely ta salmonelioze buvo pavasari.

Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2008-10-10 15:10:57

vaje, negąsdink.



Cituoti
 
     
   
avatar
sani

Pranešimai: 3628

2008-10-10 15:10:48

na mum nebuvo, bet draugu dukrytei buvo gulejo ligoninej, mes tik viduriavom 4 dienas

Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2008-10-11 09:10:09

tikiuosi, kad mum nieko nebus :schockiert:



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 2 3
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…