|
|
Jūros gėrybės |
|
|
zirzilia
Pranešimai: 3305
2008-04-22 18:04:31
|
Jūros gėrybės
Gal zinot receptuku ir pacios gaminat ka nors su krevetem ar kitom juros gerybem .
|
|
|
|
|
|
upe
Pranešimai: 11274
2008-04-22 19:04:57
|
Tai čia tipo ir visokiu mišrainiu galima rašyt su krevetėm,ar čia tik kokie mandrus patiekalai turi but a...
|
|
|
|
|
|
zirzilia
Pranešimai: 3305
2008-04-22 19:04:59
|
"upe"Tai čia tipo ir visokiu mišrainiu galima rašyt su krevetėm,ar čia tik kokie mandrus patiekalai turi but a...
Viska ka gamini ta rasyk
Siaip tai salotu kokiu receptuku noriu
|
|
|
|
|
|
spensera
Pranešimai: 1773
2008-07-01 19:07:03
|
as dievinu juros gerybe...dazniausiai jas valgau vienas, kaip deserta bet su krevetem valgiau lb skania pica svedijoj.ieskojau jos siauliuose bet neradau visas picerijas ismaisiau.reiks kada uzsisakyt telefonu ir paprasyt, kad asmeniskai padarytu pagal mano receptura.ten dejosi su tarka tarkuotas kumpis, pievagrybiai, suris, daug kreveciu.tik kumpis kazkoks nemusiskis.picerijose smotais ji supjausto, o cia turi buti smulkiai tarkuotas ir padengtas juo visas padas.
|
|
|
|
|
|
kastoniuke
Pranešimai: 18420
2008-07-01 20:07:43
|
o man ju gali ir nebuti Kai vaikai užmiega ....
RaizgynÄ—
|
|
|
|
|
|
Vituliuks
Pranešimai: 3210
2008-10-28 20:10:09
|
mano receptukas su krevetėmis(kas mėgsta avokadus): 200 g virtų lukštentų krevečių,1 avokado, 100 g konservuotų ananasų, 4 valg. šaukštų natūralaus jogurto, krapukų, petražolių papuošimui.
Avokadą perpjaunu per pusę, pašalinu kauliuką, minkštimą išskobiu aštriu peiliu, žodžiu, kad gautųsi avokado puselių dubenėliai. Krevetes susmulkinu gabaliukais. Išskobtą avokado minkštimą taip pat smulkiai supjaustau, sudedu konservuotus ananasus ir krevetes. Pasūdau, užpilu jogurtu ir sumaišau. Gautą masę sudedu į avokadų "dubenėlius", puošiu smulkintais žalumynais.
|
|
|
|
|
|
lija28
Pranešimai: 5112
2009-05-28 10:05:23
|
as tai gaminu ryziu krabu misraine, arba kepu krevetes pavoliotas dziuveseliuose.perku isvirtas nelukstentas ar lukstentas krevetes, tada isplaku kiausini, biski pasudau, pavolioju jame krevetes, paskui jas i dziuveselius ir kepus ikaitintam aliejuje su biskiuku sviestuko.
|
|
|
|
|
|
oliusik_oliusik
Pranešimai: 68
2010-11-02 13:11:34
|
Re:
"vidux"[quote="Valll"'>Aš labai mėgstu kalmarų mišrainę:
kiek kartu pirkau kalmarus ir bandziau ka nors su jais daryti,tiek jie budavo kieti,o tau jie buna minksti
is tikruju kalmarus jei pervirei ( virei daugiau nei 3 min) galima paskui tusinti apie 40-50min ir jie vel suminksteja
|
|
|
|
|
|
takulberis
Pranešimai: 64
2011-02-13 20:02:46
|
esu valgius keptu kalmaru ziedu,, labai skanu kazi kaip butu galima namuose pasigaminti
|
|
|
|
|
|
agnetuke*
Pranešimai: 21
2011-04-27 22:04:27
|
takulberisesu valgius keptu kalmaru ziedu,, labai skanu kazi kaip butu galima namuose pasigaminti
laba, http://www.ragauk.lt/receptas/spageti-su-keptais-kalmaru-ziedais-14084
gal kazko panasaus ieskojai? Sitas tikrai skanus pati daznai gaminu savo seimynai:)
|
|
|
|
|
|