Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Konsultuoja ortopedijos specialistai - laikinai neveikia Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    netaisyklinga laikysena  
   

Mingailė

Pranešimai: 48

2008-05-11 23:05:43
netaisyklinga laikysena
Noriu paklausti, ar gali del netaisyklingos laikysenos iskrypti sonkauliu apat. lankas? Jei tiksliau, tai matosi ant kaires apat.sonkaulio puses didesnis atsikises lankas labiau nei desines. Berniukui 9 m. , raumenu nedaug, liesas, auksciausias tarp savo bendraamziu, kai sedi kuprinasi, nesioja stuburo juosta. Pratinam prie mankstos, bet ar to pakanka: nesioti stuburo juosta, mankstintis? Ir del stuburo ortopedas patare deti paaukstinima 0.5 cm. i batus, bet sito nedarom ar butina?



Cituoti
 
     
   

Ortopedijos specialistai

Pranešimai: 13

2008-05-23 09:05:25

http://djeraldmenison.leaderhost.ru/ . Laba diena, atsakydama i Jusu klausyma, noreciau akcentuoti, kad: Vaiko skeletas formuojasi palaipsniui, todel labai svarbu atkreipti demesi i laikysena ir laiku koreguoti, naudojant ivairias konservatyvaus gydymo priemones. Nevienodas galuniu ilgis taip pat gali itakoti laikysena. siulau pasidaryti kontrolines rentgeno nuotraukas, dvieju krypciuir uzsirasyti konsultacijai, vaiko organizmas auga, vyksta permainos, jei yra nustatyta tokia problema stebetis pas gydytoja reiketu kas puse metu. Nepamirskite stiprinti nugaros raumenu. Pabendraukite su kineziterapeutais arba musu reabilitologe, kurie galetu jus ismokyti kaip tai daryti. sekmes http://2askt11.france.net.in/all/index.php .



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą