Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Linksmi skaitaliukai Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Pokštai  
   

Niune

Pranešimai: 24

2006-12-07 10:12:25
Pokštai
dažnai gaunu visokių fainų bajeriukių, nusprendžiau jais ir su jumis pasidalinti :) Gal nuotaika praskaidrins. Man šitas labai fainas :) Pareina zmona suslapusi naujus batus, ir sugalvoja padziovinti orkaiteje. Uzmirsta - batai sudega... Kaip cia pasakyti vyrui, kad nebutu vejo? Pries vyrui griztant apsivelka trumpa sijoneli, o is po jo viska salin. Vos isgirdus zingsnius reikiama puse atsisuka, pasilenkia ir plauna grindis.Vyrui akys dideles, ciumpa brangiaja ir... Ta ginasi - "palauk, mielasis, batai orkaiteje sudegs..." - "Ai, ka cia, bus tu batu" :)



Cituoti
 
     
   
avatar
Aura G

Pranešimai: 953

2006-12-07 10:12:35

Iš paskos autobuso bėga žmogelis ir nešasi du didelius arbūzus. Autobuso keleiviai žiūri pro langą ir žvengia. Žmogelis vis bėga ir bėga, pameta vieną arbūzą - sudūžta, pameta kitą - sudūžta, tačiau žmogelis atkakliai stengiasi pasivyti autobusą! Neiškentęs vienas keleivis iškišo galvą pro autobuso langą ir sako: - Klausyk, tu nebebėk, juk vistiek nepavysi autobuso, o mes į kelnias iš juoko prisimyšim. Žmogus bėgdamas sako: - O jūs ir prisišiksit, kai sužinosit, kad aš to autobuso vairuotojas



Cituoti
 
     
   
avatar
Renata

Pranešimai: 2059

2006-12-07 17:12:14

Mama ir tetis ziuri televizoriu. mama sako: >Pavargau, be to jau velu. Eisiu miegoti >Ji nuejo i virtuve, praeidama imete ant kedes paliktus kelis drabuzius i skalbimo masina, islygino marskinius ir prisiuvo istrukusia saga. >Ji sutepe kelis sumustinius rytui, is saldiklio istrauke mesa rytdienos pietums, patikrino, ar uzteks dribsniu pusryciams ir pripilde cukrine. >Ji surinko i deze ant stalo likusias kaladeles, isdeliojo ant stalo saukstus ir puodelius pusryciams bei paruose kavos aparata. Tada virtuveje ji prijunge telefona krautis. Palaiste geles, isnese siuksles ir pakabino pora ranksluosciu dziuti. >Ji nusiziovavo, pasiraze ir patrauke link miegamojo pakeliui sustodama prieskambaryje prie stalo, parase rasteli mokytojai ir paliko pinigu kelionei bei pakele nuo grindu nukritusi sasiuvini. >Parase sveikinimus su gimtadieniu seimos draugui, priklijavo pasto zenkliuka ir uzklijavo voka, surase pirkiniu sarasa ir viska susidejo i rankinuka >Vonioje nuvale veida 3-in-1 pieneliu, pasitepe naktiniu kremu ir issivale dantis bei nusikirpo nagus. >Tetis suktelejo is kambario: >Ar nesiruosei eiti miegoti?- Einu- ji atsake, pakeite vandeni suns dubenelyje, pakele kate, patikrino, ar uzrakintos durys ir ar kieme dega sviesa. >Uzsuko i vaiku kambari, uzgesino naktines lempeles, isjunge stereo, cd-grotuvus ir tv, pakabino nuo grindu pakeltus marksinelius i spinta ir surinko nesvarias kojines bei trumpai snektelejo su vienu vaiku,kuris dar ruose pamokas. >Miegamajame uzstate zadintuva, pasiruose drabuzius kitai dienai, pataise batu lentyna ir uzsirase i sesiu butinu atlikti darbu sarasa Ji atsigule ir pasimelde. >Tuo paciu metu tetis isjunge televizoriu, pasake einas miegoti, nors tie zodziai niekam nebuvo skirti. Ir nuejo! >Kas ypatingo nutiko? Ar kada nors atkreipei demesi, kodel moterys gyvena ilgiau? >MES NEMIRSIME ANKSCIAU, NES YRA KAS VEIKTI!!!



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2006-12-07 17:12:00

Nu cia geras... :lol: Zvengiau iki asaru... :lol:



Cituoti
 
     
   
avatar
kastoniuke

Pranešimai: 18420

2006-12-28 19:12:04

cia tai gerai :lol: :lol: :lol:
Kai vaikai užmiega .... Raizgynė



Cituoti
 
     
   

Niune

Pranešimai: 24

2007-01-03 11:01:14

Super! labai mesgtu tokius bajeriukus, tik negaliu pakesti visokiu nesvakybiu ir tu, kurie moteris zemina. O jus ka galvojat?



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2007-01-03 12:01:55

Nekenciu visko, kas zemina moteri. Esu feministe.



Cituoti
 
     
   

Marta

Pranešimai: 6

2007-01-03 22:01:58

apklausa. Kokiu automombiliu vaziuojate i darba ir kokiu i uzsieni? Vokietis: -i darba BMW, na o i uzsieni, manau, su mersu. Prancuzas: -reno i darba, pezas i uzsieni. Rusas: - i darba su tramvajum, o i uzsieni visai nevaziuoju. - na, o jei labai labai reikia? - o man nereikia labai labai. - na, o jei zut but reikia???? - o, tada, jei jau zut but reikia mes vaziuojam su tankais.



Cituoti
 
     
   
avatar
Aura G

Pranešimai: 953

2007-01-04 10:01:51

Jaunas kataliku kunigas atlieka ispazinti: - Teve, nusidejau su viena parapijiete... - Ar tik ne su Petraitiene? - Negaliu to sakyti, tai butu negarbinga... - Tai gal su Kulgaudyte? - Na, negaliu to pasakyti, ispazistu savo nuodemes... - Tai gal su Andriejauskiene? - Tikrai negaliu to sakyti... - Na, tiek jau to. Sukalbesi trisdesimt sveikumariju ir tris savaites nelaikysi misiu. Taigi, iseina jaunasis kunigelis is baznycios po ispazinties, ir susitinka drauga. - Na, kaip? Kuo baigesi?- klausia jis kunigelio. - Geriau negu tikejaus: gavau tris savaites atostogu ir tris naujus adresus!



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2007-01-04 20:01:19

O as galiu parasyti tikra poksta, kuris man nutiko, o gal tiksliau "kosmara"... Senajame darbe karta isidarbino naujas menedzeris, kuris galejo kalbeti rusiskai. As aisku, noredama pasirodyti, kad irgi galiu sia kalba kalbet, susitariau, kad tarpusavyje varysim rusiskai. Zodziai daznai painiojos su angliskais, bet vistiek stengiausi. O karta pradejau, jam kazka isisjautusi pasakoti ir tik sustojau kai pajutau jog kalbu... lietuviskai... :oops: :oops: :oops: Naujasis menedzeris ziurejo akis isputes, o as vos nemiriau is gedos...



Cituoti
 
     
   
avatar
Aura G

Pranešimai: 953

2007-01-05 09:01:31

Pats metas ismokyti ji lietuviu kalbos :)



Cituoti
 
     
   
avatar
Renata

Pranešimai: 2059

2007-02-12 15:02:37

o buvo taip: > Mano drauge ir as draugavome daugiau nei metai ir galutinai nusprendeme > susituokti. Mano tevai pritare, draugai drasino ir mano drauge buvo > svajoniu moteris. Vienintelis dalykas, kuris mane neramino buvo jos > metais > jaunesne sesuo, kuri eme deveti mini sijonus ir aptemptus marskinelius. > Kai tik as budavau netoli jos,j i nuolat tai pasilenkdavo, tai netycia > prisiliesdavo, kas mane labai trikdydavo.Taciau ji taip nesielgdavo, kai > salia budavo pasaliniu. Viena diena jaunesnioji sesute mane pakviete > atvykti paziureti pakvietimu vestuvems. Kai atvykau, ji buvo viena.Staiga > priejusi ji susnabzdejo, kad ji noretu isreiksti savo jausmus dar iki > mano > vestuviu. Ji pasake, kad troksta vieninteli karta su manim pasimyleti. As > buvau sokiruotas ir negalejau pratarti ne zodzio. Ji istare:"As dabar > lipu > laiptais i savo kambari ir jei tu sutinki, tiesiog ateik ir pasiimk mane. > "Nebegalejau net pajudeti, o tik stebejau, kaip ji letai lipa laiptais I > virsu, siubuodama klubais. Akimirka padvejojes, strimgalviais puoliau > prie > lauko duru, isbegau i lauka ir lekiau tiesiai link masinos - galvoje buvo > tik viena mintis-, kai staiga pamaciau ateinant besisypsanti busimaji > uosvi. Priejes jis apkabino mane ir tare:"Mes labai dziaugiames, kad > islaikei si maza musu seimos testa. Mes didziuojames tavimi." > > Moralas: Prezervatyvus visada laikykite automobilyje



Cituoti
 
     
   
avatar
kastoniuke

Pranešimai: 18420

2007-02-12 15:02:38

:lol: :lol: :lol:
Kai vaikai užmiega .... Raizgynė



Cituoti
 
     
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2007-02-12 16:02:04

na tikrai geras, bet vyras parazitinis kaip ir visi :evil:

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
kastoniuke

Pranešimai: 18420

2007-02-12 16:02:06

"Laura.W"

na tikrai geras, bet vyras parazitinis kaip ir visi :evil:
nenuostabu :roll:
Kai vaikai užmiega .... Raizgynė



Cituoti
 
     
   
avatar
vidux

Pranešimai: 4877

2007-02-13 21:02:05

"Laura.W"

na tikrai geras, bet vyras parazitinis kaip ir visi :evil:
vyru prigimtis tuo ir pagrista :lol:



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2007-02-14 15:02:40

Vieną dieną rojaus sode Ieva pašaukė Dievą: "Dieve, aš esu vieniša, ir man iki gyvo kaulo nusibodo obuoliai. Žinau, tu sukūrei mane ir sukūrei šį gražų sodą ir visus šiuos nuostabius žvėris ir didelę juokingą gyvatę, bet vis tiek nesu laiminga." "Gerai, Ieva, tokiu atveju aš turiu išeitį. Aš sukursiu tau vyrą... Bet jis - turintis trūkumų padaras, su daugybe blogų įpročių. Jis meluos, apgaudinės, bus baisiai išdidus, jis sukels tik sunkumų. Bet užtat bus didesnis, greitesnis, mėgs medžioti ir žudyti. Jis atrodys kvailai, kada bus susierzinęs, bet kadangi tu skundiesi, aš sukursiu jį tokį, kad jis patenkins tavo fizinius poreikius. Jis bus neprotingas ir mėgausis vaikiškais dalykais, tokiais kaip muštynės ir kamuolio spardymas. Jis nebus per daug protingas, todėl jam visada reikės tavo patarimo." "Skamba nuostabiai", - tarė Ieva. "Na... tu gali jį turėti tik su viena sąlyga." "Kokia ji, Dieve?" "Kaip ir sakiau, jis bus išdidus, arogantiškas ir žavėsis savimi... Taigi tu turi leisti jam manyti, kad pirma sukūriau jį. Tik prisimink, tai mūsų mažytė paslaptis. Žinai, kaip moteris moteriai."



Cituoti
 
     
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2007-02-14 17:02:43

na tai tu cia apie teorija, kad Dievas galbut moteris :wink: :lol: :lol: :lol:

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
kastoniuke

Pranešimai: 18420

2007-02-14 17:02:29

"Laura.W"

na tai tu cia apie teorija, kad Dievas galbut moteris :wink: :lol: :lol: :lol:
o kaip gi kitaip :wink:
Kai vaikai užmiega .... Raizgynė



Cituoti
 
     
   
avatar
vidux

Pranešimai: 4877

2007-02-14 18:02:01

o vyrai vis tiki,kad mes sutvertos is ju sonkaulio :lol:



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 2 3 4
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą