galiu cia tokia vokiska svarbiausia greit paruosiama, bet kaip dauguma vokisku sriuba tirsta, daugiau kose.
reikia daug poru, farso mazdaug 400gr, lydyto surio apie 250gr.
uzverdame vandeni pridedame prieskoniu kas kokiu megstate, dedam trupinant farsa, velaiu supjaustytus porus ir lydyta suri, kad istirptu, as dar dedu truputi bulviu nors pagal recepta nereikia. viskas kai uzverda susmulkinti su mikseriu, gaunasi kaip tyrele. Svarbaiusia tik poru nepervirti, galima ir nesmulkinti, bet tada vaikai nevalgo, nors pagal recepta reikia. Mano seimai skanu ir nereikia antro patiekalo gaminti
galiu cia tokia vokiska svarbiausia greit paruosiama, bet kaip dauguma vokisku sriuba tirsta, daugiau kose.
reikia daug poru, farso mazdaug 400gr, lydyto surio apie 250gr.
uzverdame vandeni pridedame prieskoniu kas kokiu megstate, dedam trupinant farsa, velaiu supjaustytus porus ir lydyta suri, kad istirptu, as dar dedu truputi bulviu nors pagal recepta nereikia. viskas kai uzverda susmulkinti su mikseriu, gaunasi kaip tyrele. Svarbaiusia tik poru nepervirti, galima ir nesmulkinti, bet tada vaikai nevalgo, nors pagal recepta reikia. Mano seimai skanu ir nereikia antro patiekalo gaminti
na manoseima ne labai megsta tokias trintas sriubas,gal kokia skystesne zinai
galiu cia tokia vokiska svarbiausia greit paruosiama, bet kaip dauguma vokisku sriuba tirsta, daugiau kose.
reikia daug poru, farso mazdaug 400gr, lydyto surio apie 250gr.
uzverdame vandeni pridedame prieskoniu kas kokiu megstate, dedam trupinant farsa, velaiu supjaustytus porus ir lydyta suri, kad istirptu, as dar dedu truputi bulviu nors pagal recepta nereikia. viskas kai uzverda susmulkinti su mikseriu, gaunasi kaip tyrele. Svarbaiusia tik poru nepervirti, galima ir nesmulkinti, bet tada vaikai nevalgo, nors pagal recepta reikia. Mano seimai skanu ir nereikia antro patiekalo gaminti
cia i svogunu panasi. gi ten ta svogunine labai madoi.
[quote="Laura.W"'>galiu cia tokia vokiska svarbiausia greit paruosiama, bet kaip dauguma vokisku sriuba tirsta, daugiau kose.
reikia daug poru, farso mazdaug 400gr, lydyto surio apie 250gr.
uzverdame vandeni pridedame prieskoniu kas kokiu megstate, dedam trupinant farsa, velaiu supjaustytus porus ir lydyta suri, kad istirptu, as dar dedu truputi bulviu nors pagal recepta nereikia. viskas kai uzverda susmulkinti su mikseriu, gaunasi kaip tyrele. Svarbaiusia tik poru nepervirti, galima ir nesmulkinti, bet tada vaikai nevalgo, nors pagal recepta reikia. Mano seimai skanu ir nereikia antro patiekalo gaminti
na manoseima ne labai megsta tokias trintas sriubas,gal kokia skystesne zinai
Skystesnes tai lietuviskas verdu, kas saldytuve tas ir i puoda, kartais visai nieko iseina, dabar ant kruopu pasinesiau, nes dukra pradejo prasyt sriubytes, o taip tai as ju nevirciau
galiu cia tokia vokiska svarbiausia greit paruosiama, bet kaip dauguma vokisku sriuba tirsta, daugiau kose.
reikia daug poru, farso mazdaug 400gr, lydyto surio apie 250gr.
uzverdame vandeni pridedame prieskoniu kas kokiu megstate, dedam trupinant farsa, velaiu supjaustytus porus ir lydyta suri, kad istirptu, as dar dedu truputi bulviu nors pagal recepta nereikia. viskas kai uzverda susmulkinti su mikseriu, gaunasi kaip tyrele. Svarbaiusia tik poru nepervirti, galima ir nesmulkinti, bet tada vaikai nevalgo, nors pagal recepta reikia. Mano seimai skanu ir nereikia antro patiekalo gaminti
galima pagal si recepta padaryti sriuba ir netirsta! tik nereikia mikseriu trinti