Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Vaikas eina į darželį Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

Puslapiai 1 2
    Kokius vaikus pasiimame iš darželio?  
   
avatar
kaulai

Pranešimai: 9349

2009-09-05 16:09:23

jokiu būdu nepyk, Alfapana, bet toks juokas suėmė perskaičius temą :lachtot: :lachtot: :lachtot: SAVO pasiimdavau, SAVO :lachtot: :lachtot: :lachtot: o jei rimtai, tai tavo situacija skamba kaip siaubiake :schockiert: . Dičkio grupėj buvo apie 20 vaikų, bet tokių dalykų neteko pastebėt, kad į virdulį kištų, kad burnoj muilą ar kokį kitą š... žiaumotų.. taip, basa yra lakstės, bet čia nematau tragedijos, juolab, kad nelabai tiem vaika ir patinka šlepetytės - todėl išsprendžiau problemą ir "nušoviau " vienu kart du zuikius - vaikščiojo po grupę su basutėm ( buvo grupės basutės, jokių laukų su jom) - tai ir nesimovė, nes patogu su jom, ir geriau kojytei, nes šlepetėse nėra tų išlenkimų. dėl kepurytės.. na, nežinau, mažius mano vaikšto ir dabar be kepurytės... o kas čia per nesąmonė dėl panaudoto pamperio nešimo namo :schockiert: :schockiert: :irre:



Cituoti
 
     
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2009-09-05 21:09:59

maniskiai bveik visi patys ir namie sugebejo muilo paragaut ir beje jis jiem skanus matyt pasirode, kad dar bande kelis kartus ir nieko neatsitiko, dabar maze jau pasiek duru rankena tai ir taiko basa isbegt i kiema, nes namie per 2s sekundes nusilupa kojines, tapkes, kelnes ir dabar jau net sauskelnes, matyt jai taip smagiau, na ir nieko neatsitiko pagaunu, nuprausiu ir vel aprengiu, o ir vaikui laimes, kad gavo kazka isbnadyt, bet dabar jau duris rakinu, kad neatsidarytu. o kad pampersa gauni parsinest tai cia is vis gersa, matyt tingi siuksles jos kasduen isinest, nes paciom reikia, tai tau ir duoda namo laukneseli. ir alfapana reikia vaikui ir kriauklej pasiteskent, nes tai labai smagu, negalima juk vien draudimais vaika auklete, po to bijos visur ir pasisukt. Idek daugiau drabuziu perengt ir viskas, kad slapia nevaiksciotu.

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
lorjuod

Pranešimai: 11456

2009-09-06 10:09:32

Man su tuo pampersu irgi kažkaip keistai skamba :irre: tai jei vaikas atsiprašant pašiks ryte, tai ir laikys tą pampersą iki vakaro :schockiert: :irre: o kur jį padeda :???: į spintelę :schockiert: :???: jaučiu aš nenutylėčiau :/ O dėl viso kito, tai nežinau :???: kad tas tapkes ar kojines nusimauna, tai toks amžius taviškės :???: o dėl virdulių, tai reik su auklėtoja kalbėt ir sakyt,kas nepatinka :???: bent man taip padėdavo =)

Paveikslelis

Paveikslelis.. Pati didžiausia kvailystė gyvenime- diena iš dienos darant tą patį tikėtis permainų.



Cituoti
 
     
   
avatar
domino

Pranešimai: 4932

2009-09-06 11:09:11

na,maniskis ir jau kelias dienas darzelin zygiavo,tai galiu pasakyti,kad tadien,kai jis jau buvo paliktas miegoti(pasiemiau jau po pietinio miego ir pavalgiusi :roll: )tai pampersu panaudojo maziau,nei as namuose iki tokio paties laiko :roll: ekonomika :roll: :lachtot: grupeje irgi vaikstom su basutem-su jomis jokiu vaiksciojimu lauke :warn: na,musu grupe vien lopselinukai.... :D parsivedu nuolat murzina,bet,manau,kad tokio amziaus kitoks jisdar ir negali buti :rollsmile: del panaudoto pamperso,tai tumm: zodziu neturiu :motz: turi paklausti kitakart:"kur siuksline yra?radau panaudota pampersa,noreciau ismesti"manau,turetu susigesti ir daugiau tau spintelen ju nekrauti ;) o del virdulio,vaiksciojimo be kepurytes,manau,turi taktiskai aukletojai pasakyti :???:



Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2009-09-06 15:09:25

pala, alfapana o taviškė ne lopšelio grupėj turėtų būti? :???:



Cituoti
 
     
   
avatar
kristuler

Pranešimai: 1801

2009-09-06 16:09:29

kai maze pradejau leisti i lopseli,buvau labai nusivylus,nes ateidavau rasdavau ir duris ir langus opravertus o vaikai grupeje,na zodziu truputi tos prieziuros maziukams tikrai galejo daugiau buti,bet... darzelis -tai ne namai ir visos manau ta suprantam,,taip pat labai daug kas nuo aukletoju priklauso,kazkaip arba uzsigrudinom ar salygos pagerejo po to nes maziau besirgom nes iki tol tai 2d darzelyje 2 sav namie sergam :wallbash: del svaros tai ,buvo,visko,pasiimdavau ir murzina ir netaip kitakart,o del pampersu,tai namo nestis nera teke :gott: :lachtot: :irre:

Paveikslelis

Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Renatyte

Pranešimai: 9980

2009-09-06 17:09:08

Na su tuo pampu tai viršūnė viskam :lachtot: :lachtot: :lachtot: , Alfapana , nupirk tu šiukledėžę tai grupei :lachtot: , kažkokia nesąmonė... :irre: Reiks ir man darželyje paklausti ar turi šiukšlių dėžes ... :lachtot:
Mamukynas -Namai, Å¡eima, vaikai, laisvalaikis, moteris



Cituoti
 
     
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2009-09-06 18:09:27

na ten kiek supratau maisyta grupe, ne tik lopselinukai, o siuksledeze manu tikrai turi, nes vaikai juk ir darbelius daro, tai ka po to atrinkineja kiekvienam cia tavo vaikas prikarpe , o cia tavo, kiap saku paprasciausiai tingi kasdfien jas isinest, o si atidarytais langais, tai manuLT kiekvienam darzely tas pats, nejaugi negalima grupes isvedint, kai vaikai miega kitoje patalpoje. O kad pirma pusmeti vaikas dazniau serga darzely tai cia normalu, nes turi priprast prie svetimu bakteriju.

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Gudrene

Pranešimai: 222

2009-09-07 11:09:29

Alfapana, :irre: nesuvokiama ką tu ten prirašei . Sakyčiau gal tada kviestis pagalbą :hilfe: nu kokią inspekciją ar kažką. Keistai ten viskas. Aišku tos auklėtojos tikrai turi kas veikt su jais, bet kad šitaip visai nieko nežiūrėtų :???: Pas mus tikrai taip nebuvo. O dabar jau kai ne lopšelyje tai iš vis ten pasaka . Labai vaikus prižiūri ;)



Cituoti
 
     
   
avatar
vidux

Pranešimai: 4877

2009-09-07 19:09:05

na,vienu zodziu Alpafana,kaip aprasei savaja situacija,tai tikrai baisu,bet maniskiai abu laneke ir dar vis lanko darzeli,bet nieko panasaus nesu macius,syki vaikas buvo prisidares i kelne(prisikakojo),tai toki kai radom,kai pakelem aukletojai veja,tai daugiau nepasikartojo,nors vaikas dar pora sykiu buvo prisikakojes,paprasciauisia neidavo darzelyje i tualeta,bet kai aukletojos prtadejo graziai klausineti ir nebarti,pasibaige vaiko bedos,o siaip kokiu ypatingu atveju nepasitaike :roll: na,as manau,gal daug kas priklauso nuo darzelio vadovybes ir aukletoju,jei direktore griezta,tai manau ir aukletojoms maziau laisves :/



Cituoti
 
     
   
avatar
Nida

Pranešimai: 426

2009-09-08 10:09:54

Nu jei tokie reikalai vyksta, tai tirkai geriau neleist, jei tik galimybė tokia yra... Dėl šiukšlių dėžės tai kaip čia pasakius apie tą švietimą... Mes, pvz., mažajai į grupę dabar nepatikėsit, bet perkam vos ne viską. Prasidėjo nuo remonto, kurį patys turėjom padaryti, perkam valymo priemones, šepečius, indus, lavinimo priemones ir t.t. O dėl priežiūros tai aš apie savo darželį nieko tokio negaliu pasakyt, normalius vaikus pasiimu :D Nors vieną dieną, kai tvarkėm naują grupę (tai buvo vasaros gražią dieną), matėm vaikus tik po trusikėliais lakstančius lauke :D Prieš pietų miegą pasilakstyt buvo išlėkę :lachtot:



Cituoti
 
     
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2009-09-08 10:09:51

na tad tikrai apsileidus aukletoja, pas mus cia ir kaimas , bet vaiku daugiau ir visokio amziaus, tai buvo, kad dukra savo drabutius visus suvare, tai dave darzelis savo, jie ten turi atsargai, manu ps jus ten dirba tokia, kad tik dirbt, o ne megstantai savo darba, tegu pasirenka kita profesija jei sitaip elgias.

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
kristuler

Pranešimai: 1801

2009-09-08 11:09:44

zinot del siuksliu dezes tai gal cia tokia tvarka kaip pas mus masazu kabinete,sako vaikas kogero prisidare,pakeiskit sauskelnes,bet pamperso man nepalikit :schockiert: ,na aciu dievui kad koridoriuje pasake kad galiu palikti :lachtot:

Paveikslelis

Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2009-09-08 18:09:34

na cia su tokiais puodeliais kai yra mazu vaikau tai reikia tikrai pasakyt, pas aukletos ir kava geria, bet puodeli maciau su savim nesas ir tai tik labai anksti, kai vos keli vaikai, be to pas mus vaikai tik nuo 3 metu tai jau negriebia taip visko is eiles.

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2009-09-08 22:09:46

"alfapana"

mamytes, diskutuojam, ziuriu nuo dusios, zinot, pas mane gyvenvietej ce vienintelis darzelis-lopselis, kuriame mirsi grupe, jie skaitosi visi ikimokiklinukai, o ne lopselis, na va ir visa beda . o kad siuksliadeze pirkti, tai ce ne mano reikalas, ce jau turi rupintis svietimas, kuris skiria pinigelius vaikuciu grupei. sake pernai ta siuksledeze sulauze, tai ka jie ten su ja veike, taip ir liko neaisku. o del darzelio, jauciu isviso nebevesiu, dar per maza tokiems dalykams. vaikas ka nori, ta ir daro. neleidziu jai tiurlintis vandenuke, nes ji labai linkusi sirgti, ir basomis namuose laksto tik ant kilimo, o darzelyje tokiu nera, ten medines grindys. su muilu zaidzia tik tada kai maudosi, ir nevalgo jo. :???: :roll: :???: toks ten ir darzelis jai nesugeba apsisukti aplink 6 vaikus, buna tik 4 grupeje ;) su aukletoja buvo jau kalbeta apie visa tai, bet ji ramiu balsu pareiske, kad nespeja ziureti. pirmos dienos. :D o del drabuzeliu, tai musu spinteleje ju bent dvi poros , kad galetu perrengti, tik va aukletoja ne nemano to daryti, mat nespeja, tai visa laika ir grupeje, ir lauke vaiksto vaikas slapia. :irre:
o auklėtoja viena? Blyn, kelt triukšmą reiktų...



Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2009-09-09 09:09:10

tai reiktų rimtai tuo užsiimti :???: o kokiam skaičiui vaikų jau reikalinga antra auklėtoja ir šeimininkutė?



Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2009-09-09 13:09:11

hmzz... reiktų giliau pasikapstyt. Gal į kokį švietimo skyrių paskambint ir paklaust? Bet be konkrečių pavadinimų



Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2009-09-11 10:09:02

tai skambyk ne į savo miesto, o į Vilnių kur nors :D



Cituoti
 
     
   
avatar
laimav

Pranešimai: 76

2009-09-17 16:09:59

na ir situacija :schockiert: net pridarytus pamperius duoda nestis dar tokio cirko negirdejau :???: :irre: neznau manoji tai jei pareina tai tik murzina kelnes tai kaip traktoristes :D jei suslampa rubelis tai yra palikta atsarginiai rubeliai persirengimui tai nesu maciusi kad butu slapia



Cituoti
 
     
   
avatar
Dzievacka

Pranešimai: 493

2009-09-18 11:09:29

svejkos mamytes...kalba ejna apie darzely?vienu zodziu islejdau savo dukryte i darzely tej buvo rugsejo 1d...istiesu kai nuejom i darzely...pakraupau...i viena grupe sukisti vajkaj ateje rugsejo 1 d naujokelej..visi klykia zviegia kviecia mamas tecius ka tik moka...o Aukletoja nesusitvarko..skambineja tevams kad atejtu paiimtu vajkus arbe prie ju butu...nesamone..20 vajku grupeje..o tik VIENA AUKLETOJA1!!! Diekuj Dievuj kad mano panelytej ten patiko,nes daug zajslu...ejo valgyt i valgykla kas kaip nori tas taip ejna..Aukletoja lekia paskuj juos..susedo valgyt vajkucej..kas nori tas valgo kas nenori tas nevalgo...tada nuejna pasisioti i vonia..tie vaujkucej turi pasisioti dar issipilti sysiukus..vienu zodziu nera netvarkos...viena diena miegojo vienoj lovoj..kita diena miegojo kitoj lovoj..paklausiau kodel neturi pastovios lovos tej apsisuke ir isejo Aukletoja..rugsejo 2 d nakty isveze mus su grejtaja i ligonine..nes vajkas veme temperatura didziausia...vajkas net nestovejo ant kojyciu...ant tiek isekes buvo...po laselinem pagulejus atsigavo...pasirodo is darzelio parsinese zarnyno infekcija...buvo nueje i darzely tevukas musu...pasirodo kad darzely buvo tokiu vajkuciu ir daugiau (serganciu)....vajkas 3 savajte namie...bandysim ejt nuo pirmadienio i darzely..jaigu taip pasikartos darysim isimtis...



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 2
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…