Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Konsultuoja kosmetologė Eglė Mikalauskienė Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Strijos2  
   
avatar
Piliessala

Pranešimai: 14

2010-05-01 23:05:33
Strijos2
Sveikos Mamos, Turiu problema-stijos. Laukiuosi dar tik 18 savaiciu, o jau viana pastebejau ant uzpakaliuko :motz: Skaiciausi daugybe forumu ir supratau, kad pavelavau, kad reikejo anksciau kazka imti naudoti, o as apie tai net nepagalvojau, kadangi esu labai jauna busima mama :cooler: Teikiu pirmenybe naturaliems produktams, kaina nera svarbi, svarbiausia veiksmingumas. Galiu gauti visus gaminius kadangi gyvenu uk . Taciau gaminiu ivairove mane ir sutrikde, nes nezinau ko man reikia :stumm: Mano oda linkusi i randejima, siuo metu ji linkusi i pleiskanojima ( kojos ir rankos ) tad naudoju losijona, taciau krutinei, pilvukui ir uzpakaliukui nieko nenaudoju dar. Krutine auga greiciau uz pilvuka, pastoviai niezti ir skauda, bijau, kad su ja ir turesiu daugiausia problemu, nes ji pas mane nebuvo didziule, o siuo metu auga greitai :hot: Tad ka naudoti? Krema ar aliejuka? Kokius? Ju pasiula milziniska.... Kainos svyruoja nuo keliu lt iki keletos simtu, o as nezinau ko man reikia... Ar gal galima keleta proguktu atskiroms kuno dalims naudoti? Mano odos tipas- siuo metu issausejusi oda, linkusi i pleiskanojima. Kvapams esu nejautri Naudoju tik maitinamaji veido krema ( dove ) ir kuno losijona ( naudoju tik kojoms ir rankoms ) Svoris auga letai ( bent jau siuo metu ) oda " turi laiko' letai ' temptis' Prasau Jusu visu man padeti :reden:



Cituoti
 
     
   
avatar
Piliessala

Pranešimai: 14

2010-05-02 01:05:40
Re: Strijos2
P. S. Esu girdejusi, kad paveldeti genai nulemia striju atsiradima, tai tiesa? Dauguma moteru teigia, kad nepadeda jokie kremai, net ir patys brangiausi, jie tik pristabdo arba sumazina atsirandanciu striju kieki. Tad galima vartoti ir pigius kremus, svarbu, kad jie gausiai drekintu oda. Nebutina svaistyti pinigu i salis bereikalingai. Radau "receptuka' drekinamojo kremo, kaip manote, si kremo "formule' mitas, ar realiai gali pasiteisinti? :irre: Reikia: * Keliu saukstu naturalaus jogurto be konservantu ( nesuprantu kaip jogurtas gali isigerti i oda, beto, juk jie visi realiai su konservantais, tik reikia etikete paskaityti ir pamatyti tai :devil: ) *Keleto lasiuku jums patinkancio eterinio aliejaus ( radau nuomoniu, kad eteriniai aliejai kenkia vaisiui ir ju naudoti nestumo metu negalima, tad kur tiesa? :hangman: ) *Keletos lasiuku vitamino a ir e *Laikas teptis pilukus :streichel:



Cituoti
 
     
   
avatar
rima123

Pranešimai: 35

2012-11-21 19:11:28

tikrai strijos yra paveldimos.Tuo isitikinau,nes mano mama turi 7 seseris ir joms visoms is po gimdymo yra likusios strijos.Neisvengiau ir as,deja.






Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…