Tai nusiperki biskvitą iš parduotuvės ar turgaus ir pertepi kremu,kokį tik jūsų šeima mėgsta : grietinės,sviestiniu,grietinėlės ir t.t. kremų receptų tikrai rasit mūsų saldumynų temoje arba tiesiog internete
"Švarcvalskio" - (Шварцвальдский ) tortas (nezinau ar teisingai isverciau )
nuotrauka is interneto
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
Sokoladiniams biskvitams:
6 kiausiniai.
180 gr. cukraus, kuri reikia susmulkinti blenderiu
10 gr. vanil.cukraus,
80 gr. miltu,
60 gr. krakmolo,
60 gr. kakavos,
1 a.s. kepimo milteliu
4 v.s vysniu likerio paslakstyti biskvitus.
Pertepimui: 400 gr. vysniu,
50 ml. vysniu sulciu,
10 gr. vanil.cukraus,
20 gr. krakmolo,
40 gr. cukraus,
500 ml. grietineles 30%,
50-80 gr. cuk.pudros.
Papuosimams: sokolado ir glazuruotu vysniu (tokias Maximoje maciau pirkti)
Kepame biskvitus:
- Baltymus suplakti iki standziu piku, po turputi iberiame vanilini cukru ir susmulkinta cukru.
- Trynius suplakti siek tiek su 2 valg. saukstais silto vandens.
- Atsargiai sujungti 2 mases. As maisau silikonine mentele is apacios i virsu.
-Atskirai sumaisyti miltus, kakava, krakmola ir kepimo miltelius.
- Persieti sausa misini ant kiausiniu ir atsargiai sumaisyti
- Kepame biskvita 180' l. 20-25 min.
- Po to istraukti ir atvesinti 4-5 val.
- Supjaustuti i 3 lakstus.
Vysnias siek tiek istirpinti, supilti cukru ir vanilini cukru. Vysnias siek tiek pakaitiname. I vysniu sultys iberiame krakmola, ismaisome ir ipilame i puoda. Laukiame kol sutirstes, tada isjungiame ugni ir palaukiame kol atves.
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
Grietinele suplakame su cukraus pudra
Na ir paslakstome biskvito lakstus likeriu, ir pertepiame 1 laksta vysniom, o antra grietinele. Papuosiame grietinele, sokoladu ir vysniomis.
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
P.S. kadangi as planavau papuosti AM tai mano rezultatas toks:
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
FORUMO KONKURSAI:
Paskutinį kartą redagavo: Vitlija - 2013-10-21 : 18:21:41