Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Mokytojams Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Mokytojams skirtas testų kūrimo įrankis  
   

OisieCom

Pranešimai: 1

2014-05-12 12:05:01
Mokytojams skirtas testų kūrimo įrankis

Laba diena,

Noriu Jums pristatyti kartu su mokytojais sukurtą testų kūrimui skirtą įrankį. Jis naudingas kiekvienai mokytojai ar mokytojui. Įrankis leidžia patogiai sukurti atsiskaitymus, kuriuos galima atspausdinti ir pateikti klasėje pamokos ar paskaitos metu. Mokytojai gali dalintis savo sukurtais klausimais ir taip dirbti su ta pačia tema kartu.

 

Įrankio adresas: oisie.com. Juo jau naudojasi daugiau nei 600 Lietuvos mokytojų!

  

Jis yra nemokamas. Įrankį kuriame kartu su mokytojais, todėl tiksliai žinome Jūsų poreikius. Pradiniame puslapyje, yra skaidrės, pristatančios pagrindines galimybes:  oisie.com

Įrankį jau išbandė nemažai mokytojų ir atsiliepimai tiesiog puikūs, štai keli:

Koks malonumas, visai nesunku. Atsispausdinau... ir variantai, ir pateikiami atsakymai, ir gali koreguoti sukurtą testą... Nereali sistema! (Fizikos mokytoja Jūratė Blažienė)

Tai puikus būdas greitai ir nesudėtingai paruošti atsiskaitymus mokiniams, pasitelkiant ne tik savo, bet ir kolegų turimus klausimus. Smagu, kad iš karto gali parengti ne vieną, o kelis užduočių variantus. Be to, kas kiekvienam mokytojui yra be galo svarbu, čia nereikia sukti galvos dėl atsakymų - jie paprasčiausiai pateikiami kartu su parengtu testu. (Anglų kalbos mokytoja Gitana Jodikienė)

 

Jei turite galimybę, pasidalinkite šiuo laišku ar nuoroda į oisie.com su kolegomis el. paštu ar socialiniuose tinkluose.

Jei Jums visgi šis įrankis pasirodė neįdomus, gal galėtumėte parašyti kodėl? Mes išklausome pastebėjimus ir darome patobulinimus. Jau buvo įgyvendintos pastabos, paminėtos informatikos, anglų ir fizikos mokytojų.

Tikimės, kad padėsime Jums ir Jūsų kolegoms dirbti efektyviau.

Jūsų,

Oisie.com




(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)





Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą