Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Kelionės Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Keliones :))  
   

bamboozle

Pranešimai: 25

2019-01-07 04:01:11
Keliones :))

Labas! ar turit kokiu ideju, kur siemet keliausit arba noretumet nukeliaut? Kazkaip pradejo stigti ideju, buvau kolkas tik europoj bet dabar jau nroetus isvykt kazkur uz europos ribu..






Cituoti
 
     
   

nuoskauda

Pranešimai: 17

2019-01-07 04:01:36

Na galiu pasiūlyt nuvažiuot į kitą žemyną, bet tuo pačiu ir labai netoli nuo Europos. Tai visų pirma Egiptas https://www.novaturas.lt/poilsines-keliones/egiptas manau yra vieta kurioj turi pabuvoti kiekvienas. Ten galima tiek prisižiūrėt archeologinių paminklų kad užteks visam gyvenimui :D Dar viena gera šalis visai netoli Egipto - Marokas https://www.novaturas.lt/poilsines-keliones/marokas. Ten irgi labai išskirtinė šalis dėl savo skirtingų kultūrų mišinio. Jau vien pamatyt Sacharos dykumą ko verta yra !






Paskutinį kartą redagavo: nuoskauda - 2019-01-07 : 04:21:43

Cituoti
 
     
   

inglandija

Pranešimai: 14

2019-01-30 23:01:44

Aš tai kažkaip irgi nustojau jau Eropoje atostogauti. Kadangi kurortai išbrangę iki tiek, kad labiau apsimoka nuskrist į kitą žemyną. Beto, labai daug ir nesiskiria pvz kokios Prancūzijos ar Ispanijos kurortai. Tai vieną kartą ten nuvykus nelabai jau norėtųs antrą kart važiuoti. Tai aš geriau jau rečiau atostogauju, bet stengiuos vykti į tolimą kraštą kur dar nebuvau. Dabar dairausi po kelialapius į Indiją https://travelplanet.lt/kelioniu-kryptys/azija/indija, tai ten tokia didelė šalis, kad reikia nuspręsti dar po kurį regioną norėsi keliaut, nes visą šalį aprėpti per sakykime dvi savaites neįmanoma. Tai kolkas linkstu link kelionės po Himalajų kalnų takus, nors visai norėtųsi ir į Goa nuvykti.






Cituoti
 
     
   

nuoskauda

Pranešimai: 17

2019-01-31 23:01:33

Na žinok kur benuvažiuotum, jeigu su tinkama kompanija keliauji, tai bus visada smagu :D Dar manau svarbu kada kur važiuoji - pavyzdžiui nepalyginsi kokio nors Paryžiaus ar Amsterdamo vasaros metu ir žiemą. Už Europos ribų pati buvau tik Maroke ir Egipte, tai abi šalis tikrai rekomenduoju aplankyt :) Gali pasidairyti ir kelialapių kurnors čia https://www.sofatravel.lt/teztour-keliones, nes man asmeniškai daug labiau patinka keliaut su nedidele grupe lietuvių kartu su gidu, tai yra su kuo pabandraut ir pasidalinti įspūdžiais ir visada žinai kad gidas nuves ir aprodys pačias įdomiausias vietas :)






Cituoti
 
     
   

medam

Pranešimai: 10

2019-05-22 17:05:30

Sveikos, gal galėtumėt pasidalinti, kur ieškoti informacijos ar galite pačios parekomenduoti lankytinas vietas Egipte? Planuoju tėvams dovanoti kelionę, bet pačiai tame krašte būti neteko, todėl būtų įdomu išgirsti jau apsilankiusių nuomonę ir rekomendacijas :)






Cituoti
 
     
   

evka7

Pranešimai: 1

2022-08-17 07:08:19

Keliaukite į Graikiją, Rodo sala puikiai tam tiks, nes ten šilta būna iki spalio galo.






Cituoti
 
     
   

kastonas11

Pranešimai: 3

2022-11-09 14:11:01

Manau, kad Tailandas yra puiki vieta pirmą karta apsilankyti už Europos ribų. Tikrai nenusivilsite, ir, manau, norėsite nuvykti dar kartą. Aš asmeniškai ten lankausi jau 3 kartą. Jeigu būtų arčiau, tikriausiai lankyčiausi dar dažniau Cool 






Cituoti
 
     
   

Agnieszka

Pranešimai: 1

2023-01-17 19:01:10

Mes su šeima tai planuojame aplankyti Gruziją Laughing radome labai gerą kelionę su vaikais tai nekantraujame nukeliauti))) 






Cituoti
 
     
   

Alvydas22

Pranešimai: 24

2023-02-09 11:02:54

Planuojam, kad bus aplankyti didžiausi vandens parkai Europoje :)






Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą