Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Meniu viršuje > Naujienos > Messi. Berniukas, kuris tapo futbolo legenda
Dalintis

 

Kaip skatinti vaikus skaityti? Ogi skaityti įdomias knygas vakarais balsu su jais. (...) Kai jie užsikrečia skaitomanija, nieko skatint nebereikia. (Vytautas V. Landsbergis)

 

Kokią knygą pasiūlyti vaikui, ypač berniukui, kad ji jam būtų įdomi? Su šia problema susidūrė ir lenkų rašytoja Yvette Zoltowska-Darska – futbolo, fotografijos ir Toskanos gerbėja. Ji – ir trylikamečio sūnaus mama. Sūnaus aistra futbolui įkvėpė ją sukurti knygų seriją apie šio žaidimo dievaičius. Pirmosios dvi knygos: „Messi. Berniukas, kuris tapo futbolo legenda“ ir „Ronaldo. Berniukas, kuris žinojo, ko nori“ daugelį savaičių karaliavo Lenkijos perkamiausių knygų sąrašuose.

Šias dvi knygas ir pristatome Lietuvos skaitytojams. Abi knygas gausiai iliustruoja spalvotos nuotraukos, o nuspalvina smagios istorijos iš futbolo aikštės.

Abi knygas autorė dedikuoja savo sūnui ir visiems pasaulio vaikams: „Darykite tai, kas jus iš tikro įkvepia. Nepraraskite ryžto. Tikėkite savimi ir niekada nepasiduokite. Svajonės gali virsti tikrove – tiesiog privalai būti drąsus ir atkaklus.“

Leo buvo devyneri, kai išdaužė vonios langą norėdamas suspėti į rungtynes. Dešimt, kai liovėsi augti. Trylika, kai paliko gimtuosius namus ir apsigyveno kitame žemyne. Šiandien juo žavisi milijonai futbolo gerbėjų visame pasaulyje.

Messi istorija – tai pasakojimas apie didį talentą ir ne ką mažesnį kuklumą. Apie tai, kad kopiant į šlovės viršūnę niekas neateina lengvai. Ir apie tai, kad svajones būtina išsaugoti.

„Messi. Berniukas, kuris tapo futbolo legenda“

Formatas 205 x 295 mm, 208 p., minkšti viršeliai 
ISBN 97860905001740

Cristiano buvo aštuoneri, kai jo komanda pralošdavo visas futbolo rungtynes. Dvylika, kai jis paliko šeimą ir apsigyveno Lisabonos internate. Penkiolika, kai jam buvo diagnozuota širdies liga, dėl kurios vos neteko mesti futbolo. Dvidešimt ketveri, kai jis tapo... geriausiai apmokamu visų laikų žaidėju!

Ronaldo istorija – tai pasakojimas apie geležinę valią ir ryžtą kelyje į viršūnę. Apie nepaprastą talentą ir sunkų darbą. Apie futbolą, kuriam kartais tenka daug paaukoti.

„Ronaldo. Berniukas, kuris žinojo, ko nori“

Formatas 205 x 295 mm, 208 p., minkšti viršeliai 
ISBN 97860905001757

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą