Mama - tai angelas žemėje (nežinomas autorius)

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 

“Maša ir Lokys. Mega spalvinimas”

Rekomenduojame

 
 
“Maša ir Lokys. Mega spalvinimas”
 
 
 
Lego Explorer
 
 
 
Kiaulytė Pepa. Spalvos
 
 
 
Šunyčiai patruliai. Skaičiai
 
 
   
Naujienų archyvas >>>
 
 

Naujausios diskusijos forume

Mamų dienoraštis

Dalintis


2020-07-13 16:07:54 Kaip išvalyti organizmą?
2020-07-09 12:07:59 Kai aš maža buvau...
2020-07-07 14:07:05 Vyro ištikimybė. Ar jūsų vyras jums ištikimas? Kaip manote?
2020-07-07 14:07:34 Mokyklinės prekės
2020-07-07 11:07:46 del refinansavimo
 



Duonos kepimo pradžiamokslis – 5 netikėti patarimai ir 2 gardūs receptai
 
   

Pastaruoju metu visas pasaulis grįžta prie duonkepystės šaknų: socialinius tinklus tiesiog užplūdo įvairiausių duonos ir kepinių receptų nuotraukos: cinamoninės bandelės, fokačija ir visas jas vainikuojanti – natūralaus raugo duona (angl. sourdough). Naršyklių statistikos rodo, jog karantino metu labiausiai ieškomi ir skaitomi receptai internete buvo susiję būtent su duona. Tinklaraščio „Kasdienės mūsų duonos“ autorė Viktorija Kordiukova teigia, kad ši tendencija neaplenkė ir Lietuvos – duonos kepimo populiarumas auga kaip ant mielių. Ji pataria, į ką atkreipti dėmesį prieš kepant duoną, ir kokiomi ...




Virtuvės šefas pataria: kaip sutaupyti pinigų išradingai panaudojant maisto likučius?
 
    Pastaraisiais mėnesiais pakoregavus savo apsipirkimo rutiną ir išmokus maisto produktais apsirūpinti ilgesniam laikui, neišvengiamai susiduriama su gendančių produktų problema. Tam, kad netektų švaistyti maisto ir jam skirtų pinigų, žinomas virtuvės šefas Arūnas Stoškus dalijasi gudriais patarimais, kaip neišmesti dar tinkamų vartoti produktų ir  sunaudoti turimus maisto likučius. Skaitmeninių finansų įmonės „Credit24" Klientų patirties valdymo vadovė Donata Stoškuvienė įsitikinusi, kad kol nėra aišku, kokios bus šios pandemijos sukeltos ekonominės pasekmės, būtina mokytis taupyti i ...



Adaptacija darželyje po karantino: atmintinė tėvams
 
    Pavasaris jaunoms šeimoms – apsisprendimo laikotarpis, daugelis ieško darželių savo atžaloms, rugsėjį pradėsiančioms naują gyvenimo etapą. Iki šiol buvęs neatsiejama suaugusiųjų dalis – nuo šiol vaikas taps savarankiška asmenybe. Suaugusieji savo kasdieniame gyvenime adaptaciją išgyvena gana dažnai, o štai dvejų metų vaikas dar per mažas suvokti savo emocijas ir tokius pokyčius. Dažniausiai adaptacijai nepadeda ir išankstiniai pasakojimai apie įsivaizduojamą darželio lankymą, apie būsimus naujus draugus, žaislus, užsiėmimus. Kai vaikas lieka be tėvų visiškai naujoje aplinkoje – jam n ...



Mokytoja pataria, kaip ugdyti vaikų verslumą jau nuo šešerių metų
 
   

Šešiamečiai dar nekuria savo įmonių ir joms nevadovauja, tačiau jau šiame amžiuje formuojasi vaikų vertybinės nuostatos, tam tikri mąstymo modeliai, kurie vėliau padės jiems būti versliems." sako Justina Pečiulaitė, Erudito licėjaus mokytoja. Su priešmokyklinukais per savo pamokas tyrinėdama banknotų apsaugos priemones, klasėje įrengdama improvizuotas parduotuvėles ir organizuodama realius apsipirkimus prekybos centruose, mokytoja sako, kad vaikams pats efektyviausias ir įtraukiausias būdas mokytis verslumo – patyriminės veiklos. „Ar vaikai jau ankstyvame amžiuje išmoks verslumo priklauso tik nuo mūsų pačių: mokyt ...




Karantino virtuvė: vienas produktas, o išgyventi padės visą savaitę
 
    Karantino metu pritrūksta idėjų, ką greito ir skanaus pasigaminti? Tikėtina, kad jūsų spintelėje yra ingredientas, kurio pagalba galite pasigaminti patiekalus visai savaitei – tiek gardžius desertus, tiek ir maistingus pietus. Ir tas patiekalas – tai avižos. Maisto tinklaraštininkė Gabrielė Žutautaitė teigia, kad avižos nepelnytai priskiriamos tik pusryčiams ir košėms. Iš tiesų tai vienas universaliausių, maistingiausių ir pigiausių maisto produktų, kurio pagalba susikursite kone visos savaitės meniu. Avižos, priešingai nei kiti Lietuvoje populiarūs grūdai, puikiai dera tiek sūriuose patiekaluose, tiek užkandžiuose, tiek de ...



Veiklos su vaikais karantino metu
 
    Veikiausiai nerasime nė vieno tėvelio, nesukančio galvos, kaip užimti vaiką, jeigu namuose tenka būti ilgą laiką. Paprastas patarimas – jeigu įprastų, o dažnai ir pabodusių veiklų  imtumėtės kartu, šios nušvistų naujomis spalvomis! Jeigu pritrūkote idėjų – kviečiame skaityti. Išnaudokite turimą arsenalą! Planuodami veiklas, o galbūt ėmęsi generalinio namų tvarkymosi, peržvelkite, ką per ilgą laiką sukaupėte: galbūt apstu vaikiškų užduotėlių ar spalvinimo knygelių, stalo žaidimų, dėlionių, kūrybos, eksperimentinių  rinkinių? Galbūt namuose pamiršta stovi ir judesius atpažįstanti sporto ir & ...



Petras Masiulis: Kaip padėti vaikams mokytis internetu?
 
   

Petras Masiulis: Kaip padėti vaikams mokytis internetu? Karantinas šalyje tęsis mažiausiai iki balandžio vidurio, tačiau gyvenimas nestoja. Biurus perkėlėme į namus, darbus, bendravimą ir socialinį gyvenimą – į virtualią erdvę. Nuo šio pirmadienio ir vaikai nustos ilsėtis – pradės eiti į virtualias mokyklas. Keturis vaikus auginantis Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos šalims ir Vokietijai, dalijasi patarimais, kaip tėvams paruošti savo vaikus mokslams iš namų. 1. Išnaudokite savaitgalį pasiruošimui. Pirmas žingsnis – vietos, kurioje vyks virtualios pamokos, paruoš ...




Pirmoji šalies ponia priėmė mažiausios kojinytės mezgimo iššūkį
 
   

Pirmoji šalies ponia priėmė mažiausios kojinytės mezgimo iššūkį Numegzti kojinytę 600 g sveriančiam mažyliui – tokiu iššūkiu buvo pažymėtas šeštą kartą vykstančio paramos projekto „Ankstukai“ startas. Mažiausios kojinytės iššūkį šiandien priėmė pirmoji šalies ponia Diana Nausėdienė drauge su mezgančiu ankstukų seneliu Kazimieru. Projektu Lietuvos žmonės kviečiami ne tik numegzti kojinytę ankstukui ir padovanoti jam šilumą, bet ir prisidėti prie pačios mažiausios gyvybės išsaugojimo aukojant, perkant specialiu ženklu pažymėtas prekes ar skiriant dal ...




Rausvi Tomo blyneliai su mėlynių padažu ir morkų uogiene
 
    Rausvi Tomo blyneliai su mėlynių padažu ir morkų uogiene TV3 laidos ,,La maistas“  šefas, istorinės virtuvės žinovas Tomas Rimydis rekomenduoja saldžius rausvus blynelius su mėlynių padažu ir morkų uogiene. „Užgavėnės pas mus turi tikrai gilias tradicijas. Užgavėnės, tai – žiemos virsmas į vasarą, saulės pergalė prieš tamsą, paskutinis sotus pavalgymas iki Velykų. Senovėje blynai buvo gana dažnas patiekalas mūsų virtuvėje. Blynai buvo panašūs į dabartinius lietinius”, – sako Tomas ir pasakoja kaip užmaišyti idealių lietinių tešlą bei iškepti tobulai plonus blynus: „Mai&scaro ...



 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą