Mama - tai angelas žemėje (nežinomas autorius)

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Susitikime virtuvėje > Vaisių ir daržovių konservavimas > Marinuoti rabarbarai
Dalintis

Netikėta, skanu, ypatinga....


Reikia:

1 kg rabarbarų stiebų,
0,5 l vandens,
250 ml obuolių acto,
1 š druskos,
8 š. cukraus,
kalendrų, 
garstyčių sėklų,
pora pipirų grūdelių, 
1 žvaigždinis anyžius,
baziliko.

Rabarbarų kotus nulupti, supjaustyti, sudėti į sterilius stiklainius. Užberti ant viršaus kalendrų, garstyčių, pipirų, anyžiaus, baziliko. 

Vandenį, actą, cukrų, druską kaitinti. Karštą marinatą užpilti ant rabarbarų, sandariai užsukti dangteliai. Apkloti rankšluosčiu. 

Atvėsusius stiklainius laikyti šaldytuve. Po savaitės jau galima skanauti.  Kuo ilgiau kantriai laikysite šaltai, tuo rabarbarai bus minštesni, sodresnio skonio.  Patys skaniausi - viduržiemy.

Prieskonius galima rinktis pagal savo skonį.





Komentaras


Vardas
El. paštas
Komentaras


Apsaugos kodasApsaugos kodas



Kiti komentarai



 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą