Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Susitikime virtuvėje > Duona ir jos gaminiai > Romėniška duona
Dalintis

Kvietiniai miltai   1 kg
Mielės (šviežios) 20 g
Vanduo  500 ml
Cukrus  50 g
Alyvuogių aliejus  30 ml
Druska   1 arb.šaukšt.
Svogūnai  1 vnt.
Rozmarinas  2 šakelės
Saulėje džiovinti pomidorai aliejuje 5 vnt.
Vytintas kiaulienos kumpis  3 griežinėliai
Juodos alyvuogės 8 vnt.
 
 
Šiltame vandenyje ištirpinkite mieles , supilkite aliejų, berkite cukrų, druską ir išmaišykite. Tada supilkite miltus, įtarkuokite svogūną ir gerai išminkykite tešlą.
 
Tešlą palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų.
 
Didelę plokščią kepimo skardą ištepkite aliejumi ir per visą jos plotą plonai išklokite tešlą. Ant viršaus pabarstykite smulkintų rozmarinų, kumpio, alyvuogių, saulėje džiovintų pomidorų.  
 
Skardą kiškite į 180 laipsnių karščio orkaitę ir kepkite apie 15 – 20 minučių, kol apskrus kraštai. Ištraukite ir atvėsinkite. Tinka kaip užkandis prie raudonojo vyno.
 
Daugiau receptų:

Komentaras


Vardas
El. paštas
Komentaras


Apsaugos kodasApsaugos kodas



Kiti komentarai



 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą