Mama - tai angelas žemėje (nežinomas autorius)

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Susitikime virtuvėje > Karštieji patiekalai > Kepta žuvis su šparagais ir lenkišku padažu
Dalintis

 

Pagrindinė dalis:
Menkių filė  480 g
Šparagai  16 vnt.
Sviestas 40 g
Druska
Pipirai
Padažas:
Kiaušiniai  3 vnt.
Sviestas  100 g
Citrinos (sultys)  1 vnt.
Petražolės (plačialapės) 50 g
Krapai  30 g
Druska
Pipirai
  
Šparagus nuskuskite ir nupjaukite kotukus. Palengva virkite šparagus vandenyje 2-4 minutes, ištraukite, nuvarvinkite  ir atvėsinkite.
Kiaušinius kietai  išvirkite ir atvėsinkite. Nulupkite ir perpjaukite pusiau. Trynius išimkite, o baltymus smulkiai sukapokite.
Sviestą išlydykite ir įspauskite į jį vienos citrinos sultis, sudėkite smulkintas petražoles, krapus ir smulkintus kiaušinių baltymus. Padažą pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.
Žuvies filė padalinkite į keturis vienodus gabalėlius ir apkepkite juos svieste. Žuvį pagardinkite druska ir pipirais.
 
Į keptuvę, kurioje kepa žuvis, sudėkite šparagus, kad sušiltų.
Į lėkštes dėkite po 4 šparagus, ant jų užvožkite po žuvies gabalėlį ir apliekite padažu.
Daugiau receptų:

Komentaras


Vardas
El. paštas
Komentaras


Apsaugos kodasApsaugos kodas



Kiti komentarai



 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą