Tešla:
Plona tešla „Spring rolls“ 10 vnt.
Kvietiniai miltai 2 šaukštai
Vanduo 1 šaukštas
Įdaras:
Kiaulienos faršas 200 g
Sojų padažas 5 ml
Sezamų aliejus 5 ml
Cukrus 2-3 g
Aitriųjų paprikų pasta ½ arb.šaukšt.
Aliejus (gruzdinimui) 1 l
Svogūnai 1 vnt.
Česnakai 1 skiltelė
Svogūnus ir česnakus nulupkite, supjaustykite kubeliais ir dėkite į keptuvę. Į tą pačią keptuvę pilkite sezamų aliejų, sojų padažą, berkite cukrų, dėkite aitriųjų paprikų pastą ir viską kepkite, kol svogūnai apskrus.
Tada į keptuvę suverskite kiaulienos faršą ir nuolat maišydami kepkite apie 15 minučių, kol išgaruos kuo daugiau skysčio. Atvėsinkite.
Miltus sumaišykite su vandeniu – šis mišinys bus reikalingas tešlos kraštams suklijuoti.
Atskirkite „Spring Rolls“ tešlos lakštą ir dėkite ant jo mėsos įdaro, susukite cilindrą ir užlenkite kraštus. Tas vietas, kuriose tešla susiklijuoja, patepkite paruoštu miltų mišiniu.
Puode gerai įkaitinkite aliejų ir gruzdinkite suktinukus, kol įgaus rusvai gelsvą spalvą. Suktinukus išgriebkite ir nusausinkite, padėję ant popierinio rankšluosčio.Suktinukus patiekite su mėgstamu aštriu padažu. Skanaus.
Daugiau receptų: