Žuvį įtriname prieskoniais ir paliekame pasimarinuoti.
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais, morkas sutarkuokame burokų trintuve,
ir viską pakepiname, kol suminkštės.
Sumaišome su pomidorų padažu. Jei
trūksta - įberiame prieskonių. Atvėsiname.
Surinkimas (žr. nuotrauką žemiau). Žuvį dedame šalia viena kitos ant
tešlos, ant žuvies daržoves. Tešlą šonuose supjaustome juostelėmis ir
užlankstome jas uždengdami žuvį (kraštelius patepame plaktu kiaušiniu,
kad suliptų).
Gale lieka plati juosta - iš jos suformuojame uodegą.
Aptepame pyragą kiaušiniu.
Kepame 200 C orkaitėje apie 30 min. Skanaus!
P.S. Greita, paprasta, skani Kalėdinio (ir ne tik) stalo puošmena :)