Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Susitikime virtuvėje > Desertai > Kepti obuoliai su kvapiais prieskoniais ir ledais
Dalintis

Lietuviški obuoliai 6 vnt.
Greipfrutas 1 vnt.
Cukrus 6 šaukštai
Greipfruto tarkuota žievelė  ½ arb.šaukšt.
Kvapieji pipirai  4 vnt.
Gvazdikėliai  4 vnt.
Kardamonas  5 vnt.
Vaniliniai ledai 300 g
Sviestas  100 g
Labai plonai nutarkuokite greipfruto žievelę ir išspauskite jo sultis. Obuolius nulupkite, bet palikite kotelius.
Kvapiuosius pipirus, gvazdikėlius, kardamonus sutrinkite grūstuvėje arba sumalkite kavamale ir sumaišykite su cukrumi ir tarkuota greipfruto žievele.
Sviestą pašildykite ir ištepkite juo obuolius. Tada obuolius gerai apvoliokite cukruje  su prieskoniais.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, sudėkite obuolius ant skardos ir statykite kepti 10 minučių, kol paskrus.
Tada obuolius ištraukite ir  užpilkite ant jų greipfrutų sulčių, taip pat galite aplieti šlakeliu brendžio arba konjako. Sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 150 laipsnių ir grąžinkite obuolius kepti dar 10 minučių.
Obuolius patiekite karštus su vaniliniais ledais. Ledus apliekite saldžiu skysčiu, kuris susidarė skardoje kepant obuolius. Desertą galite papuošti greipfruto skiltele. Skanaus.
Daugiau receptų: http://receptai.iki.lt/

Komentaras


Vardas
El. paštas
Komentaras


Apsaugos kodasApsaugos kodas



Kiti komentarai



Jolanta Data: 2010-12-20 14:12:23
labai megstu keptus obuolius :)

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą