Mama - tai angelas žemėje (nežinomas autorius)

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Susitikime virtuvėje > Desertai > Saldūs avižiniai traškučiai
Dalintis

 

40 vnt.
Kiaušinių baltymai, 3 vnt.
Vanilinis cukrus, 12 g
Cukrus, 160 g
Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
Citrinų žievelės, 1arbatinis šaukštelis
Graikiniai riešutai, 100 g
Avižiniai dribsniai, 100 g
Sviestas, 10 g
Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų. Kai baltymai bus standūs, suberkite į juos pusę cukraus, paplakite, kad cukrus tolygiai pasiskirstytų. Tada supilkite likusį cukrų, vanilinį cukrų ir plakite, kol ištirps cukraus kruopelės, o baltymų masė taps tąsi ir blizgi.
Į baltymus supilkite citrinų sultis, tarkuotą citrinų žievelę ir palengva išmaišykite, bet neplakite. Avižinius dribsnius sumaišykite su minkštu sviestu ir paskrudinkite juos 180 laipsnių karščio orkaitėje 5-10 minučių, kol paruduos. Atvėsinkite.
Pasmulkinkite graikinius riešutus.Atvėsintus dribsnius ir riešutus įmaišykite į paruoštą baltymų masę ir šaukšteliu ant skardos formuokite  mažus kūgelius.
Skardą kiškite orkaitę, įkaitintą  iki 180 laipsnių, ir kepkite apie 10 minučių, kol traškučiai sukietės ir parus.  Skanaus.
Daugiau receptu: http://receptai.iki.lt/

Komentaras


Vardas
El. paštas
Komentaras


Apsaugos kodasApsaugos kodas



Kiti komentarai



 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą