Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Susitikime virtuvėje > Desertai > Virti karamelėje persikai su ledais
Dalintis

Persikai   6 vnt.

Cukrus   200 g
Putojantis vynas  100 ml
Vaniliniai ledai   400 g
Tamsus šokoladas  80 g
Migdolų drožlės  ~
Vafliai su karamele 6 vnt.
Braškės 3 vnt. (jei labai mėgstate braškes, galite dėti daugiau)
Nuplauname persikus ir jų viršūnėse padarome kryželio formos įpjovas. Puode užverdame vandenį ir į jį sudedame persikus, verdame apie 2 minutes ir ištraukę tuoj pat sudedame į labai šaltą vandenį. Nulupame žievelę ir atidedame į šalį.
Keptuvėje išlydome cukrų. Kai cukrus patamsės ir pasidarys skystas, atvėsiname ir atsargiai supilame šampaną. Vėl kaitiname, nuolat maišydami, kol karamelė ir vynas taps vientisa mase. Verdame, kol sutirštės. Tuomet sudedame persikus, uždengiame ir dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Persikus kaitiname apie 8-10 minučių.
Kol kepa persikai, susmulkiname šokoladą ir sumaišome su vaniliniais ledais. Keptuvėje kepiname migdolus, kol apskrus. Iškepusius persikus pateikiame su ledais, vafliais, braškėmis, karamelės padažu ir apibarstome migdolais. Skanaus.
Daugiau receptu: http://receptai.iki.lt/

Komentaras


Vardas
El. paštas
Komentaras


Apsaugos kodasApsaugos kodas



Kiti komentarai



 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą