100 g anakardžių riešutų 1 česnako skiltelės druskos ir maltų pipirų pagal skonį 2 - 3 valg. š. citrinos sulčių geras šūsnis šviežių krapų (jei mėgstate krapus, jų tikrai negailėkite) 2 - 3 valg. š. tarkuoto sūrio Džiugas
Riešutus pamirkykite šaltame vandenyje apie 3 - 4 valandas. Ilgiau nereikia. Nusunkite ir suberkite į elektrinį trintuvą kartu su česnaku, šiek tiek pasmulkintais krapais ir citrinų sultimis. Sutrinkite iki tyrės. Suberkite tarkuotą sūrį ir dar šiek tiek patrinkite. Pagal skonį pagardinkite druska ir maltais pipirais, jei reikia, dar įpilkite citrinų sulčių. Sukrėskite į indelį ar nedidelį užsukamą stiklainį ir padėkite į šaldytuvą. Po valandėlės skanaukite su baltos duonos skrebučiais, trapučiais, sausučiais, duonos lazdelėmis, šviežiomis morkytėmis ir pan.
Skanaus!
Jeigu ir jūs norite pačios talpinti savo receptus, rankdarbių nuotraukas su aprašymais ar tiesiog dalintis įdomiomis idėjomis svetainėje, rašykite info@mamosdienorastis.lt Ir netrukus suteiksime Jums tokią teisę ir galimybę.