Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Meniu viršuje > Mamų dienoraštis > Mamos Linaros mintys apie knygą ,,Išsigydyk pats. Tikrosios ligų priežastys"
Dalintis

Autorius: MD Madikė

Aš gal kiek būsiu nepopuliari, labai kritiška. Tačiau kai pradėjau skaityti knygą ,,Išsigydyk pats. Tikrosios ligų priežastys,, , man kilo mintis šią knygą nuvežti ir padovanoti mano močiutei, kuri šiek tiek domisi tokiais dalykais, kaip vaistažolėmis, gydomosiomis arbatėlėmis ir pan.

Knygoje aiškinama, kad visos ligos ,,ateina" iš mūsų dvasinės savijautos bei nuotaikos, t.y. iš visų nuoskaudų, liūdesių, blogų nuotaikų ir pan. mums atsiranda visos ligos. Iš dalies sutinku. Nors ir nsu krimtusi medicinos mokslų, tačiau sėkmingai galiu pati nustatyti, kuo vaikas serga, kaip gydyti ir pan. Įdomu, kaip autorius paaiškintų vis dažnėjančius vėžio susirgimo atvejus, skrandžio bei dvylikapirštės žarnos opas, žarnyno nepraeinamumą ir pan. Jis sakytų, kad tai dėl blogos nuotaikos? Kažkaip demagogiškai skamba. Atleiskite, bet aš tuo netikiu. Ir tos vaistažolės, senų senovėje naudotos ir vartotos - tais laikais gal ir padėdavo. Tačiau kai į maisto produktus, net į tą pačią mūsų kasdieninę duoną dedami visokie E, tai žmogaus organizmui tos silpnutės vaistinės  žolelės nebepadaro jokio poveikio, jos tiesiog per silpnos, o juk ir vaistažolės kvėpuoja šiuolaikiniu oru, užterštu oru, jos pačios jau pasidaro žalingos. Šiais laikais  net stiprūs vaistai ne iš karto ligą pagydo.

Esu labai realistiškas žmogus, ir ši knyga pasirodė man ne šiems laikams. Dabar atsiverčiau pažiūrėti, kada gi šuis gydytojas Dr. E. Bach gyveno. Ir štai atsakymas - jis gyveno 1886-1936 m. ,,Išsigydyk pats. Tikrosios ligų priežastys"adinasi knygos autoriaus požiūris į mediciną, dvasingumą, sveikatą ir gydymo procesą - smarkiai pasenęs, lyg iš močiutės spintos. Bet jei leidyklos leidžia tokias knygas, vadinasi kai kam tokia literatūra yra reikalinga ir gali atstoti gydytojus, poliklinikas bei ligonines.

Ir dar. Knygoje aprašomos žolelių esensijos. Ši knyga kaip reklaminė. Žmonės nesigamins tokių esensijų, nebent tik pirks. Tai gal prie knygos derėtų pridėti ir po vieną kokios universalios esensijos. Gal pabandyčiau, žiūrėkit ir pakeisčiau savo nuomonę apie knygą. Nes kol kas autoriaus tiesos manęs neįtikino.

Taigi apie šią knygą galiu pasakyti tik tiek.

Linara


 



Jeigu ir jūs norite pačios talpinti savo receptus, rankdarbių nuotraukas su aprašymais ar tiesiog dalintis įdomiomis idėjomis svetainėje, rašykite info@mamosdienorastis.lt  Ir netrukus suteiksime Jums tokią teisę ir galimybę.

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą