Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Meniu viršuje > Mamų dienoraštis > Mamos Violetos mintys apie knyga,,Išsigydyk pats..."
Dalintis

Autorius: MD Madikė

Dr. Edvard Bach Išsigydyk pats.

Tikrosios ligų priežastys ir gydymas.

Pabandysiu trumpai parašyti svarbiausias ir reikšmingiausias knygos mintis.

Autorius skatina, kad patys žmonės galėtų paspartinti gijimo procesą, padvigubintų pastangas, kad būtų lengviau sveikti. Pagrindinė priežastis, anot autoriaus, dėl ko šiuolaikinis medicinos mokslas pralaimi kovą su ligomis, yra tai, kad gydomos tik pasėkmės, o tikrųjų ligų priežasčių nemato ir jų negydo, nes tikrosios ligų šaknys – ne materialios.

Autorius labai detaliai ir įtikinamai analizuoja ligų priežastis. Ir daro išvadą, kad ligos esmė – tai konfliktas tarp Sielos ir Proto. Autorius mini daug senovės gydytojų – Hipokratą, Haknemanną, primena, kaip gydė šie žymūs ir visame pasaulyje dar vuis tebeminimi gydytojai. Visai naujai man atsivėrė ligos šaknys, radau dag patarimų. Net neįsivaizdavau, kad liga, kokia ji bebūtų, padaro mums gerą darbą nurodydama mūsų trūkumus, parodo kelią, kaip mums keisti, tiksliau kaip gydyti Dvasią. Autorius analizuoja kiekvieną negalavimą, įvardija, kas tai sukėlė. Iš knygos supratau, kad reikia kovoti ne su liga, o ugdyti teigiamas savybes, dorybes.

Pusė knygos skiriama ligų priežastims, paties ligos analizavimui, kita dalis – augalų gydomųjų savybių įvardijimas. Gydymosi augalų esensijomis esmė – neigiamų emocijų transformavimas į teigiamus jų atitikmenis.

Aprašomos vaistažolės ( kai kurių net net neįtariau, kad tai vaistažolės ir turi gydomųjų savybių ), pasirodo, žolelės paliečia ne ligą, o emocinę žmogaus būseną. Knyga labai patiko, nieko anksčiau panašaus nesu skaičiusi. Viskas pateikiama visai kitaip, nei mūsų visuomenėje yra priimta.

Skatinama ieškoti gėrio, grožio, tada ir ligų mažiau bus, autorius mini tokias blogas žmonių savybes kaip godumą, savimyla, egoizmą... visa tai ir varo mus į širdies ir kitas ligas. Knygą rekomenduoju skaityti visiems – ir sveikiems ir turintiems sveikatos sutrikimų. Pažadu sau, kad po šios knygos mano gyvenimas pasikeis.

Nes nors ir jauna esu, visgi šiokių tokių sveikatos negalavimų jau turiu, o ši knyga atsakė į daugybę klausimų kaip viso to išvengti.

Ačiū Mamos dienoraščiui už dovanotą knygą ir suteiktą galimybę tobulėti.

mama Violeta



Jeigu ir jūs norite pačios talpinti savo receptus, rankdarbių nuotraukas su aprašymais ar tiesiog dalintis įdomiomis idėjomis svetainėje, rašykite info@mamosdienorastis.lt  Ir netrukus suteiksime Jums tokią teisę ir galimybę.

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą