Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Mamos kampelis > Patarimai mamai > Stilistė A. Gilytė pataria: 10 spintos taisyklių, kad kuo rečiau ištiktų spintos krizė
Dalintis

Savaitgalį „Kukla Beauty Box“ stilistė Agnė Gilytė dalyvavo LaisvalaikioDovanos.lt organizuotoje grožio šventėje, kurioje mamoms dalijostiliaus patarimus. Ji pristatė 10 stiliaus patarimų moterims, kad, žiūrėdamos į spintą, jos kaip įmanoma rečiau sakytų „neturiu ką apsirengti“.

 

  1. Renkitės pagal savo amžių ir kūno sudėjimą. Nėra nieko baisiau kaip suinfantilėjusi mamytė vedina vaiku ar į netinkamo modelio džinsus įsispraudusi moteriškė.
  2. Nesikraustykite iš proto dėl naujų tendencijų – jas pritaikykite prie jau turimo garderobo ir, svarbiausia, savo stiliaus. Žinoma, atsinaujinti visuomet svarbu, tad išsirinkite labiausiai jums tinkančias naujojo sezono tendencijas. Tarkime, naują madingą atspalvį ar kelnių kirpimą.
  3. Kai nėra ką apsirengti, reiškia, kad turite per
  1. daug tarpusavyje nederančių drabužių. Turbūt neretai tenka dūsauti prie spintos, klausyti vyro komentarų „kaip tai nėra, ką apsirengti, juk spintos durys nuo rūbų kiekio neužsidaro“. Ne daiktų kiekyje, o jų derėjime yra problema.
  2. Neikite apsipirkti viena – suveiks „to paties drabužio efektas“. Bet tai, kas tinka draugei, nebūtinai tiks ir Tau.
  3. Neapgaudinėkite savęs – per savaitę nenumesite „tų poros centimetrų nuo klubų ar liemens” jei to nepadarėte per pastaruosius du mėnesius –  įsigykite tik savo dydžio drabužius. Jei užtrauktukas neužsisega, o sagutės atskleidžia liemenėlės spalvą, faktas, kad apsivilkote ne savo daiktą. Jie tik pabrėš kūno netobulumus.
  4. Atsibodusi frazė „Geriau mažiau, bet kokybiškiau” vis dėlto yra verta dėmesio: prisipirkti pigių ir greitai sudėvimų drabužių paprasta, tačiau ir vėl atsiduriate akligatvyje „ir vėl neturiu ką apsirengti”.
  5. Patogumas – labai svarbu, tačiau nereikia teisintis: „aš mama, neturiu laiko, nespėju ir t.t.”. Galvai išsiplauti ir džinsus vietoj sportinių kelnių apsirengti laiko rasti įmanoma.

 Taip pat A. Gilytė pristatė patarimus, ką vertėtų įsigyti iš gausybės naujų sezono tendencijų arba kokius darbužius ir aksesuarus pasilikti iš praėjusio sezono.

 

  • Ryškios spalvos: neturite atrodyti kaip iš narvelio pabėgusi kanarėlė, tačiau geltonas švarkas ar skaisčiai rožinė rankinė – būtent tai, ko reikia.
  • Odiniai drabužiai: siauri, platėjantys sijonai, kelnės, tamprės, rokeriškos striukės. Jie tiks su baltasi marškiniais, trikotažo palaidinėmis. Niekas nekalba apie baikerių kostiumus nuo galvos iki kojų – tik apie gražų seksualų daikčiuką.
  • Metališkumas: auksiniai bateliai, sidabriniai diržai, metaliniai marškiniai, bronziniai bateliai. Čia labai svarbu paisyti subtilumo – kitaip atrodysite lyg riteris blizgančiais šarvais.
  • Juodos ir baltos kombinacija: dryžiai, šachmatai. Tiesa, puikia alternatyva – ir kitų spalvų geometrinis žaidimas (geltona – balta ir pan.).
  • Balti marškiniai: klasikiniai arba „oversized“. Visada ir prie visko.
  • Paukščių motyvas audiniuose ir aksesuaruose. Gėlės iš pernai metų lieka, tačiau ateina ir paukščių mada. Jie labiausiai tiks romantikėms ir išsiilgusioms gamtos.

 Grožio paskaitos pabaigoje, „Kukla Beauty Box“ stilistė atskleidė kelias smulkmenas, kaip atrodyti, lyg stilius būtų jūsų antras vardas. Naudokite aksesuarus: laikrodžiai, diržai, batai, rankinės. Likite ištikimos savo stiliui – kad ir kaip pardavėja įkalbinėtų įsigyti „įdomią apyrankę”, būkite sąžininga su savimi: ar tikrai ją nešiosi? O jei abejojate, ar pirkti, mintyse apžvelkite savo garderobą – prieš apsispręsdama, turite sugalvoti bent du drabužius, prie kurių derinsite naująjį pirkinį. Labai svarbu jaustis gerai, o ne dirbtinai bandyti atkreipti į save dėmesį.

 

Komentaras


Vardas
El. paštas
Komentaras


Apsaugos kodasApsaugos kodas



Kiti komentarai



 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą