Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Mamos kampelis > Įdomieji skaitiniai > Kokiomis savybėmis pasižymi kokybiškas termo puodelis?
Dalintis

Artėjant itin šaltajam sezonui vertėtų pagalvoti apie variantus, kurie padėtų sušilti esant šaltomis dienomis. Vienas iš tokių variantų yra termo puodelis, kuris ne tik padeda išlaikyti šiltą kavą arba arbatą, bet ir yra tinkamas prietaisas tiems, kas mėgsta rytais pamiegoti. tam, kad įsigytumėte išties kokybišką termosą vertėtų atkreipti dėmesį į keletą savybių.

Praktiškumas, patogumas ir saugumas

Tam, kad termo puodeliai būtų ilgaamžiški svarbu atsižvelgti į tai iš kokios medžiagos jie yra pagaminti. Puikus pasirinkimas yra nerūdijančio plieno puodelis - šis pasižymi labai gera kokybe, nes gėrimai esantys jame itin lėtai atvėsta. Tiesa, dizainas gali dažnai apgauti, todėl jeigu termo puodelis atrodo stilingai, nereiškia, kad jis bus kokybiškas. Pagalvokite ir apie tai, kur šį puodelį naudosite - ar jis tilps į jūsų automobilio gertuvės vietos laikiklį? Taip pat svarbu, kad puodelis nebūtų slidus ir jums neiškristų automobilyje darant posūkį! 

Termo puodelio centrinė detalė yra dangtis, todėl rekomenduojama šią vietą ypatingai įvertinti. Prisukami dangteliai yra pats praktiškiausias variantas, jie užtikrina, kad gėrimas neprisigers įvairių aplinkos kvapų bei išlaikys ilgalaikę šilumą. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį ir į kamščio sandarumą - juk termo puodelio visą laiką nenešiosite rankose. 

Šilumos palaikymas

Labai svarbu atkreipti dėmesį, kad termo puodelis kuo ilgiau išlaikytų gėrimų temperatūrą. Tai itin svarbus veiksnys tiems, kurie nori žiemos metu pramogauti lauke bei mėgautis šiltu gėrimu. Žinoma, termo puodeliui svarbu ir sandarumas, kuris užtikrintų, kad puodelio turinys neišsilies rankinėje arba kuprinėje.

Termo puodelių rūšys

Kadangi termo puodeliai yra naudojami skirtingose gyvenimo situacijose, renkantis vertėtų į tai atsižvelgti. Termo puodeliai skirstomi į tuos, kurie skirti:

  • arbatai ir kavai - tai puikus pasirinkimas tiems, kas mėgsta šiltai keliauti nuo taško A iki taško B žiemos metu

  • maistui - tie, kas mėgsta valgyti tokį maistą, kurį pasigamino namuose

  • vaikiškas termosas - šie yra nedideli ir papuošti įvairiausiomis aplikacijomis, todėl jūsų vaikas galės ne tik susišildyti, bet ir džiaugtis turėdamas savo filmukų herojų puodelį!

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą