Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Pranešimai spaudai > Pranešimai spaudai :) > Pirmasis balandinukų gimtadienis
Dalintis

 Pirmasis balandinukų gimtadienis

Lietuvos mamos surengė nepaprastą šventę savo vaikams. Pirmasis vaiko gimtadienis itin svarbi šventė tėvams. Juk labai norisi paminėti kūdikystės pabaigą ir vaikystės pradžią su geriausiomis emocijomis. O kad būtų dar smagiau - 2019 metais balandžio mėnesį gimusių mažylių mamos nusprendė tai padaryti kartu.

Nors dėl Covid-19 paskelbto karantino planus teko koreguoti ne kartą, bet balandinukų mamos nusprendė, kad idėjos vis dėlto neatsisakys.

„Svarbiausia buvo sulaukti karantino pabaigos, o tada pasirinkti miestą ir žaidimų kambarį, kuriuose dabar labai populiaru švęsti vaikų gimtadienius. Kauno miestas tiko labiausiai - patogu atvykti iš bet kurio Lietuvos miesto ar miestelio. Tiesa, dėl erdvės, kurioje vyks gimtadienis teko pasukti galvą, nes su savo mažaisiais dalyvauti žadėjo daugiau nei 50 mamų“, - pasakojo viena iš gimtadienio organizatorių Evelina Žičkevičiūtė.

Tačiau dar viena gimtadienio organizatorė Rimvilė Skučienė neabejoja: ,,Tai - visų mamų indėlis. Jeigu ne bendros pastangos, ko gero, nebūtume galėjusios susiburti į vieną vietą ir atšvęsti kartu. Reikėjo nuspręsti labai daug organizacinių klausimų, o tam reikalingas yra bendras sutarimas. Taip pat labai smagu, kad į pirmąjį gimtadienį savo brolius ir seseris atlydėjo ir vyresnėliai“.

Mamas ypatingai nustebino, kad prie neįprastos gimtadienio idėjos prisidėjo daugiau nei 20 įvairių Lietuvos ir užsienio įmonių. Jos įsteigė dovanas ne tik vaikams, bet ir mamoms.

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą