Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

5 priežastys investuoti į išmanųjį vazoną – daigyklę

Dalintis

5 priežastys investuoti į išmanųjį vazoną – daigyklę

 

Išmanusis vazonas – daigyklė – įrenginys, kuris tikrai gali pakeisti įprastą jūsų kasdienybę: jei iki šiol neturėjote nuosavo ploto įvairiems augalams auginti, tai nuo šiol – turėsite; o, jei ir turėjote, tačiau orams atvėsus liūdėdavote, kad sodininkystės malonumus teks pamiršti iki pavasario, tai įsigijus daigyklę situacija keisis iš esmės. Tačiau galimybė bet kuriuo metų laiku auginti įvairius augalus, tikrai nėra vienintelė priežastis, kodėl turėtumėte investuoti į Plantui Smart Garden 3e. Tad, susipažinkite ir su likusiomis.

 

1. Papuošite savo namus naudingus ir estetišku gaminiu

Ne paslaptis, kad dauguma žmonių verta grožį bei praktiškumą, tačiau idealiausia, kai šios dvi savybės susipina viename gaminyje. Būtent tai galima apsakyti apie išmaniąją daigyklė. Tad, jei esate vienas iš tų, kuriam patinka naudingi ir estetiški gaminiai, tikrai nepasigailėsite investavę į šį gaminį.

 

2. Vitaminai ir kitos naudingos medžiagos jūsų šeimai ištisus metus

Nepamirškime, kad salotos, prieskoninės žolelės ar valgomos gėlės yra vertingos ne tik todėl, kad puikiai tinka įvairių patiekalų ar gėrimų puošybai bei gamybai, bet ir todėl, kad jose yra sukaupta labai daug  mūsų organizmui vertingų medžiagų: vitaminų, mikroelementų, skaidulų ir t.t. Nors šios medžiagos mums yra reikalingos ištisus metus, atėjus žiemai, jų vaidmuo yra dar didesnis bei svarbesni: jei norime būti žvalūs bei sveiki, tai turime pasirūpinti, kad mūsų racione netrūktų būtinų medžiagų. Sprendimas pirkti maisto papildus vaistinėse – ne pats išmintingiausias, kadangi juose esančias medžiagas organizmas pasisavina ne taip gerai, kaip iš šviežių augalų. Taigi, į šią daigyklę verta investuoti dėl dar vienos paprastos priežasties: įsigiję gaminį, savo šeimos narius ištisus  metus galėsite lepinti šviežiais augalais,  kupinais vitaminų ir kitų reikalingų medžiagų.

 

3. Puikus derlius – skiriant minimalią priežiūrą bei laiko sąnaudas

Daugelis žmonių sutiks, kad laikas yra vienas svarbiausių dalykų, Tad, nieko keista, kad viskas, kas reikalauja mažai laiko, sulaukia ypač didelio žmonių susidomėjimo. Tą patį galima pasakyti ir apie priežiūrą žmonėms patinka gaminiai, kurie užtikrina rezultatą, įdedant mažai pastangų. Taigi, tai yra dar viena priežastis, kodėl verta investuoti į Plantui 3e – įrenginys jums leis mėgautis puikiu derliumi, įdedant labai mažai pastangų ir skiriant nedaug  laiko.

 

4. Būsite tikri dėl rezultatų

Ne paslaptis, kad dauguma žmonių, nepaisant to, kad įdeda daug rūpesčio, meilės bei šilumos augindami įvairius augalus lauko sąlygomis, vis tiek negali džiaugtis kokybišku derliumi, kadangi jį sunaikina tam tikri gamtos veiksniai: intensyvi saulės kaitra, sausra, šalnos ir  t.t. O, kur dar įvairių rūšių kenkėjai, kurie tik ir tyko ką tik išdygusių lapelių. Belieka tik pridurti, kad nusprendę auginti derliu su Plantui 3e, jūs tirki išvengsite šių veiksnių, tad jūsų derliaus niekas nesunaikins.

 

5. Turėsite galimybę bet kada mėgautis šviežiu augaliniu maistu

Reikia akcentuoti, kad mitybos specialistai mūsų šalies žmonėms turi nemažai priekaištų; teigia, kad yra valgoma per mažai augalinio, šviežio, skaidulų turinčio maisto. Tačiau yra ir gera žinia – padėtį taisyti niekada nevėlu, keisti savo mitybą – taip pat. Taigi, įsigiję Plantui 3e jūsų turėsite galimybė bet kada mėgautis augaliniu, ką tik nuskintu, sultingu ir aromatingu maistu. Na, ir, žinoma, nereikia pamiršti, jog tai atvers ir platesnes kulinarines galimybes: jei žvarbų rudens vakarą panorėsite gaminamas salotas pagardinti prieskoninėmis žolelėmis, jums nereikės niekur eiti – tiesiog nuskinti augalą tiesiai iš daigyklės.

 

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą