Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

gėlininkė pataria, ką rinktis ypatingai progai

Dalintis

Gėlės – tai ir dovana, ir priedas. O labai dažnai puokštė gali virsti dar ir atsiprašymu, padėka ar kita šilta emocija. Todėl labai svarbu tinkamai išsirinkti, kokias gėles įteiksite artimajam. Gerai, kad dabar įvairiausios gėlės Kaune yra pasiekiamos apskritus metus. Kaip tinkamai jomis išreikšti savo jausmus pataria Gėlėta vadovė Lina Šinkūnienė.

Romantikos šventė

Turbūt visi, bent vieną kartą gyvenime, savo meilę išreiškėme nuostabiausia puokšte gėlių. Kad ir kaip banalu, bet gėlių specialistė sako, kad visuotinai priimtina Valentino dienai, draugystės metinėms ar net pirmajam pasimatymui rinktis skaisčiai raudoną rožę. „Šios gėlės Kaune ne tik madingos, bet ir randamos kiekvienu metu laiku. Todėl skleisti meilę galite, kad ir kasdien.“, – teigia Lina Šinkūnienė.


 

Gimtadienis

„Vis dažniau pamirštame, kokią didelę įtaką turi mažyčiai spalvingi žiedeliai.“, – pastebi Gėlėta direktorė. Tačiau nei viena gimimo diena neturėtų apsieiti be gėlių. Tiesa, ši šventė ir jos dovanos – labai individualios. Todėl ir puokštė turi atitikti jubiliato skonį ir pomėgius. Net jeigu ir nežinote, kokios gėlės patiktų šventės kaltininkui, nepalikite jo be jų. L. Šinkūnienė sako, kad gėlės Kaune – įvairiausios, tai ir sudėkite viską, kas gražu į vieną puokštę. Na, o jeigu norite spalvingos, tačiau ir skoningos puokštės – kreipkitės į profesionalus.

Sveikinimai pasiekus tikslą

Šventės neapsiriboja tik gimtadieniais, vardadieniais ar minėjimais. Kiekvienas iš mūsų galime įvardinti įvykį, kuris labai svarbus būtent mums: mokyklos ar universiteto baigimas, vaiko gimimas, įsikėlimas į naujus namus ir pan. Tai – puiki proga įteikti dailią puokštę, kuri ne tik praskaidrins nuotaiką, bet ir nusiųs žinutę, kuri reiškia pasididžiavimą ir džiaugsmą dėl artimojo pasiekimų. „Nenuvertinkime mažų dalykų – jie turi didelę galią mūsų nuotaikoms ir gyvenimams.“, – primena Gėlėta direktorė ir sako, kad tokioms progoms verčiau rinktis švelnių spalvų ir kvapų gėles.  Taip būsite užtikrinti, kad jūsų dovanota puokštė pritiks prie interjero ir neerzins jautresnės uoslės žmonių.

 

Gėlėtas atsiprašymas


Vėl gi, banalu, bet labai tikra ir dažnai praktikuojama – gėlėmis apipintas atsiprašymas. „Svarbiausia čia – žinoti, kokios gėlės ir spalvos yra mėgstamos, o kurios – atvirkščiai. Nieko nėra blogiau nei atsiprašinėti su labiausiai nemėgiamomis gėlėmis.“, – pastebi gėlių specialistė. Tačiau ne tik atsiprašymams, bet ir visoms kitoms progoms,
atsižvelkite į gėlių gavėjo pomėgius, nes gėlės Kaune – tokios, kokių tik užsigeisite, o gauti mylimas gėles reiškia būti išklausytam, suprastam ir mylimam.

Tomas Rimkus

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą