Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Mamos Deimatės mintys apie knygą ,,Sąmoningas nėštumas ir gimdymas"

Dalintis

Autorius: MD Madikė

Niekada nesu sakiusi savo minčių apie knygą viešai. Bet gal pavyks kaip nors. Nesmerkite, jei kas ne taip.

Knyga sudaryta iš daugybės trumpų skyrelių. Knyga stora, net 250 psl. Todėl vertingos ir pamokančios tiesos galima rasti daug. Aš asmeniškai kitaip pažvelgiau į nėštumą. Ne visą dar knygą perskaičiau. Skaičiau tik tuos skyrius, kurie šiuo momentu man pasirodė aktualiausi. Kai skaitysiu dar kitus skyrius, nes laiko mėgautis nėštumu dar turiu daug, laukiuosi tik  2,5 mėn, atrasiu ir dar daugiau tiesos, patarimų, pamokymų. Juk viską dėl savo būsimo vaikelio padarysime. Pirmą vaiką gimdžiau prieš 8 metus. Tada tokių panašių knygai net nebuvo, skaičiau tada tik apie kūdikio vystymąsį. Dabar ir pati jau gerokai subrendusi jaučiuosi, daug kitaip ruoščiausi gimdymui, o ir laikai visai kiti.

Knygoje radau praktinių būdų, kaip sąmoningai palaikyti savo gyvybinę energiją. Gerai, kad yra daug biologinės, anatominės informacijos apie moters kūną, vaisiaus vystymąsį. Pravartu knygą paskaityti ir vyrams. Ir jie daug ką sužinos apie moters kūna, o ypač dvasinę savijautą laukiantis.

Ši knyga - naujoviškas požiūris į nėštumą, savijautą savo bei būsimo vaikelio gerovę. Ateinančiai kartai turime perduoti ne tik tai, ką paveldėjome iš savo ptotėvių, o dar ir tai, ką mes nesąmoningai ir sąmoningai perduodame. Tikrai neturime progos praleisti pakeisti pasaulį. Turime visi ir visos gilinti savo suvokimą ir skleisti visur ir visada meilę.  Tada ir mūsų vaikai pažins save kaip nuostabias dvasines būtybes. 

Knyga kviečia būti  mylinčiais tėvais. Aš tokia noriu būti ir toliau kantriai skaitysiu knygą bei vadovausiuosi siūlomais patarimais bei pamokymais. kalbama apie tai, kaip lepinti save ir kūdikį kvapais, skoniais, garsais, meditaciją, jogą, fizinius negalavimus, emocinių audrų malšinimą ir daug daug visko.

Dieviškai skamba autoriaus žodžiai, kad moters pilvas - tai kūdikio šventovė.

Gal tik pasigedau konkretesnio bei detalesnio turinio knygos pradžioje. Nes skyrių ir skyrelių knygoje labai daug, o turinyje pateikiami tik 9 tokie labai stambūs skyrių pavadinimai. 

mama Deimantė



Jeigu ir jūs norite pačios talpinti savo receptus, rankdarbių nuotraukas su aprašymais ar tiesiog dalintis įdomiomis idėjomis svetainėje, rašykite info@mamosdienorastis.lt  Ir netrukus suteiksime Jums tokią teisę ir galimybę.

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą