Reikės: 300g vištienos krūtinėlės (virtos ar rūkytos),
200g džiovintų slyvų. 400g šampinjonų, 300g šviežio agurko, 200g korietiškų morkų, majonezo.
Papuošimui:
sūdytų krekerių,
špinato lapų,
ridikėlių,
mėlynųjų kopūstų
sulčių.
Gaminam: vištienos krūtinėlę, džiovintas slyvas, agurką supjaustome
šiaudeliais. Grybus supjaustome, pasūdome, papipiriname ir apkepame aliejuje. Kai viskas paruošta pradedam „surinkinėti„ mišrainę.
Ingredientus sudedam pasluoksniui
pertepant majonezu.
1 sluoksnis – vištiena,
2 sluoksnis – džiovintos slyvos,
3 sluoksnis – grybai,
4 sluoksnis – agurkas,
5 sluoksnis – korietiškos morkos.
Papuošiame: gėlytes daromos iš ridikėlių supjaustytų griežinėliais ir padažytais mėlynųjų kopūstų sultimis, vidus - kiaušinio trynys.
Lapeliai iš špinato. Vazonėlis iš krekerių.
Skanaus.
Julijana
|